Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šlesers jaunajā izglītības standartā vēlas iekļaut arī ceļu satiksmes noteikumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirgaste
z
Un ko viņi domā darīt ar izglītību kā tādu? Šī joma ir tikpat saturnējusi un nekam nederīga kā veselības aprūpe. Brīnos tikai, kāpēc studenti neiet protestos, vai tiešām pašlepnuma par maz, lai pieprasītu kvalitatīvu izgl'tiību, nevis katru otro gadu kaut kādus parstrādātus standartus, lobējot izdevniecību Zvaigzne'.?
...
.
:D ps. obligaata zirgokopiiba eksaktajaam klaseem..
Madris
M
Sen bija laiks vidusskolu absolventiem iedot tiesības vadīt transporta līdzekli.Tagad katram normālam cilvēkam tādas ir nepieciešamas. Vienīgi tā atņemtu daudzajām autoskolām pelņu.
skolnieces mamma
s
Skolaa jau maca satiksmes noteikumus, ta ka nevajag izdomat! Bet etika un socialas zinatnes ko slesers piespieda ir absurds - macibu gramatas identiskas, tus tiesam ir murgs un pasas par sevi saprotamas lietas, ta ka par skolenu noslogojumu saja jautajuma jadoma un kristiga maciba jaaizvac no skolam 21 gs!!!
Aļponc
A
Es vēlos, lai kādos noteikumos par MK iekļauj normu par obligātu augstāko izglītību ministriem. Blamāža, viens, kurš neklātienē beidzis palīgskolu, ir valsts lielākais speciālists pilnīgi visos jautājumos.
+++
+
Mīļie Šlesera vēlētāji! Aizrakstiet savam ievēlētajam pārstāvim Šleseram, ka ir labi izmantot iespēju paklusēt. Ja runā, tad iepriekš jādomā, to nevar jaukt vietām.
+++
+
Seksu, neaizmirstiet seksu! A vot seksa ministriju točno vajadzētu! Iedomājieties - valsts sekretārs seksa lietās...
Bernu biletes
B
Vakar man bija japerka vilcienu bileti manam 5 g.v. bernman lai braukt par Latvijas dzelscelu. Paldies sleser un valdibai kas to apstiprinaji jus fkn _aitas! Mes jau zinam ka jus neatbalsatat bernus un gimenes, bet vai jum jarikojas pret bernu intresem. Gan jau mes iztiksim un bus domajosi pilsoni kas jus atvieto kad jus nospragstat. Cik driz man bus japerkam man bernam bileti lai braukt pa trolejbusu,utt.?
Tumsonis
T
"To, kas rada, viņi ienīst visvairāk." Nu ko, jāsit Ainārs krustā. :))
hmm
h
Šo Šlesera priekšlikumu par satiksmes noteikumiem - atbalsstu, sen jau vajag!!!
Rita
R
Te nu ir gadījies atkal ierullēt vienā no diviem ceļmalas grāvjiem. Tādā apjomā kā CSN jāzin gājējam, pietiek ar dažām mācību stundām. Kāda jēga bērnu galvas piebāzt ar transportlīdzekļu tehnisko stāvokli un aprīkojumu, kur un kā auto drīkst stāvēt vai nogriezties utt. Tikai tādēļ, lai viņi uz ielas pamanītu noteikumu pārkāpējus? Cita lieta, ja skolas programmā pēdējās klasēs būtu autovadītāja apliecības iegūšana.
ss
s
lunis
šausmas
š
Dejošanu aizmirsāt! Kas tas gan bus par latvieti, kurš neprot lēkāt polku? Un pie viena, iztopot oranžajo politikai, arī pārzinātu krievu galopu, ko? Iekļaut programmā!
Šleser
Š
Pirms kaut ko iesaki izglītības jomā, iepazīsties ar Izglītības likumu.
Tumsonis
T
"Jautājums ir, vai bērnam laika pietiks?" minēja premjers. ============== Uzjautrinoši :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas