Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesers 4.maija svētku kontekstā pretnostata ģimenes ar gejiem un lesbietēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dakterīte
D
Homoseksualitāte ir iedzimta: to pierāda kaut vai pēdējo gadu pētījumi ar dzīvniekiem (palasiet kaut vai Ilustrēto Zinātni). Atsevišķās populācijās šādu īpatņu skaits svārstās pat līdz 30%. Tāpēc pārmest kādam "nepareizu" seksuālo orientāciju ir līdzvērtīgi kā pirms 10 gadiem spīdzināja kreiļus par rakstīšanu ar kreiso roku. Cita lieta ir diskriminācija: cilvēki arvien baidījušies no nesaprotamā. Reizumis tas izpaužas kā norobežošanās, reizumis kā nicinājums, reizumis kā akls naids. Taču ir likums, kas aizliedz jebkādu diskrimināciju, tādēļ atliek vien to ievērot. ps. Nedomāju, ka kāds no "citādākajiem" ir īpaši lepns vai laimīgs par savu iedzimtību, taču ir nekrieeti par to viņiem likt kaunēties vai uzskatīt par dzīvniekiem. Drīzāk par dzīvniekiem jāuzskata tos, kas izturas pret līdzcilvēkiem kā zvēri.
Liva
L
Vispār es īsti nesaprotu, kāpēc vienmēr uz valsts svētkiem visas ģimenes vienmēr normāli gājušas un svinējušas, bet tagad pēkšņi izrādās, ka nāks tikai jaunieši un sadzersies? Un kopš kura laika praids notiek valsts svētkos?
Dr.xy
D
Sloesser`s un mazais cekistenu smurgulis,tiesi tapat ka visi zombi,nezina ka vini jau ir mirusi ( politiskie liki),un tadel automatiski turpina savu noziedzigo darbibu.
donis7
d
Kas ir STIPRA GJIMENE? Ja runa ir par taadaam, kuraas vecaakiem ir augstaakaa izgliitiiba, kuriem ir darbs, veelme straadaat, kuri ir nodroshinaati - jaa, tad es atbalstu! Bet taadas degradeejushaas savieniibas: viirietis + sieviete, kuri kaa dabuu naudu, taa to nodzer, straadaa par seetniekiem/apkopeejiem vai gadiijuma darbus, dzemdee 16 gadu vecumaa u.t.t. - taadus es NEKAD NEATBALSTIISHU! Tad jau labaak izgliitoti geji un izgliitotas lesbietes nevis dumji, bezsmadzenju radiijumi! Un kaadi tad tie beerni vinjiem dzimst!? Pa pusei neattiistiiti. kaadas ir to beernu veertiibas un meerkji?!
sveiciens no Palestinas
s
kAD TU MUDZI BEIGSI"RUPETIES" PAR GIMENEM?Par bernudarzu pabalstiem jau "parupejies"....
berija
b
Jautājums Šleseram. Ko Tu domāji ar vārdiem "stiprās ģimenes." ? Savas mafiozās struktūras stiprumu,jo šo daudzo gadu garumā esmu ievērojis ka Tev trekni uzšpļaut uz Latvijas tautu,tātad ari uz ģimenēm. No kuriem laikiem geji un lezbietes apdraud Latvijas ģimenes,ja kāds ir drauds ta tā ir Latvijas valdība un Seima un tagad arī Rīgas dome.
nezinītis
n
nekadi nespēju saprast kāpēc Šleseram tie geji un lesbietes šķiet tik nozīmīgi!
ha......ha....
h
..''laulātais pāris'' arī piedalīsies???..:))
Mellužnieks
M
Nu, šleser, kas būs nākošai ko mums mēģināsi sačakarēt? Labākajās baznīcas tradīcijās- piebāzties klāt esošiem svētkiem (kā pagānu Ziemas saulgriežiem).
Amsterdama
A
Kaa var buut Tik kliedzosh primitiivisms!!!!!
?
?
Atbalstu RD. Viss ir pareizi - kārtību nosaka darītāji un rīkotāji, un vietējie. Tu esi tikai lasitājs. :D:D:D
w
w
kāpēc nomainīja uzvārdu un kas tie par Maskavas geju klubiem, kur redzēts jaunībā?
Andrievs
A
Ja Rīgas Dome, kas atbalstītu ģimenes, varētu vismaz neizslēgt no dzīvokļu rindas, tās ģimenes, kas izliktas no dzīvokļiem. Tas tiešām būtu atbalsts, jo ģimenei vispirms ir vajadzīga pajumte nevis ākstu cīņa ar gejiem un lezbietēm pilsētas centrā.
AS
A
Varbūt pats par sevi nav līdz galam pārliecināts...
Ivars
I
Ne jau neizglītots padomju nolādēto okupantu un urlu pakalpiņš norādīs, kas latviešiem jāsvin 4. maijā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas