Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Šīns: Lēmumiem par koalīciju jābūt vērstiem uz tautsaimniecības attīstību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xyz
x
...nu, nu, nu - īsās atmiņas...Šīns tieši bija tas, kurš brīdināja par NĪ burbuli, taču gan banķieri, gan tā laika valdība par viņu smējās...bija tāds Hansabankas šefs Zemturis, kam, NĪ burbuli pieminot vien, nāca virsū histērija...bet par SC - nu jāļauj viņiem izblamēties pāris ministru amatos - lai nav vairs tās uzspiestās tautsaimnieciskās nevainības...
Puisis ar perfekti izskūto kājstarp
P
Itkā jau brīdināja ..bet pats turpināja pūst tālāk. Viņs taču ar savu personīgo piemēru neteica - pieteik! Es izstājos!
  • 0
  • 0
Jānis
J
Jā attīstīt Latviju ir visu interesēs. Bet kā redziet SC ir savs mērkis, graut Latviju lai to pievienotu Krievujai. Varbūt Edgars navievērojis ka radikālā partija ir Sc. Kādas ekonomiskāsintereses ir Edgaram lai Latvija būtu Krievijas ietekmē?
.
.
šīns ir savas mātes tirgotājs. Pa daļām.
voldemārs kārlis markuss
v
Kurš iedeva Šīna kungam (dotajā brīdī)?Jūs paši uzpūtāt nekustāmo īpašumu burbuli un kļuvāt bagāti uz kredīta ņēmēju rēķina.Lai valdība uzliek nepārdoto jauno nekustamo īpašumu nodokli.Un īpašumus pirkt no Krievijas Visu Latvijai cerams izdosies nepieļaut.Jūsu vaimanas te nelīdzēs.
Tas gan
T
i gudrs!
Berta
B
Vai tad Šīna kungs nav lasījis Vienotības programmu?
K-K
K
... Saja maksligi uzpumpeta OLIGARHIJAS vadita valsts ekonomija ir tiesam pienacis DOTAIS ISTAIS BRIDIS KO DARIT !!! ... Pec Zatlera solito ekonomijas reformu un tiesiskas sistemas ievesanas, NI piedzivos vel lielaku izmainu uz reals vertibas pusi !!!! ... Un Latvijai nav vajadziga hipertrofeta nezinama kapitala ieplusme, spekulacijas vai naudas atmazgasanas merkiem, kas tikai padara parasto cilveku finansiali nespejigu piedalities normala valsts un tas pilsonu labklajibas attistiba - iekrajot no normalas rentes atlikuso naudu lokala kapitala izaugsmei un ta planotu un likumigu pielietosanu ieksejai/baziskai ekonomijas attistibai. ... Un ne jau SC ir ieintereseta normalas valsts ekonomijas attistibai !!! ... Tikai ZRP + VIENOTIBA + NA + daleja ZZS to spetu!!! ...Sin, sac domat - varbut tiksi pie prata apzinas, ka AR ARZEMJU INVESTICIJAM hipertrofeta NI tirgus situacija ir tikai BURBULIS - ne ekonomikas un tautsaimniecibas speks !!!!!
gx-7
g
Spekulantam vajag atkal nī burbuli, lai kārtējos vieglprātīgos iedzītu verdzībā .
Nuja
N
Šīns jau labprāt pateiktu, ka iekšējais aukstais karš ar krieviem nenes nekādu ekonomisku labumu Latvijai, tas ir jāizbeidz. bet baidās, jo kara kūrēju ir daudz, tie tik ātri pie prāta vis nenāks un nories nabaga Šīnu. Tāpēc tā Latvija nīkuļos vēl ilgus gadus...
Ministry of Truth
M
Es gan gribētu redzēt Šīna vaigu, kad Sociālistiskā partija, viena no SC veidojošajām partijām, ar īstu interfrontes garu tās rindās, kaut daļēji īstenotu savā šovinistiski revanšistiskajā programmā teikto: par proletariāta diktatūru. Tad Šīns strādātu divās maiņās, beržot grīdu viņa firmas tirgotajos nekustīgajos īpašumos, kurus rīt, parīt partijas vajadzībām atsavinātu viņa vakardienas favorīti. Šīn, pazīsti sarkanos! 50 gadu pieredze ir uzkrāta. Ja tomēr tas nelīdz, pārlasi Ilfa & Petrova vai Bulgakova darbus.
WC
W
(labots) Viņam tas gēnos. Kad BB bruka , šis taču i it kā brīdināja un, pie reizes, arī ir labi uzvārījās! Žuks , ne labvēlis. Tāda šim daba!
  • 0
  • 0
WC
W
Viņam tas gēnos.. Kad BB bruka , šis taču i itkā lidinājusies ir labi uzvārījās! Žuks , ne labvēlis. Tāda šim daba!
  • 0
  • 0
Vārds
V
Tak tie no vaiga tik sarkani- šams grīdu neberzīs , bet dzīvos kā nomenlatūra!
  • 0
  • 0
NVO "ķepā ņēmējs"
N
sprūdžs esot ļoti labs topiks visos šoros (tā šis pats esot talkojis) nu un vēl zatlerastiem ir nekustamo īpašumu speciāliste sondore, ar skanīgo uzvārdu Kukule. Vienotība viscauri sastāv no augstas raudzes speciālistiem, pats dombrovskis līdz premjera amata iegūšanai bezcerīgā mīnusā attīstīja savus Sausziežus. Mums noteikti attīstīsies tautsaimniecība it īpaši tās ražojošākā daļa - spekulācijas ar nekustamo īpašumu. ja dombrovskim piepulcējas sondore-Kukule, savādāk būt nevar!
komiski
k
Izcilais deficīta rindu speciālsits Rubiks būs liels ieguldītājs taitsaimniecībā. Un komjaunietis opozicionārs Urbanovičš, Un tūtiņdreijers maratonists. Kas tie par murgiem?? Ā, redzu, redzu nekustamie īpašumi runā, kruiem nu ļoti vajag pumpēt Krievijas imigrāciju iekšā, lai izandalētu saceltos spoku dzīvokļus.
zvirbulēns
z
Šīns šito kladzina katru dienu, var tikai ierēkt!
Lelle
L
Viņam taču nav kas pērk tos sazagtos un cilvēkiem atņemtos īpašumus un baigi grib te ievilkt krievus...tādi jau ir tie latvieši-otram atņems visu, lai vaņkām par svistmaizi atgrūstu...
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas