Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šķēle aicināja Demakovu atpakaļ politikā, redz viņu izglītības ministres amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Miks Celmiņš
M
Mūsdienās mūsu viedokli veido masu mediji, mēs paši ļoti maz domājam un spriežam, mēs lasām, skatāmies un tā veidojas mūsu viedoklis, bet vai tā tam būtu jābūt? Varbūt ir jāpievēršas pašam pie sevis, varbūt ir jāsāk domāt? Pietiks klausīt masu medijiem, pietiks lasīt Vienotības lobēto žurnālu IR un citus. Ieteiktu lasīt apvienību mājas lapas, tā ir īstā vieta, kur uzzināt patiesās politiķu, viņu atbalstītāju viedokļus.
elija
e
Akls aklam nevar celju rádít, jo abi iekrít bedré, tá saka DIEVS. Ja arí Celminja kungs(jaunskungs) domá, ka vinjs ir redzígs, tad tá nav garantija tam, ka tas tá arí patiesi ir. Manuprát tautiesji jau sen acis ir atvérusji, itseviski, kad pirms daudziem gadiem skjéle piedávája tautas labumam 9 milj.,bet tá arí neiedeva, jo skjéle cer,ka ar miljoniem varés svéto Mikeli piekukuljot. Bet ceréts velti!!! Tá nu ir visa iedzilinásjanás un apdomásjanás -vairák nebús.Ja kádam jáatver acis, tad tas ir skjéle pats, bet vinjs to nedarís, jo vinja garígá bagázja ir izkaisíta véjá.Alles kaputt -párméríga varaskáre pazudina cilvéku. Vienmér! Itamárs Volenbergs.
grieta
g
Kas ta pafirsiba tada ir?
Miks Celmiņš
M
Pierādās Jūsu pafiršība lasot un atbildot. Aicinu Jūs vienkārši izlasīt, iedziļināties un apdomāt. Nedomāju, ka varat secināt, ka esmu apmāts ar Šķēli vai Demakovu, tikai tāpēc, ka man ir līdzīgs viedoklis viņiem, tikai tāpēc, ka atbalstu šajā jautājumā šos politiķus esmu apmāts. Atveriet acis, tautieši!
sanitaare
s
Mik, naac atpakalj uz palaatu.
trīne
t
Nez vai vienreiz t.s. "Jaunietis" nav atklājies un pārkristījies par Miku Celmiņu??? Tie spriedumi tikpat šizofrēniski, un apmātība ar šķēli akurāt arī tāda pati... Skumji. p.s. Celmiņ, aziej ieskaties spogulī, nokaunies un beidz te aģitēt.
elija
e
Bet germakova ir soreiz izdomájusi celt kaut ko lídzígu Heopsa piramídai. Par tautas lídzekliem un savai pieminjai. Tas bútu bríniskígs tautas izglítosanas pláns. Arece - bábietim galva tomér strádá.
elija
e
Sorry! Aiz várda darbs (pirmajá rindkopá) - domát.
elija
e
Ir jau labi, ka mulkíbai ir pat várds un uzvárds, jo nav práta darbs, ka bútne, kuru citádi nevar saukt ká par melu tévu (tá arídzan sauc sátanu), peksni sáks atrazot tikumíbu - sádas identitátes velna dabá vienkársi nav."Kampéju" neesmu lasíjis , tacu ir daudz kolorítáka grámata- skéles bezdievígá seja un balss.Plésoníba tur ir ierakstíta katrá vaibstá un to nevar neizlasít. Gaidít, ka sí butne péksni sáks rúpéties par tautas labklájíbu ir mulkígi katrá gadíjumá, bet noziedzígi arídzan. Noziedzígi, kaut vai pret to garu, ko DIEVS katram cilvékam dávinájis. Itamárs Volenbergs.
Miks Celmiņš
M
O!, Nedomāju, ka pašlaik ir nepieciešams atbalstīt humanitārās zinātnes, spriežu, ka arī Demakova tā nedomā. Jebkurš zinošs cilvēks izprot, kas valstij pašlaik nepieciešams vairāk par humanitāro zinātņu studentiem. Lai gan pats esmu huminatāro zinātņu piekritējs, nedomāju, ka pašlaik būtu prātīgi tās atbalstīt Latvijā.
Miks Celmiņš
M
zobārst, cik smieklīgs joks. PIlnīgi pretīgi paliek, žēl tādu cilvēku, kas apmierinās apmelnojot citus! Dzīvē ar šādu attieksmi tālu netiksi, iesaku apsvērt attieksmes maiņu pret cilvēkiem!
zobarsts
z
Demakova laikam iznema savu zobu prtezus un iedeva skelim puusljudarbu
O!
O
Tātad IZM ir budžets, ko varētu noshēmot. TP uz tukšām vietām necierē, tik pie pilnākas siles. Varētu, varētu kādu sperdārgu institūtu humanitārajām zinātnēm ucelt, Sīlis lai sāk zīmēt un ReRe ar draugiem tāmes rēķināt, tikai lai ieliek 2007.gada cenas, nevis pašreizējās. Un vēlams Rīgas centrā, lai vēl neciešamāku padarītu situāciju ar satiksmi.
The Little Shop Of Horrors
T
biedri Celmiņ, ir jau arī citas interneta vietnes :P
Miks Celmiņš
M
The Little Shop Of Horrors, prieks, ka tev sagādā prieku slēpties aiz savā lieliskā pseidonīma. Kur tu esi lasījis, dzirdējis par, spriežu, augstām apkures cenām ziemā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas