Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Šlesera partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sieviete
S
Glīts vīrietis, bet tik dumjš! Ko viņš lien tai politikā? Viss, ko viņš pasaka, uzdzen zosādu.
Milda
M
Ainars tads būdīgs vīrs, kam būtu pa spekam jebkurš fizisks darbs, bet nu no bezdarbības aptaukojies un pierīte sašaurinajusies. Sētuvi rokās un prom uz noplicinātajiem Latvijas tīrumiem. Parādi, ka arī tu vari darīt lietderīgu darbu !
Tenis
T
Neievero ari bausli:"Tev nebūs zagt!"
ses
s
SMAIDS KAA JAU NEAPTEESTAM DURACINAM,TRAKI STULBS.
melnā berete
m
Acis vaļā ! Buldozes ir ceļā līdzinat ceļus uz baznīcu !
Kanonizēt Šleseru!
K
Ak, Toč, palūdz, lai Šlesers tev pieskaras. varbūt tapsi dziedināts no garīgās atpalicības un Šleseru uzreiz varēs kanonizēt, iecelt svēto kārtā. Šlesera vieta ir Panteonā, nevis kaut kādā tur nolupušā Rīgas pilī!
sony
s
Kādi mācītāji? Pilnīgi nemaz kauna nav, piesauks klāt jebko, lai tikai kaut kādu popularitāti dabūtu. Uz šloseri vispār nav iespējams pat paskatīties, kur vēl tos murgus klausīties. Kā tādu zeme nes!
Puma
P
Reti tendenciozs raksts-Himniska bezgaumība.
A.R.
A
Viss piegriezies,kad beigsies un varēsim normāli strādāt un dzīvot , neuztraucoties,ka rīt var nebūt darba,vai var nesagaidīt pensiju, vai viss jāraksta un jārunā svešā valodā.
K-K
K
..korumpatija ... pied.
K-K
K
... BEZABRENE nav lidz sim bijusas tadu 'politisko partiju' kuru izpildprogramma butu pilniba etiska, morala un galvenais patriotiska, VIENREIZEJI, katra tautas dzives faze: ne politika, ne ekonomika, ne sabiedribas labklajiba, ne savas kulturas attistiba, ne sporta !!! TE VIENAI TAS, TE VIENAI CITS ... bet tas kas kalpo savu partiju biedru interesem - lai kadas tas butu!!!! Un savu nosaukumu uzmetejai LPP/LC vai Slesera ta pati problema ... ... Tatad nevienai IZNEMOT, nesen uzplaukusai - VL! ... Tautai izprotot LC PRIHVATIZACIJAS un 'parkrievosanas' merkus, SKELISMA tautas resursu izpardosanas konsekvences un SLESERISMA 'nepotisma' ideologijas izplatisanu, ta MEKLE IZZEJU NO si sveso vai savtigo interesu un korumpatijas UZBURTA BURVJA LOKA !!! ... SODIEN izvele pastav tikai starp Prezidentalu Valsts iekartu, kura ir talu no iespejamibas - vai PATRIOTISKU, ETISKI UN MORALI NOSTIPRINATU pasreizejas SATVERSMES vaditu valsti ar VISU LATVIJAI vaditu valdibu!!! ... Politiskie naivie - atceraties, ka nav tadas valsts valdisanas sistemas kuras nevaretu sagraut korumpacija, ka no ieksienes ta no arienes ... ne Prezidentala, ne mazoritates, ne pasreizeja !!!! ... Pasu spekiem balelini un tautu meitas - tikai pasu spekiem, kaut vai pastals !!!
Sirakūzietis
S
Nav tādas lietas, kā "tautas vēlēts prezidents". Protams, ja vien kādai partijai nav plāna, kā panākt, lai vismaz 50% balstiesīgo nobalsotu par to pašu kandidātu.
Sociāldemokrāts
S
"Lai arī LPP/LC biedru skaita ziņā ir lielākā vai viena no lielākajām partijām Latvijā, tā tik un tā ir tā sauktā viena cilvēka partija. ... Latvijas demokrātiskā struktūra neatbilst tautas psiholoģiskajai struktūrai. Latvijas iedzīvotāju psiholoģiskās gaidas ir citas." ============================================= LPP/LC / "Šlesera partijas" biedru skaits 2011. gadā - 3625 cilvēki, 0,16% no iedzīvotāju kopskaita. TP kopskaits - 1221 biedri 2010. gadā, 0,053% no iedzīvotāju kopskaita. Pilsoniskā Savienība - 630 biedru 2011. gadā, 0,027% no iedzīvotāju kopskaita. Jaunais Laiks - 1162 biedri 2009. gadā, 0,051% no iedzīvotāju kopskaita. ZZS kopskaits - 1700 biedri 2010. gadā, 0,074% no iedzīvotāju kopskaita. TuB/LNNK kopskaits - 1750 biedri 2010. gada, 0,076% no iedzīvotāju kopskaita. Visu Latvijai! - 290 biedri 2009. gadā, 0,013% no iedzīvotāju kopskaita. Sekojoši, brīvības un demokrātijas apstākļos viss "patriotiski - latviskais" politiskais spārns pārstāv ~0,5% (!) no Latvijas iedzīvotāju kopskaita. Salīdzinājumam: - nedemokrātisko padomju laiku beigās Latvijas kompartijā bija ~112000 biedru, 4,2% no Latvijas iedzīvotāju kopskaita; - "smieklīgi komunistiskajā" Ķīnā kompartijā ir 73.000.000 biedru vai 5,51% no iedzīvotāju kopskaita. Zviedrijas Sociāldemokrātiskajā partijā ir ~120.000 biedru, 1,32% no iedzīvotāju kopskaita (Zviedrijā ir vēl arī citas partijas ar ievērojami lielu biedru skaitu). Eiropas valstīs vidēji 4,95% (!) iedzīvotāju ir partiju biedri. Patīk mums vai nepatīk, bet demokrātija un politiska brīvība mums šķiet nesaprotama un nevajadzīga, tā traucē dzīvot Latvijā, tāpēc mēs agrāk sveicām lielos vadoņus Kārli Ulmani un Josifu Staļinu. Tāpēc mēs šodien nīkstam, chīkstam un gaidām jaunu Zīgeristu, Šķēli, Repši, Godmani, Šleseru, Lembergu, Kalvīti vai Lāchplēsi baltā džipā, kurš sakārtos Latviju un iecels saulītē kaktā tupētājus ...
anna
a
Bet es gribētu, lai vēl. Bet, domājams, ka 100 vīri tam nepiekristu. Tas viņus ierobežotu. Tas nepatiktu ne oligarhu partijām. Ne ES Ielikteņiem.
Bille
B
Mums vispār tauta nevēl premjeru. Tik daudz jau nu žurnālistam, kas raksta par iekšpolitiku, ja vien nikneims "autors" tiešām pieder šī raksta autoram S.Točam, vajadzētu zināt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas