Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Sirdsapziņas politizācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fraud
f
Sirdsapziņas polarizācija kā pretpols politiskajās peripetijās iestigušajai sirdsapziņas problemātikai
Biedram Točam.
B
''Varbūt bezpartejisks cilvēks arī ir neprognozējams?" ...................................................................................................................... Biedri Toč, to Jums vislabāk pajautāt biedram Lembergam, iespējams, viņš, kā bijušais LKP CK loceklis, Jums atbildēs, tikpat iespējams, norādot, ka jā, neprognozējams, jo nepiedalās komunisma uzcelšanā visā pasaulē...Ja biedrs Lembergs aizņemts cīņā pret ļauno Sorosu, pajautājiet to biedram Brigmanim, protams, tas gadījumā, ja arī biedrs Brigmanis tai mirklī nav aizņemts cīnoties pret pieminekļu apgānītājiem. Vēlu sekmes, biedri Toč!
He he...
H
Forši! 2011.10.29 09:39 Puaro Ziņas 28. oktobris (2011) 21:30 Āboltiņa: Ja cilvēki izies ielās, policista ierocis nešķiros pēc nacionalitātes (1) LETA Intervijā radio «Baltkom 93,9» sacīja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V). ____________________________ Redz kur mūsu Vienotības demokrātija !!!... he he... Ar 51 balsi ievēlētā (vai iebīdītā ar ārzemju naudu) draud jau pašu tautai????... hi hi... Vai opozīcijai nav laiks šo "demokrāti" atbrīvot no zaeimas posteņa, jo citādi patiešām aptrakušie jenoti uzpucinās politizētos orgānu durkļus uz mūsu tautu, kura nevar vairs paciest šo jenotu kliķi???? ha ha...
to Mildiņai
t
''Gods un slava Vienotības rižajai un dumbrovskim par miljardu atdošanu bankām..."" ....................................................................................................................................Vēl lielāks gods Kalvītim un Godmanim, kas šos miljardus aizņēmās, protams, arī Mildiņai, kura, kā izskatās, bērnībā vismaz izkritusi no šūpuļa.."Nu vai tev izpatiku?''
pilsonis
p
Piekrītu autoram 100%!
Mildiņa > jenotu zuzei
M
Vaiiiī, māsiņ jenotīt, vai man tavi jenoti par tautas aplaupīšanu jāslavē? Nu lūdzu! Gods un slava Vienotības rižajai un dumrovskim par miljardu atdošanu bankām, 500 000 aizbraukušo latviešu, tukšo un badīgo Latviju pēc slavenā konsolidācijas plāna! Lai dzīvo Vienotības kliķe! Bagāto "gods un sirdsapziņa" ! Nu vai tev izpatiku?
  • 4
  • 3
Zuze
Z
Mildiņ, Tu esi viena komiska būtne. Tikai žēl, ka Tavs repertuārs ir kļuvis vienmuļš. Nevari uzlikt citu disku?
  • 3
  • 3
Mildiņa > pilsonim
M
Jāsaka atklāti! Ar Vienotības jenotu kloniem- Zaptes pārtejas hunveibiniem, Vienotības jenoti nozaga tautai vēlēšanas, jo pie varas palika banku lobiju kliķe ar rižo un dumrovski, kas nakaunīgi laupa nabagus, bērnus, sirmgalvjus un jaunos vecākus ārzemju naudasmaisu interesēs. Bet pienāks laiks arī šiem neliešiem no Vienotības, kad viņus aizslaucīs vēstures mēslainē un tāpat kā to ST tiesnesi nodos tiesāšanai par valsts un tautas nodevību.
  • 4
  • 2
Jānis K.
J
"Aizklātais balsojums tik tiešām traucē. Tas traucē izdarīt spiedienu uz deputātu - vai tas ir partijas vadības spiediens, sponsora spiediens vai sabiedriskās domas spiediens." Jā, bet tas traucē arī sabiedrībai noskaidrot kā ir balsojis deputārs. Kaut kopumā doma pareiza, īpaši par bezpartejiskiem minisistriem. Profesionāļu valdībai jābūt - ko dod, ka Sprūdžs ir politiski atbildīgs pēdiņās (kam?), ja pašvaldības nav redzējis, vides lietās neorientējas, no būvniecības neko nesaprot. Nu kā var būt tāds atbildīgs ministrs? Nesaprotu, kā Dombrovskis kaut ko tādu savā valdībā pieļāva vispār.
Māra>Mārai
M
Piekrītu, ka šī vēlēšanu sistēma ir galīgi štruntīga, bet kamēr citas nav, laikam taču vajadzīga atklāta balsošana. Tā jau arī būtu tā kontrole. Bet man arī patiktu, ja varētu balsot "par cilvēkiem", nevis partiju sarakstiem.
  • 0
  • 0
w3e->>-Mārai
w
Interesants komentārs. Šeit divas galvenās idejas. Kontrole un "deputāts par tādu ir kļuvis tieši kā partijas biedrs, nevis kā brīva, neatkarīga personība." Ir tikai divi jautājumi. a) Kurš veiks kontroli? b) tātad noteicošais ir partijas diktāts, nevis indivīda sirdsapziņa?
  • 1
  • 0
Mārai
M
Labi pateici - deputāts par deputātu ir kļuvis kā PARTIJAS BIEDRS, bet NEVIS kā BRĪVA NEATKARĪGA PERSONĪBA. varbūt laiks atgriezties pie brīvām neatkarīgām personībām - sevi cienošiem cilvēkiem? Sevī? Saeimā? tava attieksme pret deputātiem kā palaidņa bērniem pārsteidz - vai tādiem vispār vieta parlamentā - varbūt tādi nozēlojami cilvēki tur nonāk partiju sistēmas dēļ?
  • 4
  • 0
Zirka
Z
Tā ir koalīcijas un kompromisu valdība. Dombrovskis tur nav saimnieks. Tāda ir mūsu vēlēšanu sistēma.
  • 0
  • 2
Māra
M
Kamēr cilvēkiem, lasi "deputātiem", sirdsapziņa met dīvainus, sabiedrībai neizprotamus lokus, tā kaut kā ir jākontrolē. Ja cilvēks kaut ko sola, piemēram, balsot tā, kā ir nolēmusi partija, bet neiebilstot slepus izdara citādi, par kādu sirdsapziņu mēs runājam? Turklāt deputāts par tādu ir kļuvis tieši kā partijas biedrs, nevis kā brīva, neatkarīga personība.
  • 2
  • 3
OMX
O
Tās visas ir pietiek un puaro radītas baumas, ko izplata oligarhu uzpirkti polittehnologi!!!! Mums nekad nav bijusi tik brīva (no naudas varas) politika. Kur ir jūsu pierādījumi, cienītais kungs???
  • 0
  • 3
he he
h
Jaunups un Tenbergs cīnās pret naudas varu politikā ... tur jābūt pilnīgam kukkū...
  • 4
  • 0
OMX
O
Jā nu kā tad !!! -kad cīņa PRET NAUDAS VARU iegājusi izšķirošajā fāzē un valdību veido TĪRI politiskie spēki, Toča MAFIJAS balss ieskanējās - PRET aizklātajiem balsojumiem!!!!
  • 2
  • 3
Ilmārs
I
Deputāts nebūs lelle, ja jutīs atbildību savu vēlētāju priekšā. Tagad vēlētāji ir abstrakta, bezpersoniska masa, kas balso galvenokārt par partijām un tikai otrkārt, par personām. Vajadzētu saskaitīt, cik biļetenos ir sazīmēti tie krustiņi un cikos nav. Nedomāju, ka vairums vēlētāju tos krustus zīmē.
Zane
Z
Es arī to nesaprotu
  • 0
  • 0
Līga to Zane
L
Jā, nu nekad neesmu sapratusi kāpēc kandidātus uz Saeimu nedrīkst izvirzīt Ģimeņu biedrība, Zemnieku Saeima, Arodbiedrību organizācijas u.c. NVO. Kāpēc obligāti jābalso par partijām, jo, piemēram, man vēlēšanās vispār grūti ir kādu partiju izvēlēties - jo man neviena partija nepatīk!
  • 3
  • 0
Zane
Z
"Tagad vēlētāji ir abstrakta, bezpersoniska masa, kas balso galvenokārt par partijām un tikai otrkārt, par personām" Pirmkārt, esmu nonākusi pie pārliecības, ka man ir jāizdara racionāla, nevis emocionāla izvēle, ko turpmāk darīšu. Otrkārt, nekur Satversmē nevaru atrast tādu vietu, ka ir jābalso obligāti par partijām. Varat palīdzēt? Vai partijas ir privatizējušas vēlēšanas?
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas