Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Skandālā iesaistītā Priede vēlas kļūt par advokāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cukurgailītis
c
Abas prom uz KNAB.Tur tieši ir vajadzīgi kukuļņēmēji.Tā iestāde tik turas uz kukuļiem.Viņas pašas ir pierādījums,ka arī pats Maizītis ir kukuļņēmējs numur viens.
Ausma
A
Interesanti būs uzzināt "A.Platacis un Co" mafijas viedokli par S.Priedes piemērotību advokatūrai, jo kā zināms šis grupējums apšaubīja A.Loskutova piemērotību.
DD1
D
Katra shaada zinja nostiprina paarlieciibu, ka Latvija ir Greizo spogulju karaljvalsts, kur viss notiek pilniigi achgaarni, preteeji veselajam sapraatam, kur cienjaa nav godiigums un chaklums, bet prasme njemt un dot kukuljus un atrast "iistos" draugus, kas taapat grabj, kur un cik var.
nezvirbulis
n
Zvirbli, iedzer kaut ko vēderu cietinošu...
nezvirbulis
n
Nu, zvirbulēn, iedzer kaut ko vēderu cietinošu...
he, he
h
Jā, zinātņu doktoru Loskutovu advokātu brandža izbrāķēja kā sev nelojālu (pārāk godīgu, lai būtu par advokātu), bet šitās divas advokatūrai būs vērtīgi kadri, kā nekā labi zina, kas, kam un kā jādod un galvenais droši, ka nekad savējos nenodos, ko par Loskutovu zināt nevar, jo no sākuma tā kā bija solījies Andrim un Aivaram, bet pēc tam abus publiski uzmeta. he, he....
zvirbulēns
z
Esot Maizīša krustmeita, bet ziņa nav droša :))) Jā, Maizīt, jā, nu drūmi, vai ne ? :))))
DD1
D
Kukuļošanas skandālā iesaistītās bijusī Jūrmalas virsprokurore Sigita Priede un Jūrmalas pilsētas policijas izmeklētāja Evita Spalvēna, protams, ir daudz pienjemamaakas kandidatuuras Platacim par Loskutovu.
mērglis
m
nu pa smuko , šiis daamas noteikti kļuus par advokaatiem , kaa nekaa saveejo pulciņaa šiis vareetu but autoritaates , kukuļu izspiešana jau nu nenotika bez noziedznieku patrona - advokaata liidzdaliibas , Loskutoviem ceļu uz turieni neatrast , kam šiem stukačs???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas