Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Šķēle ir pārliecināts, ka jau šajā valdībā būs arī Saskaņas centrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šķēle + SC ! Urrā!
Š
Šlesers klusē, bet Šķēle uzmeties par '"vadoni". Latvieši nemūžam nesastrādāsies:"Ko gan zvirbulis var vēlēties? Labi paēst un izkauties."
b_d
b
Eksperts var iet Stendžam izstāstīt savu viedokli.
Vita
V
Īstais eksperts! Būtu tupējis savos mākoņos un nekaitinājis cilvēkus! Nu nevar cilvēks saprast, ka sabiedrības lielākā daļa viņu, maigi izsakoties, neciena un mūžigi necienīs: visam ir savas robežas!Un arī tie,kuri izliekas par draugiem, jebkurā brīdī ir gatavi uzmest!
Anna
A
Pirms desmit gadiem tādu variantu kā "laist krievus valdībā" latvišu sabiedrības daļā pat netika nopietni apspriests - tabu. Pirms pāris gadiem par šāda varianta vēlamību jau runāja gandrīz visa ekspertu elite un politiskās elites puse – tiesa gan pārsvarā pēc pēc kārtējas valdības krituma. Šaja gadā variants par „koalīciju ar krieviem " bija gandrīz izveidots un tika apspriests premjera līmenī kā darba variants. Nu, jā, ar atrunām, ja beigās nav izdevies. Bet, skatoties nevis no momenta pozicījas, bet no perspektīvas - ledus vēl netika uzkustināts, bet viņš jau ir salūzsts. SC ir palicis nevis nepiederošu līmenī – drīzāk piederošo, bet neērto. Un otrais. SC šajā konflikta ar Vienotību ir diezgan sekmīgi atrisinājis sev ļoti svarīgu ideoloģiskuproblēmu - de facto SC izdevās leģitimizēt savu Latvijas okupācijas atzīšanu, nezaudējot savu vēlētāju simpatijas. Sava frāzē Urbanovičs "Jā, bija okupācijas bija liecies mierā!" - atslēgas vārds ir "liecies mierā", nevis "bija". Tā rezultātā, SC vēlētāji galvenokārt apsprieda, kādi aprobežotu ir VL ar savu pastāvīgu prasību atzīt „OKUPĀCIJU” un kāds mums ir vāju gribas premjers. SC ir izdevies paiet pa asmeni - un novirzīt vēlētāju dusmas uz citu, noņemt galveno šķērsli turpmākājam sarunām ar latviešu partijam. Jo, ja šiem 101 reizi prasis atzīšanu - ta būs tiešām smieklīgi saruna.
Zelma Birzniece
Z
Pazusa teksts"Lieks rosīgums,kā redzi,mazliet bīstams"(Hamletd)Lielam pārpircējam,Pirtnieku Ansim Šķēlem,protams,viss zināms par Saskaņas Centra iespējam,jo pats taču braukāja uz Maskavu un sarūpēja Trojas zirgus.Tomēr dažreiz iznāk čiks.
Zelma Birzniece
Z
"Lieks rosīgums,kā redzi,mazliet bīstams"(Hamlets).Lielam pārpircējam
...
.
Šķēle trīs reizes premjerēja un kur ta bija viņa gudrība, pirmās šķiras politiķis? Dombrovskis tagad strebj Šķēles sastrādāto un saņem belzienus. Ja nemācēja valsti vadīt, tad lai tagad tur muti cieti!
Kas nu ir, tas ir!
K
Mjāāā, atraduši "ekspertu". Ja skatāmies pēc analoģijas,tad mums pilni cietumi ar krimināltiesību ekspertiem,pilnas pavārtes ar atkarību ekspertiem,pilnas patversmes ar ekonomikas un biznesa ekspertiem.
SIM
S
Šķēle, no kura laika tad tev ir svarīgas nacionālas intereses?! Hameleonam ir pilnīgi vienalga, kurā pusē būt.. Tur , kur sajūt savu izdevīgumu, tur arī nostāsies, vai ne , Andrīt? Gnīda tu esi un paliec!
Pārdomas
P
Žēl gan, ka te nav gandrīz neviena komentāra par būtību, bet gandrīz visi, kā "sašpricēti" metas virsū Šķēlem. Protams, ka Šķēle nav 'eņgelis", bet pilna saima ar tādiem 'neeņģeķiem", tikai tie nespēj būt tik harizmātiski, kā Šķēle. Kāpēc lai viņš tagad neizmantotu iespēju saukt lietas īstajos vārdos, kad "godīgajam" Dombrovskim otrās šķiras politiķi, diktē, kā viņam jārīkojas. Ne jau VL! zaudēs popularitāti, bet "Vienotība" un Dombrovskis.
MJA
M
Re kur iistais saskannjieshu fans!!!
balamovska
b
Nav jau otra tāda intriganta Latvijas zemē bijis un varbūt pat visā pasaulē- palūkojiet šī pardeļa sejā, kur visu noziegumu, nelietību un degradācijas buķete viskošākās krāsās zaigojas un cilvēkiem sen apnicis šo bezgala pretīgo ģīmi redzēt, bet rēgojas un nekad viņam nav gana! Gluži kā viņa tēvam - sātanam...
Stokijs
S
No si baisma bandita, zagla Skeles sakata nak naves smaka.... Kaut nu atrak vinu panemtu si naves izskapts.
gggg
g
Tas izskatās pēc vienošanas: ZZS un SC līdzīgus tekstus bīda - SC ar dombrovski nestrādās, bet šķele saka ka SC būs valdība - tas nozīmē bez Vienotības.
zizi
z
nu kā tad, atkal jau Šķēle ir galenais vainīgais! Apriebies lasīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas