Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Šlesera Reformu partija LPP/LC sola nodokļu samazināšanu, darbavietu radīšanu un atbalstu uzņēmējiem

Atbalsts uzņēmējdarbībai, efektīva Eiropas strukturālo fondu izmantošana, nodokļu samazināšana un “māmiņu algu” atjaunošana, šādas pārmaiņas savā priekšvēlēšanu programmā sola Šlesera Reformu partija LPP/LC.

Priekšvēlēšanu programmā teikts, ka Šlesera Reformu partija LPP/LC piedāvā “profesionāļu valdību”. “Mums nepieciešami valstsvīri, kuri prot ne tikai griezt budžetu, bet arī to vairot un palielināt valsts ieņēmumus. Pelnīt, nevis tikai taupīt,” pauda politiķi.

Ministru prezidenta amatā partija piedāvā  Aināra Šlesera kandidatūru. Priekšvēlēšanu programmā solīts veikt radikālas reformas valsts pārvaldē. Partija sola uzņēmējdarbībai un jaunu darba vietu radīšanai nodrošināt augstākā līmeņa atbalstu. Politiķi vēlas apgūt Eiropas strukturālos fondus, kā galveno mērķi nosakot investīcijas Latvijas tautsaimniecībā. Priekšvēlēšanu programmā solīts krasi mazināt birokrātiju fondu apgūšanai.

Partija arī sola aktīvi iekarot ārvalstu tirgus un privāto un publisko partnerību veidot par svarīgu investīciju piesaistes mehānismu.

Ārlietu ministra amata kandidāts būs Jānis Jurkāns. Priekšvēlēšanu programmā teikts, ka Ārlietu dienests strikti pārstāvēs Latvijas ekonomiskās intereses un palīdzēs Latvijai gan pelnīt naudu, gan arī iekarot un nostiprināt Latvijas pozīcijas globālajā tirgū. “Vēstniecības kļūs par svarīgu investīciju piesaistes instrumentu Latvijas tautsaimniecībā un mūsu uzņēmēju interešu aizstāvjiem ārvalstīs,” teikts programmā.

Par finanšu un ekonomikas ministru izvirzīts Andris Bērziņš. Finanšu jomā partija sola samazināt nodokļus, iedzīvotāju ienākuma nodokli trīs gados samazinot līdz 20%. Tādējādi partija cer mazināt ēnu ekonomiku un palielināt ieņēmumus, algas un pensijas.

Kā satiksmes ministru Šlesera Reformu partija LPP/LC redz Vitāliju Aizbaltu. Satiksmes jomā partija vēlas atjaunot likvidēto autoceļu fondu un novirzīt 80 % no degvielas akcīzes nodokļa ceļu uzturēšanai un atjaunošanai.

Par labklājības ministru Šlesera Reformu partija LPP/LC virza Ainaru Baštiku. Labklājības jomā sola atjaunot likvidētās “māmiņu algas”, zemākus nodokļu daudzbērnu ģimenēm, kā arī lielākas pensijas.

Aizsardzības un iekšlietu ministra amatā partija virza Daini Turlo. Šajā jomā plānots apvienot ministrijas, lai “daudz efektīvāk rūpētos par Latvijas cilvēku drošību”.

Šlesera Reformu partija LPP/LC izglītības un kultūras ministres amatā redz Eiženiju Aldermani. Partija sola kvalitatīvu izglītību no pirmsskolas līdz augstskolai, profesionālās izglītības programmu ciešā saistībā ar valsts attīstības plānu.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministres amatā partija izvirza Ritu Strodi. Priekšvēlēšanu programmā solīts pusi uzņēmumu ienākumu nodokļa novirzīt pašvaldībām, kā arī atjaunot "sakrālā tūrisma programmu".

Tieslietu ministra amata kandidāts ir Juris Radzēvičs. Priekšvēlēšanu programmā solīts ieviest ātru un efektīvu tiesu sistēmu.

Veselības ministra amatā partija virza Jāni Zaržecki. Veselības aprūpe būs kvalitatīva un visiem pieejama, kā arī kļūs par eksportspējīgu pakalpojumu, teikts programmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas