Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Slakteris: ne es filmu sāku, ne remontus, pašlaik budžetu taisu

Finanšu ministrs Atis Salkteris (TP) norobežojas no atbildības par 20 000 latu vērtās filmas uzņemšanu par pirmskara Latvijas finanšu sistēmu. Ministrs intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā Labrīt, Latvija! sacīja, ka viņam filma esot bijusi tikai jāpabeidz un viņš cer, ka nauda būs izmantota lietderīgi. Finanšu ministrija ir saņēmusi daudz jautājumu par taupības laikā pirktajiem baltajiem dīvāniem un telpu remontu, kā arī dokumentālās filmas uzņemšanu.

“Bet tas nav sācies manā laikā, filma bija jāpabeidz. Tā ir vairāk tāda maza politiska cīņa, lai norādītu, ka finanšu ministrs netaupa. Godīgi jāsaka, ne es to filmu sāku, ne remontus taisu, es pašlaik taisu budžetu,” teica A.Slakteris.

“Patiesībā, filmu sāka taisīt pirms taupības laiki iesākās. Uz deviņdesmitgadi uztaisīt filmu par pirmskara Latvijas finanšu sistēmu, kā lai pasaka, es neesmu tas mākslas eksperts, kas to vērtēs, bet vēsturiski tas ir pareizi un cerēsim, ka tie būs lietderīgi izmantoti līdzekļi,” turpināja ministrs.

Savukārt, komentējot telpu remontu un krāšņo balto dīvānu pirkšanu uzgaidāmajā telpā un ministra kabinetā, A.Slakteris pastāstīja, ka savu kabinetu vēlētos gaišāku un vēlreiz pauda savu atbalstu griestu balsināšanai arī taupības apstākļos. “Arī taupības laikmetā, ja ir, iespējams, griestus balsināt vajag. Tas ir vispār veselīgi,” piemetināja A.Slakteris.

Pirms A.Slaktera, finanšu ministrs bija viņa partijas biedrs - Oskars Spurdziņš, kas šo amatu ieņēma no 2004.-2007.gadam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas