Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šķēle par reitingiem: vienmēr cilvēki ir vairāk uz varu tendēti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kur palkuši?
K
Kur Andris, Kurmītis, Antipingvīns un citi Šķēles bendiki? Vai visi jau pametuši kuģi?
ieva
i
.. energija uxodjassccego...
Stendzinieks
S
Nu ko, auni? Negaidījāt? Vecie buki kārtējo reizi iejās uz manis Saeimā. Un kas? Man patīk, ka uz manis jāj. Ja vien labi samaksā :)))
sirdsapziņa
s
Beidz muldēt, Kampēj. Tev sen vieta omulīgā vienvietīgā slēgtā telpā ar rūtainu saulīti.
I.B.
I
TIEŠĀM APBRĪNOJAMA VALSTS, kur 20 gadus valda LIELĀKIE kretīni !
KLM
K
ŠLESERS TIK BĻAURĒ PAR DARBA VIETU RADĪŠANU, KUR VIŅAS IR ??? ........................................................ ............................................................ ............................. Cienītais Sviests, pats vainīgs, ja nezināt kur viņas ir - darba vietu adreses bija norādītas uz spīdīgajiem papīrīšiem, kuri bira pār Šlesera galvu, kad viņš pacēlājā cēlās debesīs - kādēļ nepacēlāt kādu papīrīti un nepierakstījāt adresi ?
nebalss
n
Patiess prieks - Latvija vēl nav izzagta, ja jau Abi Šmuļi tā laužas pēc varas. Kad nu abi ielikuši kājas vienā silē, jājautā, kurš nu būs paēdis, kurš ne. Bet ja nu tā silīte par mazu abu ambīcijām? Būtu nu likušies mierā, tā upīte jau aiztecējusi, iebriduši esat tikai peļķē. Varaskāre tā aizmiglojusi skatienu, ka nesaprot, kur atrodas, kas par gadu, ka šo netīro pārīti vajag tikai vienam otru, latvija no šiem jau ir atēdusies, viņu vārdi vien jau izraisa sliktu dūšu. Varbūt kāds zina, kas šitamajiem varētu pārdot vismaz kādu šķipsniņu paškritikas? Nauda jau šiem ir. Vismaz kaut ko vērtīgu par to nopirktu ...
sviests
s
AŠ -JŪS ESIET TUKŠU SOLĪJUMU MEISTARI -PAR TO NEVIENS NEŠAUBĀS ,KA JUMS TAS VISS IR NEPIECIEŠĀMS SAVU PERSONĪGO BIZNESU BĪDĪŠANAI!!! PAR TAUTU JŪS AIZMIRSTAT TIKLĪDZ ESIET IEVĒLĒTI! ŠLESERU VISPĀR PIE VĀRDA NEVAR LAIST ,VIŅAM IR KĀ KRIEVI SAKA -SLOVESNIJ PONOS, TIKAI KLADZINA SAVU UN IR AIZMIRSIS KĀDU VISPĀR VIŅAM JAUTĀJUMU IR UZDEVUŠI!!! JŪSU SOLĪJUMI IR TUKŠI,JŪS PAŠI TO ESIET PIERĀDĪJUŠI! ŠĶĒLE IR AIZMIRSIS KĀ SAVĀ LAIKĀ STRĀDĀJOŠIEM PENSIONĀRIEM PENSIJAS NOŅĒMA VISPĀR!!! TAS NEKAS ,VAI NE?BET BAKSTĪT ACĪS TAGADĒJAI VALDĪBAI ,KA VIŅIEM TĀS MĒSLU KAUDZES PĒC TAUTAS PARTIJAS IR JĀIZSTRĒBJ - TO LŪDZU,3 REIZES DIENĀ! NEBALSOSIM PAR JUMS !!! ŠLESERS TIK BĻAURĒ PAR DARBA VIETU RADĪŠANU ,KUR VIŅAS IR ???
pilsonis
p
Algas palielinat, bet latu devalvet! luk ta!
ars
a
Cik var šo cilvēku propogandēt, lai iet tirgū skandina savas idejas, ne sabidriskā mēdijā.
Tā nu tas ir...
T
Skatoties no malas vakardienas 100.pantu radās iespaids ka Šķēle paļaujas ar Šlesera tukšo solījumu pamata iekļūt Saeimā lai pēctam viņu "uzmestu",kā TP pierasts, un kļūtu par premjeru.Savu svaigu domu viņam nebija,toties Šleseram fantāzija strādā kā Minhauzenam.
Civilais
C
"fck u" kvadrātā jums mērgļi. Saeimu kā savas ausis jums neredzēt tautas nodevēji
KLM
K
Bet tie ir desmitiem miljardu. .................................................. .............................. Jums taisnība - lai kā Kalvītis ar Slakteri protestēja, kā matus plēsa, bezspēkā vārtījās pa grīdu, nē, riebīgais lāčuks vienalga uztaisīja valstij 7,5 miljardu parādu, nelietis tāds, un, kas ļoti svarīgi - tupēdams Briselē.....Slava Kalvītim un Slakterim, vienīgajiem gaišajiem Latvijā !!!!
žetons!
ž
bezcere "divivienā 09:00 27.Apr. Jaunups finanšu ministra un premjera sadarbību vērtē kā lielisku------------------------------ ----Tikai tāda Vienotības ministru sadarbība """DIVI VIENĀ""spēja iedzīt savu valsti parādu jūgā ,atņemot darbu, atņemot maizi, atņemot makšķeri , atņemot cerību uz izdzīvošanu /ieliekot cilpu rokās /......200 000 bezdarbniekiem
jaa.....
j
Kaspers 09:52 27.Apr. Viņiem/lāčuka komandai/ jau nekas cits nav jādara, kā tikai japilda SVF norādījumi. Pēc saeimas vēlēšanām sekos norādījums no SVF - uzņemties privātpersonu parādu atdošanu bankām no valsts budžeta, un valdība to izpildīs. Bet tie ir desmitiem miljardu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas