Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

SKDS dati: Par Saskaņu būtu gatavi balsot 21,5% vēlētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaktu pētījumu centrs
K
Pēc Kaktiņa kantora pētījumiem, Sakaņas reitingi vienmēr ir kosmosā, bet vēlēšanās nez kāpēc tie reitingi paliek kaktā :) Kas maksā tas pasūta mūziku, tātad vai nu ir jau satādīts aptaujājamo kontingents , lai dabūtu vajadzīgo rezultātu, jeb arī aptaujās ieskaitās to viedoklis, kas nav balstiesīgie
Juhans
J
Bērziņapapam ir jāatlaiž Saeuma un ār(kārtas)prāta vēlēšanas visu nolix savās vietās.
VVZ
V
Nekavējoties ir jāpārtrauc naturalizācijas process!
pilsonis
p
Nu re, kur visi laimīgi. Par to sirdi Latvijai vienmēr brīnos tāpat kā tā saucamo prezidentu Bērziņu - vai ta vēl dzīvs?
Nav svarigi ka balso
N
Bet kas skaita balsis. So izteicienu var ari attiecinat uz SKDS.
par VK svoločiem
p
Latvijā par šiem balsotu gandrīz visi krievi un daži latviešu mankurti. Ar to nepietiks, lai glumais krievnacists Ušakovs pārņemtu varu. Paldies Dievam!
buds
b
Par krievu fasistu atbalstitajiem balsot gatavo skaits neaug. Tas nozime, ka sc lidz savai navei pie varas netiks, bet Riga gan varetu bankrotet tuvakajos gados
ērce
ē
Jādomā, ka visi Latvijā dzīvojošie ukraiņi un daļa baltkrievu, kuri agrāk balsoja par SC, tagad būs nākuši pie prāta un par Putlera VK surogātiem vairs nebalsos.
  • 3
  • 0
Putler kaput
P
Par ,,Salašņu centru,,nebalsošu. Atraduši par ko balsot.
Nuja
N
Kas tur parsteidzoss, visi okupanti balso par SC, bet parejie par normalam partijam.
vika
v
tieši tā, 21, 5%, jo apmēram 1 % veco rašu jau nosprāguši, nākošgad būs vēl par 1 % mazāk, vārdu sakot vēl vajag apmēram 20 gadus, kamēr rašas apsprāgs, tad paliks kāds 1 % letiņu nodevēju
Vārds
V
Kuru letiņu, to, kas tavas Vienotības genocīda rezultātā dzīvo Britānijā un citur Eiropā?
  • 2
  • 7
Atlausos pakomentet.
A
Ka zinams laikraksts Diena lobe Maskavas strukturu intereses. Uz to norada ne tikai daudzo komentetaju komentari bet pat Saeimas bijusa prieksedetaja Vienotibas prieksede Solvita Aboltina atklati pasakot ka laikraksts Diena Maskavas uzdevuma velas nepielaut Amerikanu banku kapitala ienaksanu Latvija. Ja Diena raksta ka Vienotibai tagad svaki iet es lasu ka Vienotiba rulleja un rulles.
Vārds
V
Vienotība Kremļa uzdevumā visu Latviju jau ir norullējusi. Vēl rullēs?
  • 4
  • 8
Vienotiba.
V
Kaut cik satur ramjos un sture valsti tiesi Vienotiba. Citi kliedz ka jabuco Maskavai pakala, kada dama pat aizradija ka akli skatamies Briselei mute, citi blava ka jaspiez gazi grida, citi atkal ka jaaplaupa tauta caur devalvaciju................bet Vienotibas Valdis Dombrovskis vienigais pratigi pateica ka nedrikst vairak teret neka nopelna.......................sie vienkarsie vardi izradijas zelta verti............................tagad Latvija ir visstraujak plaukstosa ekonomika visa Eiropa.
Krūmu krievs
K
Rietumvalstīm būtu jāseko Pūķina bankas piemēram. :)
  • 2
  • 2
Kārklu vācietis
K
Tikai nez kādēļ Eiropas Centrālā Banka drukā eirikus uz nebēdu,devalvē pilnā sparā?Un ekonomika ir tiktāl "noplaukusi",.......tiešām zelta vērti(tā zelta,ko šinderi vadā)!
  • 2
  • 4
X
X
Latvijas veletaji atbalsta tiesu Vienotibu ka prognozejamu Eiropeisku partiju, parejas partijas ir tadas ka blauri, paskali kliedz bez istas jegas, Ja prokremliskai Saskanai ir 21% ta ir izgasanas jo ka zinams Latvija ir apmeram 48% krievvalodigo cittautiesi. Tas nozime ka puse krievvlaodigo par Kremlistiem nebalso.
Kapec domajam
K
ka SKDS ir objektivi savos petijumos? Vadibai vai nav sava izteikta politiska nosliece? Bet vienalga ka, tai Vienotibai ir kartigi jaieskatas spoguli un jasaprot ka ta mums visiem tagad izskatas....pat vinas satrauktiem atbalstitajiem ir bazas....Nekas nestav uz vietas..... Nav brinums, ka Brigmanis var justies ka noteicejs!!!
patikama nosliece
p
izkjert rus savervetos urodus,kaa trakus sunjus,glabs LV
  • 1
  • 0
haralds
h
ir gatavi, vai būtu gatavi, ja? sovaki. www.fotoblog.lv/rep/32221/ www.fotoblog.lv/rep/32403/ www.fotoblog.lv/rep/32463/ www.fotoblog.lv/rep/32592/ www.fotoblog.lv/rep/32593/ www.fotoblog.lv/rep/32505/ www.fotoblog.lv/rep/33546/ www.fotoblog.lv/rep/33547/ viens gan - ne par vienu no šhit'iem nedrīkst balsot: http://balsosanasbriviba.lv/personas-kura...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas