Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Šķēle: Cilvēki nav pelnījuši tik daudz rūgtuma; TP: pensionāriem pēc lauleņa nāves jāsaņem puse viņa pensijas

"Latvijas cilvēki nav pelnījuši, ka katra diena atnes tik daudz rūgtuma," šodien Jelgavā sacīja viens no (AŠ)2 – Andris Šķēle (TP). Savukārt otrs šī tandēma pārstāvis – Ainārs Šlesers (LPP/LC) piemetināja: "Mums nav nepieciešami jauni kungi un baroni."

TP Saeimas frakcija Saeimā iesniegšot priekšlikumus grozījumiem likumā „Par valsts pensijām”. Tie paredz, ka pārdzīvojušam laulātam pie vecuma pensijas kapitāla papildus aprēķinās pusi no laulātā fondētās pensijas kapitāla, kas uzkrāts atbilstoši Valsts fondēto pensiju likumam. No pensiju budžeta būtu arī jāizņem tie izdevumi, kas neattiecas uz pensiju izmaksu, lai pensionāriem paliek lielāka naudas masa, teica A.Škēle.

Jau ziņots, ka A.Šķēle un A.Šlesers tiekas ar saviem partiju pārstāvjiem reģionos, kā arī ar vēlētājiem, gatavojoties parlamenta vēlēšanām, kas notiks oktobrī.

TP un LPP/LC priekšsēdētāji sarunu laikā uzsvēra nepieciešamību apvienot labākos cilvēkus, kas tic Latvijas nākotnei un kas ir gatavi strādāt valsts attīstības labā. "Šajās vēlšanās būs ižķiršanās, vai Latvija atgriežas uz augstas konkurētspējas ceļa, vai tikai izpildīs starptautisko aizdevēju uzdevumus. Mēs paši esam spējīgi nopelnīt sev naudu," uzskata A.Šķēle.

TP un LPP/LC līderi apliecināja, ka pēc atklātajām diskusijām Latvijas reģionos abas partijas lems par apvienības viedošanu, piesaistot arī reģionālās partijas un uzņēmējus, kas gatavi ar savām iniciatīvām un idejām iesaistīties politikā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas