Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Slakteris gada nogalē dodas atvaļinājumā

Finanšu ministrs Atis Slakteris (TP) dosies atvaļinājumā uz divām dienām 29. un 30.decembrī,  liecina Ministru prezidenta rīkojums, kas publicēts šodien Latvijas Vēstnesī. Viņa pienākumus pildīs pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP).

Finanšu ministrs A.SLakteris atvaļinājumā dodas jaunā gada nedēļā. Ja valdība neieplānos ko ārkārtēju, tas nozīmē, ka ministrs varēs atpūsties nedēļas garumā, jo 2.janvāra darba diena, kas iekrīt piektdienā, ir pārcelta.

Jau rakstīts, ka iepriekš dodoties atvaļinājumā šā gada oktobrī A.Slakteris tika plaši kritizēts, jo bija izvēlējās budžeta apspriešanas “karstāko laiku”. Atvaļinājuma dēļ Saeimas Budžeta un finanšu komisijas sēdē valsts budžetu aizstāvēja nevis viņš, bet ministrijas ierēdņi. Jaunā laika pārstāvis Krišjānis Kariņš (JL) uzskatīja, ka finanšu ministrs tikai "bēguļo no atbildības". Tikmēr Tautas partijas biedri Dienai skaidroja, ka A.Slakteris vispirms devies uz Starptautiskā Valūtas fonda sanāksmi un tikai tad — atvaļinājumā, pieļaujot, ka viņš to izmantojis arī veselības uzlabošanas nolūkos. Tomēr daudzus TP biedrus izvēlētais atvaļinājuma laiks tomēr pārsteidzis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PAZIŅOJUMS LATVIJAS VĒSTNESĪ

Par atvaļinājuma piešķiršanu A.Slakterim

1. Saskaņā ar Ministru kabineta 2002.gada 12.marta noteikumu Nr.111 "Ministru kabineta kārtības rullis" 200.9.apakš­punktu piešķirt finanšu ministram Atim Slakterim ikgadējā atvaļinājuma daļu - divas kalendāra dienas - no 2008.gada 29.decembra līdz 30.decembrim par laikposmu no 2007.gada 20.decembra līdz 2008.gada 19.decembrim.

2. Finanšu ministra A.Slaktera atvaļinājuma laikā par finanšu ministra vietas izpildītāju iecelt reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Edgaru Zalānu.

LASI VĒL


Slakteris pārliecināts par valdības stabilitāti un gatavs izturēt kritiku


AUDIO - Slakteris: valdība ir stipri monolītāka nekā pirms dažiem mēnešiem


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas