Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Šlesers Kastēna rīcību dēvē par"muļķīgu un stulbu"

Partijas "LPP/LC" līdzpriekšsēdētājs un satiksmes ministrs Ainārs Šlesers nosoda sava partijas biedra un integrācijas lietu ministra Oskara Kastēna rīcību saistībā ar _Dienas _eksperimentu. Intervijā laikrakstam _Latvijas Avīze _A. Šlesers norāda, ka ir lietas, kuras nevar atļauties ministrs.

Jau rakstīts, ka Dienas veiktajā eksperimentā O.Kastēns, kuram ir sieva un bērni, žurnālistei sūtīja romantiska rakstura īsziņas, bet, kamēr dzīvesbiedre atradās laukos, uzaicināja žurnālisti uz naktsklubu, kā arī savā mašīnā viņu aizskāra. O.Kastēns publiski atvainojies par savu rīcību gan sievai, gan partijai, bet neuzskata, ka būtu pārkāpis pārstāvētas partijas deklarētās vērtības. LPP/LC statūtos rakstīts, ka tā "apvieno pilsoņus un nepilsoņus, kuri atzīst ģimeni par nozīmīgāko vērtību, personību veidojošu vidi, kurā tiek iedibinātas garīgas un morālas vērtības, turpinātas dzimtas un tradīcijas." Par statūtu pārkāpšanu draud izslēgšana no partijas.

"Es nosodu Kastēna kunga rīcību un to viņam esmu pateicis. Oskars Kastēns politikā ienāca no žurnālistikas, un viņam šķita, ka sanāktu interesanta spēle starp vienu esošo un bijušo žurnālistu. Taču tā nebija spēle, bet gan muļķīga un stulba rīcība," intervijā teic A. Šlesers. Viņš norāda, ka O. Kastēns ir nostādījis nepatīkamā situācijā savus tuvākos cilvēkus – sievu un bērnus. "To, ko var atļauties ierindas pilsonis, nevar atļauties ministrs. Es novēlu Oskaram Kastēnam nesagraut savu ģimeni un priecātos, ja sieva tomēr viņam piedotu. Dzīvē viss nav tik vienkārši. Viņš var pazaudēt ministra amatu, bet es nenovēlu viņam pazaudēt ģimeni," stāsta A. Šlesers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


LPP/LC: Kastēnam jādod iespēja laboties

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas