Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Šķēle: mana saistīšana ar Bērnu slimnīcas lietu ir mēģinājums mani nomelnot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zaiga
z
KĀ MELNU VAR NOMELNOT ???
Sēlis
S
Andrīt,Tu savu dvēseli nevari atmazgāt tūkstoš aizlūguma brokastīs,un degt jumS elles ugunīs līdz pastardienai kā arī jūSu pakalpiņiem.
Laiks
L
Šķēles kungs - kas tie par politiskiem konkurentiem, par kuriem murgojat - to jau saka vienkāršie ļaudis, vēlētāji - ja tagad vēlētājus uzskatiet, par saviem politiskajiem konkurentiem, tad nu tā...
kur nauda smird
k
tur ari škiles kungs. vinmer bijis vinmer bus. tomer tautai jasaprot, vai nu atļaut oligarhiem izvarot tautu un nozagt nodoķlu naudu, vai nu likt oligarhus cietumā.
burbon street
b
Te var nemuldet par politisko pasutijumu vai JL atriebibu. Ja nebutu faktu, tad neko nevaretu darit. TP valda veselibas ministrija gadiem. TP organize slimnicu restruktirizaciju, ka ari 1.slimnicas zemes privatizaciju. Ari visus iepirkumus utt. Par to apaksuznemeji jau sen zin, par to ka tiek savejiem konkursi nobiditi. Nu nav tas nekas jauns. Un cinisms un nekauniba ari jau zinama lieta - TP ir meistari uz savtigumu.
Jukums
J
Diez vai šķēles vārdu vairs vairs var padarīt melnāku nekā viņš jau šobrīd ir - vienkārši pasaulē vairs nav melnākas krāsas.
NETICU
N
Neticu NEVIENAM viņa vārdam, vienīgais viņa mērķis ir atkal zagt, viņš ir slims - kleptomāns
I.B.
I
Šķēle ir sev IEDALĪJIS LIELĀKĀ KRETĪNA VIEPĻA novērtējumu.
filozofs
f
melns ir melns, balts ir balts... Jedem das seine!
netici sev
n
Paegle jau paris teikumos izteica,kadel vina aiziet no TP.Seit laikam bija ielikti "vislielakie kretini "(Skeles citats),tadel iekrita.Nebutu piekerti-oi,oi,oi ka vel shemotu.
hi-hi
h
skele nepis bobim smadzenes, atzisties, ka tu tas esi sudu varitajs valsti
borcinsh
b
...nu vo-o, vini slepj savas sejas - ir kauns !!! bet lembergs nozadzis no Latvijas Valsti 1000 reizes vairak - un kauns nav nemaz ! ... katru nedelu dod interviju laikrakstiem ka vajag "godiigi dzivot"...( bet kadam vinsh vel butu "labs ka premier-ministrs ! vai tas nav idiotizms ?!) ...n´ja, pie mums tachu nav korupcijas - tas ir tada "Demokratija"... ( tapec "ventasbalss" nav jau sen saita internetaa - lai ventspilniekiem nebutu nekadas informacijas un vini varetu turpinaat atbalstit zaglu ! ...logiski...)
ABC
A
Citiem vārdiem sakot, orangutāns ar granātu plus utainie plus TūPlisti nodibinās laimes valstību.
Jaunietis
J
Vai tiešām kādam vēl nav skaidrs, ka visa šī uzpūstā BKUS "korupcijas lieta" ir politiskais pasūtījums Jutiņai, lai jēlā kliķe varētu noturēties pie varas. Jālās kliķes agonija nav nekāds pārsteigums, no jēlajiem tas bija sagaidāms, ka viņi rīkos visnekaunīgākās melu kampaņas, visrupjāko melno piāru, lai tikai noturētos siltajos krēslos, lai tikai turpinātu apzagt valsti un tautu, lai tikai marsietim neatņemtu valsts kases atslēgas un valsts nauda plašā straumē turpinātu plūst uz jēlo sorozīdu kabatām, viņu partijas kasi un visādu belokoņu bankām. Vai tiešām kāds vāl nesaprot, ka tas tā nedrīkst vairs turpināties, ka Saeimai iespējami ātrākā laikā jāpieņem Šlesera kunga un viņa politisko partneru izstrādātais alternatīvais 2010 gada VALSTS BUDŽETS un jāpatriec šī jēlā valdība. Valsti jāvada enerģiskiem, politiski atbildīgiem, pieredzējušiem politiķiem. Tādi ir Ministru Preziedents Šlesera kungs un Finanšu ministrs Šķēles kungs. Ļaudis, pieprasīsim Saeimai nekavējoties sākt sakārtot valsti pieņemot alternatīvo budžetu un patriecot šo nekompetento sorozīdisko valdību!
ABC
A
Ja tā padomā, Latvijā praktiski nav cita cilvēka, kura vārds būtu saistīts ar aizdomām par teju vai visiem pretīgākajiem noziegumu veidiem ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas