Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šlesera šofera dēlam kompensācija vienas mēnešalgas apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
engels
e
nu vaitad mūsu nodoklīšus nevar izšķērdēt???ko jūs""sūkstās""-mēs tak vēl sametīsam lai tik maksā visiem liekēžiem................................................. .................tas tik normāli
Politiskaa atbildiba
P
Jaa, tas ir pret likumu, maksat kompensaciju pec 2 vai 3 menesu darba. Kur ir Maizitis?! ;- ) Kur skatas darba likumdosana?
Politiskaa atbildiba
P
Kadu kompensaciju var maksat, ja cilveks tikai paris menesus stradajis! Tas jau bija izmeginajuma laiks un par to kompensacija nepienakas!
A13
A
Žēl, krievu laikos būtu pants par sociālistiskā (tagad tautas) īpašuma izlaupīšanu lielos apmēros organizētā grupā, vai kaut kā tā... 3,14zģec
ERVINS
E
CIETUMÅ TO PEDERASTU !!!
Dusma
D
man nav slikta alga, bet man jāstrādā 3 mēnešus lai šito kompensāciju nopelnītu. Normālai skolotājai teju viss gads.... maucība!
valdis
v
lasu komentarus un brīnos kāda balta skaudība vid aiz so rakstitām rindam ,bušm godigi kueš no mums atteiktos ja būtu tāda izdevība un neaizmirsisim kadi unkas ir par padomniekiem pat likumdevējiem ,varbūt nav tik lielas peļņas ja ir kāda vaina tad tiem kas pienēm lēmumus par tādu postenū radīsanu priekš lieka amata un neaizmirsisim ka te pamatā irkonkretu grupējumu ciņa par varu valsti un tautas masas viņiem tik vajaga lai iebalsotu viņus tai robā ar tankiem un automatiem tagad nu izskatās nezolidi ,rožurevolūcija? riskanti Bet šofera dēlam šai politiska karnevalā paveicas tika pie vietas paņema savu neapzaga banku un ari tie tūkstoši diemžel netiktu ne jaunajai māmiņai ne skolotājai kas šim puisim mācija abeci viņa būtu noslikusi kā Latvija notiek - bija un izbija,kur nu tur 27 miljoni nu tur miljards nu remonti mašinas komandejum Latvijas tēla spodrināšanai kaut pliki bet smuki
vdz
v
Kādas tiesības uz lielāku kompensāciju?! Nu tad likumiņi: nostrādāt 3 mēnešus un saņemt 3 mēn. kompensāciju! Cik zinu ,vienkāršiem mirstīgajiem jānostrādā vairāk kā 1o gadus un tad uz štatu samazināšanas pamata var cerēt uz 3 mēn. kompensāciju.
gan jau - kad beigsies
g
akurāt Rīgas domītē būs robiņš :)
vajg
v
nu jaaa, bet vinjam jau tiesiibas bija uz kompensaaciju, un tas ka vinjs piekrita vienam menesim triju vietaa ir liels pretiimsolis. diez vai pasi, kas to komentee atteiktos no kompensacijas, kas vinjiem pienaktos.
shitaa
s
kā šie panāca, ka puisis brīvprātīgi atsakās no 7tk Ls, pastāstiet man!?
Cabis
C
Bet vai viņš tagad nevar saņemt bezdarbnieka pabalstu: cik tur tie % no algas, un laikam 9 mēnešus.
spd
s
Tātad vēlreiz - kādā sakarā tiek izmaksāta kompensācija, ja cilvēks iesniedz atlūgumu?
AIta
A
Vai atbrīvos piešķirto dzīvokli ? Runā, ka tas vajadzīgs lai ....
ABC
A
Un šo summu vajadzētu piedzīt no bijušā satiksmes ministra Aināra Šlesera

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas