Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Šlesera īpašumā Jūrmalā nokaltušas 15 priedes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puparts
p
Bet kāpēc vispār pārdot zemi ja uz tās nevar būvēt...????Nepārdo un problemu nebūs...
Eglīte
E
Vai nav brīnums, ka nokalta tieši tās, kuras traucēja izvērst būvdarbus?!
eseses
e
taa nu njeema un nokalta. nozheelojami. vajag veikt ekspertiizi, jo zemee veel taa inde ir saglabaajusies. neticu, ka nevar pieraadiit indeeshanas sekas.
he,he
h
bilde perfekti piemeklēta:D
anira
a
Daba ta ir vina privatzeme,un ka redzams,ja nelava vinam/Sleseram/veikt koku izcirsanu,tas tika noindetas,un lidz ar to viss ir kartiba.
ha
h
Visa Jūrmala ir uzcelta mežā pie jūras.Tad aizlieksim visiem tur dzīvot un visus dzīsim prom ,mājas likvidēsim ,tajās vietās sastādīsim jaunas priedes.Loģiskāk būtu Šlesera ģimenei nocirsto koku vielā likt iestādīt noteiktu daudzumu jaunu koku ,kur zaļie viņiem ierādītu.Starp citu pār mēru vecie un krplie koki nekādu ekoloģisko labumu nedod.Gaisu neattīra un skābekli neražo.Šajā gadījumā tā ir pretīga politiska atriebība veiksmīgam un aktīvam uzņēmējam un politiķim.
Igors
I
Redzi , tiem , kas cēla Jūrmalu daudz daudz gadu atpakaļ , bija cits domāšanas un inteliģences līmenis. Ko lai dara , ka prasts bijušais padomju spekulants ticis pie naudas un iespējām tagad cenšas izrādīties atbilstoši savām prāta spējām un inteliģences līmenim ?
  • 0
  • 0
Rainis
R
Vējš augstākās priedes nolauza, kas KĀPĀS PIE JŪRMALAS STĀVĒJA...:))))))))
sāls
s
Šlesers priedes iesālija...
Jaunais Rainis
J
Klau, augstākās priedes nokalta, Kas kāpās pie Šlesera stāvēja. Pēc tālēm tās skatieniem gribēja sniegt, Ne Aināra priekšā muguru liekt!
Che
C
Es piedāvāju mazināt Šlesera kunga sirdssāpi un visiem kopīgi uzdāvināt kādus 20 priežu stādus ko nokaltušo koku vietā sastādīt!!!
līdzjutējs
l
Ainārs raud...
no pieredzes
n
ja tām ķirmju saēstajām vasaras būdelēm vilka klāt ūdensvadu un kanalizāciju,tad vairāk nekā skaidrd,ka celtnieki saknes pabojāja gan,citādi nemaz nevar.Nu galīgi neesmu Šlesera fans,bet ko nozīmē Jūrmalā dabūt atļauju nozāģēt vienu nevietā ieaugušu priedeli zinu gan.
he!
h
čurātāja pieredze?
  • 4
  • 0
Talmaks
T
Noladetai skroplis, tevs vinam ir slepkava, dels ir zaglis kurs piedalijas Latvija valsts izlaupisan aun latviesu tautas aozagsana, nu iznicina kokus, lai ir noladeta visa sis pretiga,alkatiga, zaglu un blezu gimene....
to Vārdam
t
Vai tik pats neuzskricelēji, lai provocētu skandālu?
  • 3
  • 0
Vārds
V
Ārkārtīgi interesants ir šis un iepriekšējais komentārs! 4 minūtes starp izveidi, absolūti vienāds stils un kļūdas, katastrofisks intelekts un psihopātiska asinskāre. Pat daudzpunkti abiem - tikai niki dažādi. Interesanti, cik oligarhu apkarošanas organizatori patversmju kontingentam maksā?!
  • 2
  • 5
Inese
I
Vai vai ka Lesinskis raud par nokaltusajam priedem. ir tacu skaidris, ak sis priedes ir apzinati iznicinatas uz sqknem izberts sals vai serskabe. Ir nekavejoties javeic so koku (preizu) ekspertize un ir janosak so priezu baoja ejas celoni un to viet a ir jaiestada jaunar 100 priedes. lai sis zaglis, bandits, noladetais korumapnts neiedomajs aka sada veida vins vares apganit Jurmalu un Latviaj iedzivotajus. Pec sis degradata Lesinska raud karatavas....
Astrīda
A
Kas Šlesera kungu padara par uzņēmēju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas