Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šlesers cēlis arī LPP/LC popularitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pa to pašu tēmu
P
Nedomāju, ka Dienai "Ilustrētā zinātne" un "Vesture" žurnālus vajadzētu papildināt ar LPP/LC reklāmām, jo šie žurnāli tomēr nav "5 min", kur var visus sūdus likt iekšā.
Buba
B
Stendzenieka pozitīvisma makaronu karināšanas kampaņa un "Freimaņa blatu" aptaujas un smadzeņu šleserizācijas aģentūra uzņem apgriezienus.
a.b.
a
līdz šim domāju ,ka vārds" profesors " nozīmē gudrs cilvēks,bet izrādās -nekā.To,ka Šlesers ir darītājs nemaz nav šaubu.Paliek tikai jautājums -kā labā? Un vēl atcerieties pirms vēlēšanām ,ko solīja.Pabrauciet pa mūsu dārgajiem ceļiem līdz Lietuvai un Igaunijai,Palīdziet no mūsu naudas samaksāt pasta parādus u.t.t. Vai viņš kaut reizi ir atbildējis uz jautājumiem pēc būtības?
Pragmatiķis
P
Šleseru steidzīgi jāsūta atpakaļ uz Norvēģiju.Latvijā citādas tradīcijas.Pie mums populāri mēri,kuri orientējas gan ofšoru labirintos,gan pastkastīšu firmās.
fakts
f
Edgara Jaunupa imidžu krietni pabojāja viņa brūte. Jaunups pārāk "dzeltens" tik nopietnam amatam. Privātās Dzīves lappusēs grozījies tikpat bieži cik Sončika :)) Šajā nominācijā neviens cits mēra amata kandidāts klāt nestāv :)))
Jānis Mārtiņš Skuja
J
Ja aptauja uzdod jautajumu: kurš ir labāks Šlesers vai Ušakovs, kā Jums liekas, kāda būs atbilde? Manipulācija ar aptaujām ir vienkārša lieta - pagriez tik tev vajadzīgā lenķī un tad arī Ļeņins būs labāks par Hitleru. Šlesers ir atvedis Rimi? Būtu labak vietējos tirgotajus/tirgus atbalstījis. NOrvēgi visu naud ved laukā no Lavijas, bet lieleveikali nodzen iepirkuma cenas līdz minimumam. Šlesers atvedis Linstow? Kāda veidā tad viņš tika pie Universalveikals Centrs? Kāda veidā viņš tika pie viesnīcas Rīdzene? Šlesers attīstīja lidostu? Parādiet kurš to nemācētu izdarīt par valsts dotācijām? Tādas normalas kompānijas kā British Airways, SwisArlaines un citas Rayner un AirBaltic nodevu privilēģiju rezultātā bija spiestas aiziet. Un ko Šlesera ielikteņi izdarīja ar Latvijas Pastu? Šlesera nopelns Saules Akmens? Un kādiem paņēmieniem tad viņš tika pie šī zemes pleķīšā? Šlesera nopelns smuki izgaismotais dzelzceļa tilts? Vai Jūs zinat tā cenu? Un vai saimnieciski ir ņemt izpildītāju par vairāk kā Ls 200.000 ja to pašu piedāvāja par Ls 50.000? Nu ko, gan jau var vel turpināt par Šlesera lielajiem nopelniem Latvijas labā, par mūsu ceļiem nemaz nerunājot... VAI TĀDU SAIMNIEKU RĪGAI VAJAG? Es viņam pat suņu būdu neuzticētu, jo arī to viņš pamanītos pārpārdot, ieķīlāt izīrēt un vel no manis nodokļus noplēst! Šlesera daba redzama kad būdams ministrijā runājot ar krievvaldogigajiem tecās ka pasvaldibu velēšanās jādod iespēja balsto ari nepilsoņiem. Nesen tirgu staigādams uz šo pašu jautājumu nu jau izvairīgi saka ka tāds likums kurš nedod iespēju balsot nepilsoņiem. Taja pašā laikā viņa uzticības persona/partijas biedrs krievu auditorijā Saeimas deputāts Stepaņenko (Baltijas TV 1 kanāla īpašnieks)rulle pa labi un nkreizi kiplu lai krievvalodīgos dabētu savā pusē. Šleseram kā vajag tā viņš buldozerē, šodien latviesiem, rīt krieviem, parīt ķīniešiem un aizparīt pārdos savus miesīgos radus... Urbanovicam ar Parex bankrotu naudiņa vairs nenak nu šis ir gatavs atbalstit Šleseru kā mēru, jo redz Šlesers viņu atbalsta visādu forumu organizēšanā. Pasekojiet viņa darbiem tā dziļāk, un tad ari būs skaidrība Šlesera patiesā daba. Paņemiet Valsts kontroles pārbaudes/auditus satiksmes ministrijā, lidostā un citos Šlesera pārvaldītajos uzņēmumos/iestādēs - TUR JŪS REDZĒSIET KĀDS VIŅŠ IR SAIMNIEKS...
lno
l
JL kārtējo reizi iešāvis sev kājā. Ar labiem nodomiem vien bez prāta tomēr neko nevar panākt.
lno
l
... balso par Šleseru, kurš nav muldētājs, bet darītājs. ______________________ Šlesers ir tāds darītājs kā Jūs, kungs, profesors.Pareizi būtu - gāzētājs:)
ZBL
Z
Par Šleseru gan nebalso, jo viņš ir nodevējs, jo 2004. gadā nodeva JL valdību, kas ierobežoja ierēdniecības tēriņus, izveidoja māmiņu algas un veica daudzus citus darbus. Šlesers nodeva arī savu partijas biedru Godmani, jo savu kandidēšanu uz mēra amatu jau pieteica gadu iepriekš tā faktiski nododot savu partijas biedra vadīto valdību, jo saprata, ka nav spējīgs bez valsts dotācijām glābt savus bankrotējošos projektus. Turklāt es jau nezinu kur Jūs , cienītā, dzīvojat. Ja Rīgā, varat balsot par Kristovski vai JL protams svītrojot savas antipātijas.
Uldis
U
Es par Šleseru! Varbūt tad vismaz pederasti pa Rīgas ielām nemaršēs? Pret praida parādi Rīgā nobalsoja tikai TB un 1.partija.
bij. sociķis
b
Kapēc zaglīgajam Dinēvičam- Tautas partijas draugam, Vides departamenta likvidētājam un Getliņu mizkastes šeftmanim tikai 1%? Un partijai Rīgā 0,7%? Laikam cilvēki ir uzzinājuši par viņa patieso darbību Rīgas domē?!
Jepp!
J
Jā, Kristovskis noteikti nav korumpēts. Kad iepirka Roverus policijai, neviens neierubījās, kā tādu sviestu var nopirkt. Kristovskis teica "kā, normāls auto, redzkur - pats ar tādu braucu jau kādu gadu". Labi, norakstījām uz sagadīšanos. Pēc pāris gadiem ĢVK atkal nāca pie varas, un ko tu neteiks – atkal Rovers vinnēja konkursu un atkal Valdiņš braukāja ar jaunu Roveru. Neilgi pēc tam Rovera rūpnīcu aizklapēja. Droši vien ĢVK bija viņu pēdējais pasūtījums.
grechka
g
Es par Kristovski vai Visu Latvijai , diez vai īsts patriots varētu atļauties būt korumpēts .
Profesors
P
Tur viss ir skaidrs. Ja esi skaudīga un ar dzīvi neapmierināta, tad balso par JL. Ar tiem kopā varēsi vaimanāt cik viss ir slikti, bet Igaunijā labi. Ja gribi, lai lietas iet uz priekšu un tu lepotos ar savu pilsētu, tad balso par Šleseru, kurš nav muldētājs, bet darītājs. Protams, ja tevi uzrunā saldas runas, tad balso par citiem muldētājiem, bet, ja tev patīk izlēmīgi cilvēki, kas neraustās, tad par Šleseru.
Misteria>ZBL
M
Un ta bus lidzets,vai?Es prasu lai man paskaidro,par ko lai balso?Nobalsot par Sleseri,nav gruts darbs,vai ari par JL.bet tie kas Latvija ta aina ir skaidrak redzama,tie kas arzemes lielaka dala vai nu nebalso vispar,vai ari nobalso par tiem pasiem vecajiem.Vai tagad vari man pateikt ko konkretaku,jo paslaik tauta svarstas starp Sleseri un JL.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Latvijas Faktu aptauja

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas