Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesers aicina atteikties no “simtlatniekiem”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
asa
a
Es aicinu atteikties no Šlesera!
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Atbalstu Šlesera ideju - par šo naudu jādibina pašvaldību bezpeļņas uzņēmumi,kas nodarbojas ar konkrētu pakalpojumu sniegšanu iedzīvotājiem. Tas nenozīmē,ka pakalpojumi tiek sniegti par velti, pakalpojumi tiek sniegti par pašizmaksu,vai ar minimālu peļņu. Šo uzņēmumu mērķis nav peļņas gūšana,bet darba vietu radīšana un bezdarba mazināšana,vienlaikus arī sociālās spriedzes noņemšana sabiedrībā. Ja tā ir ES nauda,tad šo uzņēmumu darbiniekiem algas var maksāt no ES naudas,protams vienojoties ar ES birokrātiem. Un tad mēs skaidri redzēsim vai ES grib mums nesavtīgi palīdzēt vai grib mūs nogremdēt. Velti jūs aprejat Šleseru,patīk jums tas vai nē,bet Šlesers ir mūsu nacionālā bagātība.
krek
k
Buldozers ar Kampēju nekautrēsies pievākt sev nekādu svešu naudu. Tie ir tādi, kas pievāks visu. Brīnos par tiem aprobežotajiem, neizglītotajiem idotiem, kas viņiem tic un naivi domā, ka arī viņiem no sakamptā un sazagtā kaut kas kaut kad arī tiks. Jā, tiks, tikai no tiem 100 latiem Buldozers ar Kampēju tad pievāks sev 99 santīmus, bet atstās 1 un solīs, ka atlikušo naudu samaksās tad, kad tiks par premjeru. Un atkal un atkal atradīsies idioti, kas tam noticēs.
:):):)
:
visi gaida tās 20000 darba vietas,vai laiks nav beidzot apklust Ostap,pasakas pietaupi mazulim...
el Paso
e
ko ko nu? atrod tagad Valsts budžetā naudu par ko šo iniciatīvu realizēt! pretējā gadījumā tu esi tik pat sulbs/a cik Šlesers, jo vēl neesi sapratis ka to 100latnieku programmu apmaksā Eiropas Savienība ar savu naudu! Ainārs ir pieradis ar Latvijas naudu rīkoties kā ar savu, ar ES naudu tā nevar!
.
.
Nē, Šlesers uzbūvēja lidostu "Rīga" ar visu infrastruktūru. Tāpat kā Lembergs pats savām rokām cauruļvadus zemē raka cauri Latvijai. Nezināji? :-)
.
.
Vēl varu piebilst, ka 100-latnieku programmā gribētāju piedalīties ir vairāk nekā naudas. Atsevišķos rajonos cilvēki ir laimīgi, ja dabū to darbu. Tātad ir brīvas darbas rokas, tikai Šleseram jau nevajag to mazkvalificēto darbu, viņš pie tās ES naudas grib tikt.
nisse
n
un es jau nopriecājos- kopš parādījušies "simtlatnieki", Jūrmalā ir savāktas lapas, regulāri tiek tīrīts sniegs un ieviesta kārtība, cilvēki zaļajās vestēs čakli strādā, uzlabojumi ir acīmredzami, atšķirībā no Šlesera tukšajiem solījumiem.
Alma
A
Ak Dievs! Izrādās, ka Šlesers izgudrojis lidmašīnu! Un es, muļķe, visu laiku domāju ka lidmašīnu izgudroja brāļi Raiti.
Interesanti
I
KAUT VIENA no viņa solītām lietām BŪTU PIEPILDĪJUSIES...Tā tikai bla-bla-bla! --- Tad, kad kādreiz lido ar lidmašīnu no lidostas Rīga, tad atceries šo savu jautājumu. Un paskaties apkārt un redzēsi atbildi.
Programma jāturpina
P
Šai programmai krīzes laikā nav ne vainas - pašvaldībai nav jādod pabalsts un cilvēki bezmērķīgi nesēž mājās. Cita lieta ir tā KĀ pašvaldības šo darbaspēku izmanto. Cik var saprast no mediju ziņām, tad pārāk bieži darbi netiek pienācīgi organizēti un darbinieki pārbaudīti. Tiem, kuri šo darbu neveic, bet slaistās, stipendiju vajadzētu atņemt - ir pietiekami daudz cilvēku, kuri šādus pagaidu darbus strādātu.
Var būt
V
Es atkal esmu 100% Vienotības ideoloģijas noliedzējs. Noliedzu visu viņu lišķīgo, melīgo spici, kura ne ar ko neatšķiras no saviem priekšgājējiem. savukārt šajā situācijā Šlesera iniciatīvu atbalstu. Ko nu?
jānis
j
Tiešām pilnīgs idiotisms no Šlesera puses! ES dod šo naudu ar noteikumu, ka netiek subsidēti uzņēmumi!
parastā
p
Žēl, ka Šlesera kungs sen nav pabijis ārpus Rīgas. Piemēram, Tukums sen nebija tā sakopts, kā šovasar - un tikai pateicoties simtlatniekiem. Tā kā - par bezjēdzīgiem darbiem ir atbildīga pilsētas dome, šai gadījumā, laikam, Rīgas dome, tātad - vēl nesen Šlesera kungs pats.
Reāli
R
Ja Šlesers būtu izpildījis ko solīja tad vispār nebūtu bezdarbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas