Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesera idejai būtiski samazināt namu pārvalžu skaitu Rīgā ir atbalsts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Iedzīvotājam
I
Kad tev pašam no savas kabatas būs jāmaksā par vēja norautu mājas jumtu vai bomža nodedzinātu kāpņu telpu, tad tu dziedāsi citu dziesmu. Lai veicas...
Iedzīvotājs
I
Es arī atbalstu namu pārvalžu apvienošanu, jo uzskatu, katad būs konkurence un līdz ar to arī adekvāti izcenojumi! Novēlu Šleseram, Ušakovam, Amerikam, Zaharovam spēku un izturību ieceru īstenošanā. Lai izdodas !!!
Jā.
J
Reformas ir vajadzīgas,bet tādas ,kas nestu labumu iedzīvotājiem.Tā namu pārvalžu krāpšanās tiešām nav izturama.
Tev,Lāsmiņa un m1
T
Ziniet ,nonievāt var visu un visus.Jūs droši vien paši par dzīvokli nemaksājat,un neko nezināt kā cilvēki tiek apkāsti no namu pārvaldēm,tāpēc iesaku jums savus bērnišķīgos ķīseļus šeit blogos nevārīt,jo radzams ,ka jums sajēgas nav nekādas šajos jautājumos.
m1>>> Berta
m
... ir jataisa kaut kads liels protests... loti, loti, loti daudzi cilveki sudzas par cenzuru DIENA... ja ta turpinasies es rakstisu valsts prezidentam vestuli.. un iesaku to darit ari citiem!
m1
m
Slesers viens pats uzliks kepu uz 15 namu parvalzu naudas...
Lāsmiņa
L
Šlesers nodarbojas ar plaģiātismu: TP parādīja, ka vieglāk ir izzagt valsti, ja uztaisa t.s. Reģionālo reformu ar daudz mazāku pašvaldību skaitu un pēc tam visur iebīdīt savējos, Šlesers domā, ka ideja nav slikta.
Berta
B
Beidziet taču dzēst komentārus, kuros ir atrodama informācija! Līdz cik zemam līmenim Jūs esiet spējigi nolaisties! Vai komentētājiem jāraksta otrreiz?
Kris
K
Piekrītu, ideja laba, tikai neticu ,ka tā ir Šlesera ideja :D !
sviests
s
Mūsu māja -144 dzīvokļi 2 gadus atpakaļ atdalījāmies no ,,burvīgajiem,, ,,Pļavnieku namiem,, un esam ļoti laimīgi ,jo apsaimniekojam māju paši -valde ,reāli to dara valdes pr-ja ,kur darbs kaulus galīgi nelauž,mums, protams ,ir grāmatvede un sētnieks un pats galvenais mūsu naudiņa ir MŪSU kontā ,no kura tad arī saimniekojam un visam sanāk un pāri paliek,lai pat vairākus tūkstošus noliktu bankā uz procentiem(kas atkal taisa naudu!) ! Apsaimniekošanas maksa mums sākumā bija 0,20-Ls ,tagad gadu ir 0,25 Ls par kv.m. Lieki piebilst ,ka 7 gadus esot namu pārvaldes paspārnē mums neviens neko nedarīja,neuzlaboja un tās pašas sētnieces bija izlaidušās uz nebēdu,miskaste visapkārt!! Tā kā iesaku arī citiem saņemt drosmi un atdalīties no tiem naudas pumpētējiem un neko nedarītājiem!!! Viss sanāk ,bet protams ,ja cilvēki godprātīgi maksā!!!
rīdziniece
r
Jā, un tad tās 3 namu pārvaldes, kas atbildēs par visu Rīgu, ļoti ērti būs sazvanīt par ūdens avārijām u.c. gadījumos!..
no mežciema
n
Piekrītu jo SIA mežciema namsaimniekam par ''apsaimniekošanu'' jāmaksā milzu nauda. 70 m dzīvoklis- 35 lati mēnesī ,par ko ?? !!! Darīts nav nekas -atskaišu nekādu, priekšnieka uz vietas nekad nav, kā pie romas pāvesta jāpierakstas nedeļām uz priekšu, šuves blokiem netiek hermetizētas, trepju telpas neremontētas , netīras un smird, jo atrkritumu vadi netiek tīrīti. Kam aiziet fantastiskā ''apsaimniekošanas '' nauda , laikam jau algām aparātam un mistiskiem izdevumiem. Cilvēki šadas summas pie algu samazinājumiem samaksāt vienkārši nevarēs.Šads kantoris jālikvidē.
Elizabete
E
Vai katrai valdošajai partijai viena namu pārvalde vajadzīga ? Vai tas domāts kā naudas pumpītis ? Dzīvoju saimnieka mājā un domāju, ka ideālākais variants ir, ja katrai mājai ir savs saimnieks, nevis kaut kāda birokrātiska namu pārvalde.
Terorists
T
Nu bet tad dome zaudētu 13 labas naudas āderes un ko tad domes darboņi darīs.Nabadzuņiem būs jāmirst bada navē,jo neko citu kā dzīvot uz muļķu rēķina jau šamējie nav iemācījušies.
Malēnietis
M
Ainār, laba doma, bet efektīgāk būtu nomainīt tarifu regulatorus- visus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas