Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šķēle: apsolījumi aizdevējiem ir Latvijas nākotnes apķīlāšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Šobrīd ēnu ekonomika ir kādi 40% no IKP. Ko Šķēle dara lai palielinātu nodokļu iekasēšanu un vai nedomā , ka ir nepieciešms tāds VID vadītājs kurš SPĒJ LABĀK IEKASĒT NODOKĻUS ?
ha
h
DA PAR JEBKURU VALDĪBU Š. IZTEIKTOS TĀPAT, IZŅEMOT SEVI. ANDRI, muļķus atradīsi savā partijā!
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Bēdīgi,ka konstruktīvu diskusiju vietā notiek divu partiju fanu savstarpēja rupja lamāšanās. Laikā,kad mums būtu jāmet prāti kopā ,lai izstrādātu programmu izejai no krīzes ,mēs plēšam viens otram matus un pretinieku aplejam ar samazgām. Kamēr divi kaujas un novājina viens otru,trešais stāv maliņā un labsajūtā smīn - Rīgas Dome jau viņam rokā un nākošā būs Latvijas valdība un Saeima. Nejēgas attopieties!!!
nu nu
n
atjkal tiek pielietots Gebelsa princips- j a melo tad tik nekaunīgi un nepatiesi ka cilveki nespej noticet ka tā varētu būt nepatiesība!!
:):):)
:
varēji arī kalviti pamācīt,kas,ko,kā-no valsts interesēm,bet ne no tp
J
Repše jau Šķēlem kā skabarga pakaļā!
tauta
t
zini, kas IR Latvijas nākotnes nokaušana? Rūpniecības iznīcināšana, to prihvatizējot un izpārdodot par 29 mio vekseli, naudu iebāžot privātajā mākoņu ķešā un valstij atstājot pigu.
kaka
k
Valda Dombrovska valdība, saņemot atsevišķu aizdevumu daļu, nav kautrējusies būtiski kāpināt cenu, ko valsts maksās par kredītu saņemšanu, un Ivara Godmaņa pieļauto jau vairākkārt „pārsolījusi”. Bīstami ir tas, ka nav iespējams prognozēt, ko vēl ir gatavs ieķīlāt V.Dombrovskis, lai tikai saņemtu naudu,” A.Šķēle klāsta savu viedokli. skjeele tu esi tukss dirseejs...
Šampēteris
Š
Izcilais ekonomikas mehanizators savas demago'gijas pērles spiests kaisīt pirmsvēlēšanu tirgū, kaut stāstnieka nopietnais vaigs liecina, ka īstā vieta tām būtu Davosas sammits vai Nobela komiteja. Nāk atmiņā viens no pirmajiem publiskajiem dižā privatizētāja fufeļiem - pirmajā premjerēšanas gadā nāca paziņojums, ka sertifikātu darbība jāizbeidz līdz gada beigām. Toreiz laikam norāvās no apkopējas ar lupatu un ātri apklusa. Šoreiz varas un naudas skarto galviņu, pirmsvēlešanu gadā nevienam neizdosies kušināt !
Kuiļu Žanis
K
Prihvatizācija un kampēju bezkaunība ir noziegums pret Latvijas attīstību un nākotni, kam nav noilguma!
Pirdējs
P
Re kā Tautenieki pirž
zāģis
z
Nedrīkst izskatīties valsts vadītāji kā sabraukti ezīši, citējot Šķēli. ---------------- Pareizi - valsts vadītāji drīkst izskatīties kā sabrauktas vardes, kuras līdzīgas Šķēlem.
jaunā vara
j
Jā,man šī ideja arī patīk,neba mums vajag piepildīt pilnus cietumus,bet labs variants ir tautas izlīgums ar Shķēļi bez cietuma saistībā ar saeimas likumiem.
K-K
K
... Piekritu, bet vispirms, ir janomaina Saeima, tad Saeimas tiesas sastavs, tad generalprokurors un ar jaunas valdibas pieprasijumu jasak izskatit PRIHVATIZACIJAS notikumus, VID darbibu, ABRENES davinasanu, un VALSTS RESURSU PIESAVINASANAS, VELESANU LIKUMIBU utt.
līvānietis
l
Mēs nevaram ticēt Andrim Shķēlem viena apsvēruma dēļ,jo viņa interese tikt valdībā ir liels interešu konflikts,jo viņš labi zina,kādus vairākus likumpārkāpumus ir izdarījis,lai tiktu pie saviem vekseļiem īpašumiem un firmām,kas mērojami vairākos simtos milijonu Viņš arī labi zina,ja tiks ievēlēta moderna,demokrātiska deputātu saeima,tad dienas kārtībā būs arī debates par Shķēles prihvatizētajiem ,nelikumīgi sagrābtajiem īpašumiem un paredzu,ka vairāki simti milijonu aiznēmuma būs likumīgi SVF am jāatdot pašam Shķēlem un cik es zinu,tas viņam vēl pagaidām nepatīk un labprātīgi arī nepiekritīs.Jaunā saeima to piespiedīs likumīgā kārtā izlīgšana bez cietuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Pilns A.Šķēles paziņojuma teksts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas