Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šķēle skeptisks par LPP/LC pievienošanos valdībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dāma ar sunīti laukos
D
Saprotiet Šķēlem ir jāatkalpo par tiesībām okupācijas laikā saņemto atļauju no čēkistiem tirgoties ar Nīderlandes sīpoliem.Viņš nu pūlas,la citādi to neķertu sods
melnais krauklis
m
Tas ir melnais humors, spējiet atšķirt kaut to!
!
!
Ja labie, vecie cilvēki par šo Gērnsijas fosīliju nebalsos, viņš piemirsīsies kā murgs. Diemžēl viņu darbi mūs visus vēl ilgi vajās. Vecmāmiņ, labā, nebalso par cūkām vairs nekad.
:o)
:
Šis šikpartijas vadonītis Šķēle izskatās arvien sliktāk. Viņš ir lieliska ilustrācija tam, kā jāizskatās sabrauktam ezītim. Laikam ar veselību pavisam lielas problēmas. Vai viņš maz izvilks līdz vēlēšanām? Un kad viņš nonāks cietumā, tas viņu uzreiz nobeigs.
Klementīne
K
Vecais āzis neuzticas nevienam. Zina, cik saldi ir uzmest savējos! Ir jāatzīst acīmredzamais: Šķēle baidās no savas tautas naida vairāk nekā Šlesers: Mākoņus būvēja pa slepeno, caur sīkām firmelēm, ka jau pie šmuguļiem pieradīs, kamēr Šlesers savu māju pa atklāto. Te arī ir starpība: viens pats ir pārņemts ar Mesijas apziņu, kamēr otrs SKAIDRI ZINA, KA IR MĒRGLIS.
Sēlis
S
PIebiedrojos zzzzzzzzzzzzzzzZEņKAm
Kaspars Gasūns
K
Ja izdodas saglabāt vērotāja stāju, tad tas ir pat uzjautrinoši. Skatīties, kā politiķis kļūst vecs un noželojams.
Čivuls
Č
KIki,ved to savu večuku pie ārsta ,citādi pamodīsies blakus "žmurikam".
x
x
Man liekas ka Skele iet uz grunti, jo tepat Diena var izlasit ka pat Slesera reklamas kapmanas vaditaji esot ieteikusi Sleseram norobezoties no Skeles TP nosaucot par SPITALIGAJIEM..
pestīšanas armija
p
Šķēle pameta pirmo sievu - savu bērnu māti.
lapsa
l
Skele kul tuksus salmus!! Skele nemaz nevar nogazt Dombrovski jo TP reitings tagad nav pat 2% ! Skeles vieniga ceriba tagad negazt Dombrovski un ka lidz velesanam Vienotiba nogazis kadus podus un tad varbut..varbut.. varetu ceret ielavities saeima..
Dollija
D
Bet tā seja bildē... Tas ir kaut kas krimināls. Viņš pameta JL??? Viņš pameta Latviju. Jau kuro reizi! Savas intrigas pīdams, biznesu virpinādams, ģelas bīdīdams nekad nav domājis par Latviju. Bezdeficīta budžets, ar ko lielās Šķēle balstījās uz mūsu mikroskopiskajām algām, nevis baigo ražošanas attīstību.
Dollija
D
Šlesers arī solīja visādus labumus pirms domes vēlēšanām. Taču tagad leksika nav mainījusies - vajag, jādara, attīstīt biznesu, iepludināt investīcijas, atvērt robežas, vīzas... Joprojām viss vajadzības izteiksmē. Kur darbi???? Tass ir ats enerģiskais Šlesers? Pļāpu kule. Kā palaiž TV, tā aizvērties nejēdz. Bet kur ir tie darbi???
var saprast ka škele ir nopir
v
jo par viņu tikai skaisti runā žurnālisti. un pat pupolu svetdienā. viņs ir pieējams žurnālistei.
kurš nesaprot
k
a. TP, ZZ, LPP/LC, TB/LNNK atveda krizi latvijai. b. kuru daļu jus nesaprotat?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas