Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Šlesers: Belēvičs, atbalstot viendzimuma laulības, pārkāpa sarkano līniju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Tam ko šajā valstī muld viens neizglītots atslēdznieks un plānprātiņš, kurš vēl piedevām cer vadīt valsti, nav nekādas nozīmes.
Человек
Ч
Шлесерс ревнует Белевича.
caca
c
kaapeec tev vnk nenolaist tvaiku un beidzot dabuut seksu,nevis sapnot,ko dara 'vini'?
kkk
k
ko tas slesis tur atkal izpukšķinājis? Belēvičs tak iestājas par geju un lezbiešu laulībām. Kāpēc neļaut vienam kārtīgam gejam precēties ar vienu jauku lezbieti? sviests.
KLM
K
pārkāpa sarkano līniju .................................................... .............................. jā, ar to sarkano līniju pavisam švaki - Šlesers, rūpēdamies par tautu, apsolīja 50 000 jaunas darba vietas, bet nelieši politiskie konkurenti apvilka šim solījumam sarkano līniju - nu Šlesers no bēdām raud, jo nevar pārkāpt sarkano līniju un pildīt solīto.....
caca
c
nekas briesmiigs,tevii daudz stereotipu.pilna riiga ar daamaam peec 40,bet geerbjas kaa tiines!par daudzveidiibu,arii bez rugaajiem!
labs
l
iedomājieties kā izskatītos, ja resns bārdains vīrietis būtu uzstīvējis rozā ādas minišortiņus ar puķītēm un T-kreklu ar uzdruku "NO PRIDE"
par sevi atceries
p
Esi tik labs un palasi pie ka noved celibāts un tamlīdzīgas nenormālības.
Oma
O
Šlesera lielākā vērtība - spēja nepārtraukti vāvuļot par jebkuru jautājumu un ne par to, ko viņam jautā, pie reizes neaizmirsot sevi paslavēt! Tāda papagaiļa vērtība, un nekas vairāk!
kikii
k
par TP-LPP/LC jau balso politiskie analfabeeti! Par ZZS - daamas ar lieliem gabariitiem.Un LC esot liberaala partija-labais! man loti patiik,kaa shameejie uzpirkushi LNT-jautrs teaatris ar burkovski kaa moderatoru.
Lasiitaajs
L
Izklausaas peec ljoti bruunas partijas jo nosaukt homoseksuaalistus par meesliem var tikai galligs politiskais analfabeets un antidemokraats. Diemzheel Latvijas veeleetaajiem patiik totalitaaras kustiibas un nedemokraatiski politiskie panjeemieni.
caca
c
lauliiba ir dabiski iekaartota-riktiigs reeciens par tavu aprobezotiibu!no saakuma jau arii taa saukti dabiski bija tas,ka sieviete bija otrskjiriigs cilveeks un maaciitaajiem vajadzeeja maksaat naudu,lai atlaistu greekus. so visu farsu sauc par homofobiskiem izleecieniem-kropliiga uztvere par cilveekiem,kuru seksuaalo dziivi apspriez kaa prioritaaru,aizmirstot,ka seksualitaate ir tikai viens no aspektiem jebura cilveeka dziivee.nelieniet citu cilveeku gultaas,juus pa daudz fantazeejat-iedomaajaties par homoseksuaalistu gultu-vai tas par kaut ko neliecina???
otomār
o
Ainar, vai tu neesi pārkapis pats srkano līniju ar KAZINO UN IZKLAIŽU kompleksa ieplānoto projoektu?:D ;D ;D
caca
c
Homofobiskie njergas - PAR sabiedriibu bez diskriminaacijas un slimiigaam tieksmeem-homofobijas!
anonimais sakalis
a
Tajaa pusee » anonīmais šakālis 08:18 Jums pilniiga taisniiba par lauliibas saknjoshanos religjijaa. Tachu, ja viena sabiedriibas dalja ar likumu tiek izsleegta no juridiski noformeejama liiguma, kas ietekmee sho indiviidu dziivi arii pilniigi sekulaaraas dziives sfeeraas ( piem. finansees, nodokljos, apdroshinaashanaa, adopcijaa, mantojuma noformeeshanaa utt. ), tad taa ir probleema. Ir svariigi, lai visiem ir dota vienliidziiga izveeles iespeeja. Gribi- precies, negribi... ------------------------------------------------- -------------------- Tapeec jau nav jaaciinaas par iespeeju preceeties, bet gan par to, lai valsts nejauktos religiskaas lietaas. Es uzskatu, ka valstij likumiski jaatziist kautkaadi pienaakumi un tiesiibas starp diviem pieaugusiem cilveekiem tikai taadaa gadijumaa, ja viniem ir kopiigi beerni. Ir tachu stulbi, ka prec'ejies ar sievieti, kurai beernu nav, bet cita kura dzemdeejusi piecus no manis nav mana sieva un nekaadu tiesiibu vinai nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas