Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesera vai Šķēles sēšanās PLL vadītāja krēslā izjauktu līdzsvaru apvienībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LM
L
ai - ja, izrādās i vēži tie paši, i kulītes...
Dr.xy
D
Protams,balki, ka nav nozagusi kapeikas.Nozagusi ir LVL,EUR un USD. Vai Jus balki,vel neesat pamodies no saviem marsistiskajiem murgiem? Latvija jau sen vairs nav rubli un kapeikas.
Runcis
R
Ar vistu pieree. Ta ari medz to putnu saukt.
KLM
K
Visnotaļ spējīgs un talantīgs biznesmenis.......Nu bet arī savannā hiēnas riņķo ap lauvu praidu. .................................................... .................................. Iespējams, Jums vajadzēja atturēties rakstīt pēdējo teikumu, jo ir nožēlojami, ja visnotaļ spējīgs un talantīgs biznesmenis, lauva, var pārmesties hiēnu pusē, no spējīga un talantīga lauvas paliekot par prastu hiēnu...Bēdīgi, jo nav pamata Jums neticēt - ''visnotaļ spējīgs un talantīgs biznesmenis'' No sevis piemetināšu - ir zudis !
vilis
v
Visnotaļ spējīgs un talantīgs biznesmenis.Ko nozīmē vien Laimas izcelšana no gruvešiem.Dabiski žēl ka hiēna Šķēle viņam to nocēla.Kā viņi sadzīvos PLL?Nu bet arī savannā hiēnas riņķo ap lauvu praidu.
Haris
H
Vai Šķēle savulaik "neuzmeta" Kalvišķi, kad šis bija sagatavojies paša vadīto "Laimu" tā kā pievākt sev? :) Pateicīgais mazohists?
KLM
K
pamela, Jūs iedvesmojat - punduris ar sakām un neciešamām pagātnes sarkanām smakām - smirdīgākām kā kakām
Juros
J
Balsosim par Vienotību ! Tā ir laimes atslēga mūsu tautai- patriots Ģ.V. Kristovskis, godīgā miljonāre Elerte, u.c. daudzi speciālisti ir tās sastāvā !
Biomantelīt!
B
Pareizi, pareizi, līdzsvaram jābūt... arī mēslu kaudzē.
pamela
p
Latvijai IR vajadzīgi arī gan Šķēle, gan Lesčinskis! Pretejā gadījumā būs tikai Punduris ar sakām un Urbanovičs ar sarkano zvaigzni abos pārbarotos vaigos un divgalvaino ērgli pierē.Tas nekam neder.
KLM
K
ar vārdu ''iespējams'' varu teikt, ka tu, KLM, esi, iespējams, mazu bērnu slepkava ................................................... ............................................................ pilnīgi droši tā var teikt, gluži tāpat, kā es - Bērnu slimnīcas oranžie aplaupītāji, iespējams, ir mazu bērnu slepkavas . Un tas būs tuvāk patiesībai, nekā manā gadījumā...
Arturs M
A
TP un LPP biedri un atbalstītāji - Atdodiet Valstij naudu,un tad veriet mutes un komentējiet par pārējo!!!!!
jaunava
j
Vai tiešām vecums ir tik briesmīgs?!
ak,vai!
a
Domāju, ka Kalvišķa kungs ir gudrāks! Vai tiešām viņš iedomājas, ka, piemēram, Šķēli lielākā sabiedrības daļa kādreiz būs spējīja pieņemt?! Varbūt pēc 50 gadiem, bet vai viņš to spēs sagaidīt!
Runcis
R
Neaizmirstiet noraut udeni! CIETI!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas