Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Slepkavību sērija rada šaubas par policijas un dienestu darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Darbs ar aģentūru
D
Piedodiet, ka traucēju. Manā skatījumā Bauskas kriminālpolicijas darbinieki neveica darbu ar aģentūru,kas ir tieši viņu pienākumos. Policisti netiek kontrolēti un no viņiem netiek prasīta atbildība par savu bezdarbību, slinkošanu. Viens otrs kriminālpolicists vien to dara, ka nepārtraukti atrodas visur kur, bet ne Bauskā vai tā rajonā. Noteikt jābūt rūpīgai dienesta izmeklēšanai un ne tikai attiecībā uz Cerakstas apkalpojošo kriminālpolicijas darbiniekiem, bet jāparbauda visi kriminālpolicijas darbineiki Bauskas policijā. Ko katrs darīja, kā notiek darbs ar aģenturu, ar operatīvo līdzekļuizmantošanu. Kā notiek sadarbība, kas un kā informē, kas ko kontrolē. Pašlaik acīmredzams, ka Bauskas rajonā faktiski kriminālpolicijas nav, jo darbinieki pat nedomā ko labot. Gribas cerēt, ka Diena turpinās sekot izmeklēšanai un vainīgo sodīšanai, pat ar atbrīvošanu no dienesta policijā.
Dita
D
Nu pietiks vienreiz rādīt to pretekli.
cisa
c
Nu nebija tā, kā Degpunktā rakstīts, vai šeit aprakstīts. Kārtējo reizi korespondenti tēlo žurnālistus, un veic apsurdas izmeklēšanas. Esmu sen pārliecinājusies, ka dažāda ranga "rakstnieki" un filmētāji veido sižetus un esejas, kur savas fantāzijas pārvērš par vēlamo patiesību. Kaut kāds murgs!
Terorists
T
Jūs izrādat pārāk lielu cieņu šim lauznim, lai katru dienu par viņu runātu un skatītos uz viņa fizjanomiju.Ar šādām šausmu ainām ir pilni TV kanāli,bet par to lūk jūs esat gatavi maksāt naudu lai ietu uz kino un izdaiļotu dvēseles. Un tad neviena šausminoša komentāra.
Pičuks
P
Pēc notikuma ir grūti spriest: kāpēc tas vai tā ir rīkojies šādi. BET - diemžēl pagastos vide ir tāda, ka daži strādā un pārējie dzer. Tāpēc arī šāda attieksme. Cik gadus pastāv bāriņtiesas? Visos gadījumos, kad kāda tiesa nav reaģējusi laikus uz notikumiem, es skatos uz tām truli vienaldzīgajām sejām un domāju - kādi te bāriņi un kāda te lemtspēja... Labā amatā tikusi persona, kuru LŪDZU ar niekiem - ģimenes problēmām - netraucēt! [Es neabsolutizēju, bet mūsu bāriņtiesu precīzs raksturojums ir Bailes iejaukties... Ja nu kas notiek... galu galā - visi savējie!]
es
e
Neviens tak neliek ne skatīties, ne komentēt :))
...
.
Es atvainojos, bet Bauskas policija ir... sākot no tiem laikiem, kad vietējos poličus tureja aizdomās par degvielas zādzību piesegšanu no trubas...
mja
m
Vai ta noslēpums ka Latvijā policija nestrādā , bet kāš naudu?
zvirbulēns
z
Nē, nu tā Dzērve, tak ir pilnīgi traka, atkal viņa par to Grantiņu, laikam iemīlējusies :))) P.S. Nellija, no Dienas, kad tas publiskais romāns beidzot tiks partraukts, kad?
Terorists
T
Vai tiešā nevar šo fizjanomiju aizvāk no skatuves,kas viņš tāds ir.Bušs jun.,vai Zattlera pēctecis. Noriebies uz viņu skatīties kur nu vēl kaut ko komentēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas