Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šķēle pieļauj gandrīz visu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Boņuks
B
tantukiņ, vai tik tu neesi Andīša tante, vai sievasmāte ?!
Petriš
P
Bravo, Andri, Šķēle ! Labāk ir ar godu aiziet nekā ar kaunu dzīvot. Tava dziesma ir nodziedāta un labi, ka esi to sapratis. Paldies A. Šķēle !
Pensionārs
P
Darbīgs muļķis ir daudz kaitīgāks par slinku muļķi!
Šampēteris
Š
Nedrīkst būt slinks muļķis. Ja ir slinkums kalpot valstij, vismaz jāsacer pietiekami gudri teksti, kuriem notic. Ja tam prāta pietrūcis, čakli un godīgi jāstrādā. Slinkuma un muļķības atļaušanos vienkopus, neviens nepiedos.
nu nu
n
Tukš papīrs tas Andra ražojums. Norakstīta valdības darba kārtība punkts pa punktam , un 1. septembrī valdības darbu kārtībā paredzēts budzetu nodot saimai 1. lasijumam. Tantuk , tak nav jaspriez par lietiņām kur pašai sajēgas nav , ej pamācies ar 8 klasēm lauku skolā tā kā par maz.
nu nu
n
Prātiņ nāc mājās, Antiņ pūt stabulīti ! Tīrs Stoholmas sindroma ķertais.
!!!
!
nekad nav redzeets maakonju saimnieks ar huuti galvaa.
Vientulais vilks
V
AUDZIS BLATU SAULITE TU andrjuhanorealas dzives neko nejedziTEVirnepieciesama vara kuru tu vienalga nodrosini ar saviem tukspauriem caur parlamentu.
ieva
i
nožēlojami ....pāvs ar ļoti blāvam spalvam....kurš asti pat vairs īsti izplest nevar ..,tādēļ tagad mēģina skaļi riet ... grib iebiedēt .... taču enerģijas vairs nav ... un sanāk vien sļaugana šļūmēšanās......
antinsj
a
andri ej audzeet pukes
lauķe
l
Un , jūs, tante, cerat, ka jums kaut kas atleks no Šķēles solītajiem labumiem......ak, svētā vientiesība1
tantuks
t
Nez,nu ka parejiem,bet Skeles kungs zina ko dara un ja grbes izvest valsti no krizes ,izvedis. Tie 4 punkti ko vins prasa ir normali. Budzetu uz Saeinu 1.septenbri.Lai cilveki redz par ko balsot,jo pagajusas velesanas vispirms ieveleja,pec tam paradija savu isto seju JL.Pensijas nakosa nakti nost un nodoklus sitadus un tadus.Tagad notiek JL slavinasanu,novaca no cela Repses kungu un deputatu vietas doma ka garantetas.Es ta nedomaju. Es atbalstu Skeles kungu saja jautajuma.Lai veicas.
pinka
p
Es gribētu no Šķēles konkrēti uzzināt, kādi ir šie ģeniāle veicināšanas plāni. Citādi šamējais tik runā riņķī apkārt. Patiesība jau ir viena - Šķēle atkal grib gūt sev kādu labumu.
Juksis
J
Ja Šķēle izsauc Dombrovski uz ultimāta saņemšanu, ir laba zīme. Tas nzīmē, ka ekonomika pārstājusi gāzties zemē un sāksies stutēšanās uz kājām. Citkārt Šķēle nebūtu tik drosmīgs.
cao
c
Interesanti,vai shemotaajs lasa komentaarus INT par sevi un nesaprot kaads naids no tautas dves'?Man liekas,ka vin's' ir palicis galiigi debils,kaut gan paveerojot TV kaa iekritus'as acis un neadvekaataa roku meetaas'ana rodas iespaids,ka s'n'auc pulveriiti(var atl'auties).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas