Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Šlesers: Jūrmala ir jāpievieno Rīgai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
'žoržs
&
ne tikai Jūrmalu, bet arī Babīti, Mārupi, Garkalni, salaspili būtu loģiski Rīgai pievienot. Tomēr iespējams, leilāks labums būtu, ja esošās pašvaldība siemacītos sadarboties, lai risinātu vvisus interesējosās lietas kopā. Jo, tas, ka ienākumu nodoklis aiziet tur, kur ci;vēki dzīvo, nevis strādā - tam savi mīnusi.
Vodka
V
Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? Kad TP unLPP/LC atmaksās pārtērētos iepriekšējo vēlēšanu izdevumus valsts budžetam!!!??? !1
Valdis
V
Kurs vēl šajā valstī klausās ko muld viens neizglītots "politiķis"?
TanteSidra
T
Rucavietis 13:29 Es nemaksāju nodokļus! Es izcirtu priedes kāpās! Es maksāju algas aploksnēs! Es neapmaksāju virsstundas! Es nepiešķiru darbiniekiem atvaļinājumu! Es piekukuļoju pašvaldību! Es uzturu pāris deputātus! Es peļņu pārskaitu uz ofšoru! Es vienmēr vinnēju valsts un pašvaldību konkursos! Es pazīstu daudzus ietekmīgus politiķus! Es fenderēju no slimiem bērniem! Es vienmēr zinu, kas ir lielākie kretīni! Es izvairījos no kriminālatbildības! Par labu Latviju!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ izcili. paldies par darbu, tas ieies zelta fonda.
U
U
... un Vasjukus arī klāt... :)
me
m
vispirms var pievienot daudzas citas Rīgas guļamistabas kā Mārupe un Dreiliņi piemēram...
Šampēteris
Š
Šlesers savā revolūcijas matroža vienkāršībā nav aizdomājies līdz cietuma celtniecībai Jūrmalā. Tā būs lētāk, arī Domes sēdes nebūs jārīko kā izbraukuma sesijas (no centrālcietuma).
Par Lohu Latviju!!!
P
Lai tuvāk jaunajai mājai - nebūs pat jāaizbrauc no pilsētas!!!
Liva
L
Visiem ir viedoklis, tikai ne tā paudēji, ne pats raksts necenšas paskaidrot, kas tieši uzlabotos, ja mēru varētu atcelt 2/3 nevis vienkāršais vairākums. Skaidrs taču, ka ne jau ar šādu brīnumnūjiņu var apkarot korupciju. Kur ir problēma, kāpēc vajag 2/3?
ieva
i
Rīgas domes pozīcija jāpievieno Aptiekas ielai ...!!! steidzīgi !!!
:o)
:
Bet šlesers ir jāpievieno cietuma iemītnieku kolektīvam!
stalone
s
Un Rīgā jānosaka iebraukšanas maksa. Paldies Ainār
sudrabs
s
Ainār Šleser-Tu esi ticīgais,esi babtists-atceries,ja Dievs kādu grib sodīt,tad vispirms viņš tam atņem prātu-šķiet ar Tevi šobrīd tas notiek! Tikai kopā ar mākoņtēvu Šķēli Tev,Ainār ir iespēja iesēsties Jūrmalas mēra krēslā,un vicemērs būs mākotēvs Šķēle.Tad visi jūrmalnieki balsos par un abu jūsu ceļu uz Jūrmalas domi ziediem kaisīs..
KAMPĒJCŪKU BANDA
K
KIKIŅAI NARKOBARONU MĀJA - MĀKOŅI PALIKUSI PAR ŠAURU ...................
KAMPĒJCŪKU BANDA
K
RĪGA UN JŪRMALA JĀPIEVIENO ŠĶĒLEM UN ŠLESERAM ...... DIVI P.E.D.E.R.A.S.T.I . NELEMS LATVIJAS LIKTENI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas