Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Skolotājiem algas netiks samazinātas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
noteikti prom
n
Lai mācītu tos jaukos nedaudzos, nav jāiet stundās skolā, gan izdomāsi, kā mācīt tos kaut vai brīvajā laikā par simboliskām naudiņām ( pārējo taču nopelnīsi citur - jā!), un gūsi gandarījumu un dubultu prieku. Vajag tikai saņemties un rīkoties!
xxx
x
Nez kapec skolotajam tikai vajadzigs but misijas apzinai. Arstam to nevajag, prezidentam to nevajag, valdibai to nevajag, tiesam to nevajag, ieredniem to nevajag....jo ja nemaksasiet, mes nestradasim vai stradasim slikti! Skolotajam jastradaa, jo taa esot vina misija.....
Skolotājs ar iesauku Šamanis
S
Zinu, ka Tev noteikti ir taisnība. Piekritīšu tam, ko rakstīji : tad būs miers, klusums, par mani nezākāsies, neviens pret mani ciniski neizturēsies, konfliktu būs mazāk. Tas viss tā varētu izskatīties. Diemžēl daudz kā pietrūks. Da ne jau tie graši, ko visžēlīgi augšas sludina pārpaārēm mums piešķīrušas. Labprāt pat tagad, atteiktos no pāris stundām - alga būtu mazāka, toties nervi pasargāti, bet.... Bet kā es varēšu skatīties acīs tiem NEDAUDZAJIEM, kas izrāda patiesu interesi, vēlmi uzzināt ko jaunu. Šo pāris bērnu dēļ, es nevaru ne aizbraukt uz ārzemēm, ne aiziet bezdarbniekos. Stulbi, vai ne, mēdz būt tie skolotāji. Piekrītu.
un ko jus atbildetu skolenam?
u
Ja skolens skolotaju sauc par luzeri, kas stradaa par 170 ls uz rokas, tad tu nekadi nevari vinam ieskaidrot, ka neesi tads. Kapec vispar jamacas, lai pelnitu tik maz! Tas ir otrais,ko skolens vienmer atgadina, kad centies vinu ievirzit izglitubas gultnee. Ta luk!
noteikti prom
n
Nu, protams, algas jāsamazina, lai beidzot tiešām no skolas aiziet visi, kas jau ilgstoši par to prāto, bet nevar saņemties. Neesmu redzējusi vēl nevienu skolotāju, kas nožēlotu, ka tagad vairs nav jāiet klasē un jāmēģina kādam kaut ko iestāstīt un iemācīt ( kur nu vēl laimīgā atbrīvošanās no bezjēdzīgajiem papīriem un, piedodiet, vecākiem). Tie, kas vēl skolā palikuši, nudien nesaprot, cik labi ir dzīvot mierā, klusumā, ar pašcieņu un gaišu skatu uz dzīvi bez konfliktiem, visatļautības, ciniskas attieksmes pret to, kurš cenšas un mēģina darīt labu. Novēlu visiem īstajiem skolotājiem beidzot mainīt savu nodarbošanos, jo tuvākajos gados ( pat gadu desmitos) mūsu skolās nekas labs nav gaidāms - kāpēc gan gandēt savu un savas ģimenes dzīvi?
Skolniece
S
Kāds sakars skolotājam ar skolēna zemo zināšanu līmeni? Skolotājam nav jāveic vecāka funkcija. Ja ģimenē nav ieaudzināts, ka izglītība ir vērtība, tad arī nekā nebūs. Nav zāļu pret cilvēku stulbumu. Diemžēl smadzenes nevar pārstādīt.
Asnate
A
Esmu skolotāja, vēlos strādāt 8 stundas, varētu arī no 9-18, būtu labi. Bet reālajā dzīvē ir garākas darba stundas. Šodien no darba atgriezos pēc 18 , bet darbā jau biju krietni pirms astoņiem. Un vēl ir kaudzīte ar darbiem, kuri jālabo. Labprāt nebrauktu ekskursijās, nedežurētu ballītēs. Un kur vēl jaukie Dziesmu svētki, kuros man pat tautas tērpi jāgludina un jāmazgā. Bērnus pasaulē laiž vecāki, bet pienākumus grib uzkraut skolai- skolotājiem. Maksā par mācīšanu, bet sabiedrība domā, ka skolotājam vismaz 24 stundas dienā arī bērni jāaudzina un vēl arī jāmīl. Ko dara vecāki? Pabaro un apģērbj? Vai tas nav tas vieglākais? Un viens cilvēks var padzirdīt kau 10 izslāpušus zirgus, ja tie grib dzert, bet pat 10 cilvēki nevar vienu padzirdīt, kurš negrib dzert.
žurka
ž
vajdzetu santīmus rādīt, nevis 100 latu zīmes
grieta
g
a kāpēc šajā valstī ir grupas, kas ir neaizskaramie - pensionāri, skolotāji... a pārdevējas veikalā vai ierēdņi ministrijās - tām var samazināt visu? da vai ka - ja visiem, tad visiem! tā teikt - kolektīvā atbildība. un politiķi - jūs arī! :)
I.Gr.
I
Labi, ka "ari prom" ir prom. Nu ir tiiraaks gaiss! Bet skolotaajiem algas nedriikst samazinaat. Un skolaas buutu pamazaam jaapaariet uz latvieshu maaciibu valodu!
arī prom
a
... es gan ... nu jau otro gadu vairs neesmu skolotājs ... ... un neesmu lv ... ... un katrs nākamais valdības lēmums, katrs ziņu no lv lasījums internetā atkal pārliecina - man to vajadzēja izdarīt vēl pāris gadus ātrāk ...
nolemtība
n
Jau vairākas reizes grieza un piegrieza, kur nu vēl. Jāsāk domāt par pielikšanu, citādi visi normālie skolotāji aizbruks, pārkvalificēsies vai aizies pelnītā atpūtā.
o
o
protams, ka nesamazinās - zemāk par minimālo jau nevar maksāt
hQuse
h
Cik h nedēļā skolotājs vispār strādā? Katru dienu no 9 līdz 18?
Osvalds
O
Ļoti labi zinot cik "cītīgi" strādā lielākā daļa skolotāju šajā valstī, algu samazinājums nebūtu slikta ideja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas