Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Šķelšanos Zatlera partijā radīja abpusēja neuzticēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aiz svešas muguras (lokomotīves)
a
Visiem tiem jaunajiem gudriniekiem ir jāapzinās, ka viņi no šā saraksta ir ievēlēti tikai un vienīgi Zatlera un viņa brigādes darbības dēļ. Tāpēc pret šiem cilvēkiem (tai skaitā pret parlamentā neiekļuvušo Kukuli), vajadzētu izturēties vismaz ar cieņu.
OBJEKTĪVI
O
Sava taisnīga par nedemokrātisko vadības stilu un pelēkajiem kardināliem ZRP jau ir tajā 6-nieka teiktajā BET tas jau nenozīmē ka pašus nediriģē kāds bagāts onkulis, kas tās reklāmu avīzītes nomaksāja :)
  • 0
  • 0
:)
:
"Brigāde "partijā ir no vecās politiskās kultūras pārnākusi tradīcija. Kāda tad būtu tā jaunā kultūra???
  • 0
  • 0
hmm
h
Nu jā, jauni cilvēki ar biznesa izglītību par naudu vien domā tapēc jau aizgāja. Komanda tika savākta ātri un nebija laiks pārbaudīt tos kadrus. Nu bet neko darīt, tāda ir situācija. Tagad ko? Ņemsim valdībā ZZS vai SC? Pilnīgs murgs. Bet no otras puses ja ķers klāt zaņķim tad tas smird vairāk kā neaiztikts. Tagad tas zaņķis ir savandīts un smird ne pajokam.
Kretīndancis
K
Nu varbūt tagad tas debīlais elektorāts sāks vemstīties no Kangaru&Izrijēju un Okupantu&boļšeiku savārītās morālo samazgu putras kuru katreiz pirms vēlēšanām veiksmīgi norij,ja jau savēlēja šos Latvijas kapa racējus. Ko tad tas vēlētāju lumpens drīzumā darīs,kad sāks noagonēt pēdējās ilūzijas par Glābējiem&Saulvežiem ? Kad tam lumpenim pēc ilūziju agonijām meklējot vainīgo sāksies dvēselisko paģiru ārprāts,tad protams ātri vien tiks uzspiests uz etnisko un nacionālo.Pirmās pazīmes jau ta ir. Un pat riebīgi iedomāties ,par ko pārvērtīsies nabadzībā iedzītā, sazombētā Latvijas sabiedrība,ja tiks kužināts tas starpnacionālais.Krievvalodīgo tomēr ir puse (Rīgā vairāk) un aiz viņiem bandītkrievijas kremļa dienesti,kuri nekavējoties veiks viszemiskākās un nelietīgākās provokācijas.
AAAA
A
Nu nodevējs ir un paliek nodevējs - lai kā netaisnotos! Būsim godīgi - bez Zatlera nevienam no viņiem nekas nespīdēja... bet ar nelielu sponsorējumu no zināmiem ļaužiem - iekšā gan. Tikko iekšā - tā kažoks uz otru pusi! :) Nekādu nopietnu priekšlikumu no viņu puses nekad nav bijis ne ZRP programmā, ne citur. Vienkārši kāds dancina no malas Kā parasti Latvijas politikā
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas