Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Šlesers apšauba Repšes spēju strādāt komandā

Latvijas Pirmās partijas (LPP) līderis un premjera amata kandidāts Ainārs Šlesers apšauba Jaunā laika priekšsēdētāja, bijušā valdības vadītāja Einara Repšes spēju strādāt komandā un uzskata viņu par tipisku opozicionāru. Piektdien žurnālā Republika.lv publicētā intervijā Šlesers atzīst, ka LPP "varētu atrasties kopā vienā valdībā, bet vārdu \'strādāt\' uz Einaru Repši es attiecināt nevaru".

"Es nevaru vērtēt, cik viņš ir labs pilots, gleznotājs vai nekustamo īpašumu tirgotājs, bet kā politiķis viņš nav spējīgs strādāt komandā. Gan Repše, gan Jaunais laiks kopumā ir tipiski opozicionāri. Viņu spēks ir kritikā un noliegumā, nevis darbā. Esot pozīcijā, viņi zaudē savu vienīgo trumpi - tiesības kritizēt un privilēģiju neuzņemties atbildību," klāsta Šlesers.

Vaicāts par kustības Pa saulei reklāmām, kur viņš salīdzināts ar traktoru, motoru vai bateriju, Šlesers norāda, ka plakāti ir "ļoti godīgi, varbūt ar zināmu pašironijas devu". "Es varbūt gribētu, lai mani salīdzina ar balerīnu, bet tā jau vairs nebūtu taisnība.. Man patiešām ir daudz enerģijas, un es patiešām varu daudz strādāt, man patiešām var daudz uzkraut, un es varu vilkt. Pat [premjers Aigars] Kalvīša kungs, lai gan esam politiskie konkurenti, sacīja: "Ar Šlesera enerģiju var pusi Rīgas apkurināt." Atceros - toreiz Rīgā pavisam nopietni bija problēmas ar apkuri," stāsta Šlesers.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas