Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Slava nodokļiem!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cita
C
Tualetes papīra nodokli, vai arī, lai katrs nāk uz darbu ar savu rulli! Austceltņu biroju darbiniekiem - tūrisma nodokli par ekskluzīvo skatu, piemēram, no Saules akmens uz Vecrīgas ainavu. Arī par āra apģērba karināšanu darbavietas garderobes skapī jāmaksā - kā arēnā Riga maksājam par saviem mētelīšiem. Tāpat arī elektrības nodoklis - par privāto telefonu lādēšanu, kafijas kannu karsēšanu, mikroviļņu krāsniņu, ledusskapju darbināšanu - birojos jau tā lielākoties ir. Vēl -nodoklis tiem, kas darbā aizkavējas ilgāk par oficiālo darbalaiku - nav viņiem nekādas mājas ofisā, lai iet uz saviem mitekļiem vai sēž krogā un maksā tur!!!.
Человек
Ч
Zander, kush, ja nu izlasa un pienjem? tad tu buusi vainiigs :)
sssss
s
un pačurat , piedodiet, var ari maajaas!
grāls
g
dzīve ir beigusies tikai tiem, kuri kaut ko dara vai mēģīnapelnīt. Visiem gudriniekeim , kuri iekļuvuši varas elitē, dzīves kvalitāte nemainās. Un lai bedzi te iestāstīt, ka tā ir vēršanās pret bagātajiem. Ja Latvijā nebūtu uzņemēju, tad svētki augšām jau sen būtu beigušies
Mārcis
M
UK kā zinām no vēstures ir ar vissenākajām tradīcijām eiropā labprātīgajā sabiedrības paverdzināšanā
grāls
g
Čepānis jau pirms vairkāk nekā 10 gadiem aicināja ieviesties sexa nodokli - par katru grūdienu (frikciju) minimums 5 santiķi. šitais lumpenisms, kas nāk no varas esošajiem , ir pilnīgs vājprāts
Mārcis
M
''Un vispār - padomāsim dziļāk. Darba laikā mēs vienlaikus arī DZĪVOJAM, kas ir nepārprotami privāts labums. Ls 1 mēnesī?'' ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ļoti trāpīgi! nuja - satversme ir beigusies, dzīve ir beigusies - paliek tikai nodokļi un taupības pasākumi - ar milzīgu pārliecību, ka tā ir pareizi! :)))))
Predicador
P
Vienaldzībnieku loģiku novedot līdz loģiskai pilnībai, jebkurš ienākums ir jāapliek ar nodokli 100% apmērā un pēc tam no tā var atgūt kādus "attaisnotos izdevumus", ja spēj pierādīt, ka tas bijis nepieciešams darba pienākumu veikšanai. Nez kāpēc man šķiet, ka līdzīga iekārta pastāvēja kaut kur kaut kad pirms mūsu ēras.
anonīmais šakālis
a
..un nevajag aizmirst, ka es piedāvāju beznodokļu VW Caddy un traktorus!
anonīmais šakālis
a
TO Anonimajam šakālim 14:21 riktīgs latviešu birokrāts, atņemt nogriezt, uzņēmēji slikti.... -------------------------------------------- Dema gogs! Es aicinu visiem vienādus nodokļus, arī uzņēmējiem. Par katru nopelnīto latu - sociālais nodoklis 35,09%, Ienākuma nodoklis 26%, pvn 22% visām precēm, gan pienam un maizei, gan maybacham! Neapliekamais minimums 35 Ls. Nav godīgi? Kāpēc?
j
būsim godīgi - mazmājiņas darba vietās lielākoties arī tiek lietotas privātām, ne dienesta vajadzībām. jāapliek ar nodokli!
:))
:
Māri, labi izskaties bildē!
Gredzenu kungs
G
Kas gan ir šis drausmīgi neglītais tips, kurš TV uz visiem 21 pirkstiem ir gredzenus samaucis,tā neesošo daiļumu kompensēdams? Viņa domas vienmēr tādas smirdotas!
WALA
W
Ar kaut ko tomēr Vienotība ir labāka - TP bija dziļi po, kas notiek ar valsts finansēm. Ar TP šobrīd mēs būtu jau "nodzēruši" aizdevumu un varētu kost pirkstos, kaut TP droši turpinātu dziedāt ka viss ir "baigi labi". Šīsdienas "dibens" ir zināms rezultāts iepriekšējo pofigistu valdīšanai, tadēļ pārlieku Vienotību aplikt nav pamata. Bet nu tas ka nedara visu to ko vajadzētu - gan fakts !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas