Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Sipeniece-Gavare netic Šlesera asarām, uzteic Ušakova un Urbanoviča vizāžistu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piekritu Baibai!
p
Baibas viedoklis loti sakarigs, izteikts tiesi un konkreti! Sakarigs 'sieviskis'. Cik var klausities pus-dzeja runajosos latviesu 'inteligentus' - tuksos muldetajus
alma
a
Ja jau visa Latvija tiek informēta, ka Šlesers pērk suni vai pakasa dibenu, kāpēc gan Sipenieces viedoklis par reklāmas kampaņu nevarētu tikt publicēts? Un prasti ir piesaukt Baibas it kā ķermeņa nepilnības. Vēlēšanu dienā ir pilnīgi vienalga vai vēlētajam dibena apkārtmērs ir 90cm vai 1.08m!
Runā Visi
R
Smiekli nāk par šo kundzi... ko viņa ir tādu izdarījusi, lai mediju telpā prasītu viņas viedokli? Viņas prastais šovu vadīšans stils liek ātri pārslēgt TV pulti.
Jautājumi B.Sipeniecei
J
Kura no politiskajām kampaņām, jūsuprāt, bija veiksmīga un kāpēc? Kāds ir kampaņu etalons, ar kuru var salīdzināt patreiz realizētās kampaņas, t.sk., arī no šova viedokļa, un kāpēc?
RA to Ieva
R
Cien. Ieva, esošajā ekonomiskajā situācijā lielākā daļa no Latvijas iedzīvotājiem psiholoģiski ir noskaņoti jebkādai konfrontācijai, tanī skaitā, arī pret partiju veidotajām PR un reklāmas kampaņām, tas ir jāņem vērā. Protams, speciālistiem ir svarīgi ''izmērīt'' t.s. atgriezenisko saikni ar mērķa auditoriju un Sipenieces k-dzes kā vēlētājas viedoklis šajā gadījumā ir svarīgs. Kaut gan man šķiet, ka Sipenieces k-dze publikācijā pauž savu viedokli nevis kā ''vienkārša vēlētāja'', bet kā speciālite, kuras kompetence politiskajā PR mākslā, manuprāt, ir stipri apšaubāma.
NUGAN
N
Sipeniece ir tāds pats vēlētājs bez politiskās izglītības kā mēs te daudzi... Tas ir normāls vēlētāja lasi tautas viedoklis, Par šo vēlēšanu kampaņu, jāsaka mati ceļas stāvus, kur tik tie taukumūļi nav salīmēti, visās autobusu pieturās baštiks, segli[ņs un zālāns, tādi baigie cilvāki no vienk aršās tautas, solvita āboltiņa no lielem augstumiem noraugās ar mīlas pilnām acīm uz savu naivo vēlētāju
:)))
:
a "pretinieki" neko citu bez personiskas dabas apvainojumiem nevar izspļaut pār lūpu
jocīgi
j
Nu Šleseram pie kājas,kam tic vai netic Sipeniece.Klauns ir klauns, kāda tur vērtība. Brīnums tikai, ka viņa uzskata, ka 'PLL kampaņa nav veltīta viņai,jo, ja jau viņai liekas, ka tur cauri spiežas prastums, viņai tā būtu tīri piemērota.
Par Tevi, Baiba!
P
Uh, kādi te uzbraucieni Baibiņai tieši kā personai! Par lietu vajag runāt, par Baibas viedokli, kurš te atspoguļots. Bet acīmredzot Baibas teiktais atbilst patiesībai, tāpēc trūkstot pretargumentiem, šeit vesels bars skribentu uzbrūk tieši viņai pašai. Nu, prasti, biedri algotņi, prasti.
Vēlētājs
V
Dombrovskis kārtību ieviesīs un zagt arī neļaus. Stulbi būs tie vēlētāji, kuri uzķersies uz Stendzenieka reklāmas āķa. Inteliģence balsos par Dombrovski. Un Baibas stāsts nebija par to, kuru ievēlēs vai neievēlēs, bet par to, cik profesionāla vai neprofesionāla ir reklāma. Diemžēl daudz ir tādu, kuri notic reklāmai.
Ieva
I
Reklāma ir reklāma arī bez konkrētiem rezultātiem. Es tiešām nesaprotu, kā var patikt kaut kas pa roku galam taisīts, vai, vispār plakāti/ klipi, kur augšā vajadzēja pierakstīt: debilie vēlētāji,....! Jo uz ko tādu uzķerties, tur tiešām jābūt...
Ieva
I
Nu pirmkārt raksts ir par reklāmu, nevis politiku....
pilnīgs sviests
p
Dombrovskis tiešām kārtību neieviesīs. Ne tādēļ, ka mierīgs, bet tādēļ, ka viņam nav harizmas, politiskais temperaments= 0 !
Sniper'sEye
S
Nezini, kas ir Sipeniece?! Izlasi uzvārdu no labās uz kreiso, uzreiz uzzināsi.
pilnīgs sviests
p
Mērķauditorija PLL ir enerģiski, darboties griboši, pamatā jauni cilvēki. Vienotības elektorāts ir neapmierināti lūzeri un pensionāri ar sociāldemokrātisku ievirzi. Tikai viens jautājums- kāpēc Diena publicē šīs "lietussargu dīvas" reklāmas rullīti??? Ja gribēja trešās personas reklāmu, kaut vai lai noķengātu PLL, lai samaksā tāpat kā to dara Igo vai Pauls. Te par baltu velti viņai atļauts izpausties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas