Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesers ironizējot rosina Latvijā ieviest sauso likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Kungi no PLL uztraucas,ka pacels nodokli tam alkoholam ko lieto paši,ne saša.Nu un to,ko esmu dzirdējusi Terehovā uz robežas par Šķēles alkohola kontrobandu ko viņš / viņa šestaki/ ieved caur robežu veselām fūrām,LABĀK paklusētu,podu kukuļņēmējs!Tutins vispār varēja paklusēt,šmakovkas ļūbjātojs.Lesčinski,ja būs sausais likums,AR KO uzpirksi savus "karsējus"?Jābūt daunam lai nesaprastu KO un KURUS LOBĒ (AŠ)2 ,ĪPAŠI miljonārs IZ TAUTAS Šķēle.Nav iekš nodokļiem tas knifs,BET iekš tam,ka IEKŠLIETU darbinieki paši piesedz "TOČKAS"un pelnās uz viņu rēķina.LAI ĶER UN SĒDINA,soda naudas TŪKSTOŠOS kas iet garām VID ! Šķēle,Strazdiņ !!!!! nav jau tā,ka visi letiņi u.c. nesās meklēt sev nāvi točkās,kungi nav vairāk PSRS ,kad visa rūpnica direktoru ieskaitot darba laikā ar aizlietām acīm.STRAZDIŅ, un ārzemēs,kur strādā arī mani draugi,NEVAR tā dzerstīties kā jūs to pasniedzat!! Ir rādītas TV b ildes ar točkām,TUR dzer un pērk cilvēces padibenes kuri NEKAD nedzer "Napaleonu" !Par zemu vērtejat savu tautu kungi no politkretīnu šlakas,Šķēle!
pilnīgs sviests
p
Lielākus liekuļus par jenotību nav gadījies redzēt. Pretīgi.
vells
v
Finanšu ministrijas parlamentārā sekretāre un deputāte Ilze Viņķele ("Vienotība") vērsa uzmanību uz pārmērīgas alkohola lietošanas nelabvēlīgajām sekām un pauda gandarījumu, ka viens no krīzes pozitīvajiem efektiem ir tas, ka alkohola patēriņš valstī objektīvi ir samazinājies. --------------------------------------------- --------------------------------------------- Par šo var tikai pasmieties. Nodzeras čabulīt, ai kā nodzeras un tieši ar nelegālo. šādas nodzeršanās orģijas Latvija vēl nekad nav piedzīvojusi. Bet pēc tam sprāgst kā mušas, tikai kā nāves cēlonis tiek minētas hroniskas sirds nepietiekamības u.tml. un ne vārda par alkoholismu. Statistika jau sanāk smuka, bet "vienotības" bada dzeguzei nekas cits nav vajadzīgs, kā melīga statistika, lai pēc tam lepni sev klopētu pa plecu.
Jupis
J
šlesers un ironija ir tik pat savienojami jēdzieni kā kalmāra konservi un meža zemeņu ievārījums.
eldzi
e
Sāksim ar to-dzert ir slikti,bet kurš maksās nodokļus?Prozit!
tenis-penis
t
šlesera tēvs gribeja ieviet slapjo likumu!
juris
j
tavs teevs ne labaaks :D
Zelma Birzniece
Z
Šķēle esot iestājies Nedzērāju biedrībā!
katoļu cūka
k
sadista dēls izzaga Latviju un tagad ņirdz
Guntis
G
Pilnīgi pietiktu jau ar Slakteraprāt ķaitīgo un ļoti bīstamo progresīvo ienākuma nodokli!
opa
o
Būtu nu savu enerģiju licis lietā ēnu ekanomikas apkarošanā un parādījis, ka bez balamutēšanas spēj arī ko citu.
Ragana
R
Šitais grib laikam kļūt otrs als kapone Latvijā
Laimonis
L
Var celt akcīzes nodokli, var ieviest „sauso” likumu, var piespriest nāves sodu par visu to draņķu kontrabandu vai atļaut visiem lakt alkoholu un nopīpēties cik gribās – neatkarīgi no tā pīpēšana un visu to alkohola dziru dzeršana iznīcina tautu. Valsts varas iespēja ir ierobežot ražošanu un pārdošanu. Ja varturi ir saprāta cilvēki un nebaidās, ka kāds par to viņiem uzbruks. Vai paši nebarojas no citu cilvēku nelaimes. Pārējās izvēles iespējas ir katra cilvēka ziņā – vai nu velk dzīvi kā idiots un posta arī citu dzīves vai izvēlas būt vesels.
hey
h
Šlesers ar katru reizi paliek izdomas bagātāks :D, prieks
Ksenija
K
Es ierosinu so kretinu Sleseri ievietot Tvaika iela 4. lai vins tur nodzivo savas atlikusas dzives dienas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas