Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Šlesers Kastēna rīcību dēvē par"muļķīgu un stulbu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antiņš
A
ALEKSANDRA JOLKINA - tautai ir jāzina savas raženākās sievietes !
Kasandra
K
Protams, vardarbība pret bērnu ir ļaunāka padarīšana, pie tam tas ir arī tiesībpārkāpums. Tomēr, šķiet, ka daļa komentāru varētu būt tik nikna, jo LPP/LC jau ilgstoši ir visai divkosīga. Arī bērnu sakarā ne tik sen bija Šmita neviennozīmīgie izteicieni par audzināšanas metodēm, vienlaikus Baštikam cīnoties par bērnu tiesībām.
Ek jūs
E
Jums taisnība, vienīgi bērni sevi nevar paši aizstāvēt.
Kasandra>ek jūs
K
Vispār jau visas problēmas, tai skaitā, vardarbība pret bērnu bieži vien sākas tieši no cilvēku amoralitātes. Viens krāpj sievu, cits dauza bērnus. Tā kā patiesībā jau vienalga,pie kura raksta pauž attieksmi pret to, ka amoralitāti nevajadzētu attaisnot,
Aleksandrs
A
Šlesers manī ir viesis uzticību, jo cilvēks, kas strikti aizstāv ģimeniskās vērtības ir pelnījis cieņu. Man pat likās, ka izskanēja drīzāk cilvēciska nots nevis puritāniska. Kastēns man gan liekas ir riktīgs tukšpauris ar seklinieku smadzeņu vietā.
Jautrais
J
Ko citu varēja pateikt, jā, pareizi dari. Ja Šlesers šādas rīcības pamatā Kastēnu mestu ārā no partijas un no ministra amata, tad varētu teikt Šlesers ir vīrs. Pagaidām bērnu sļupsti.
Ek jūs
E
Bērnu slimnīcā jau trīs dienas cīnās par smagi piekauta puisēna dzīvību. ----------------------------------------------- Kā parasts par šādu vai līdzīgu tematu atrodas tikai daži , kam ir ko teikt, toties par Kastēna un Šlesera būtībā blēņām tik daudzi aizgūtnēm mēles patrin (šajā gadījumā pirkstus ar taustiņiem). Jums niekalbji, svarīgākas ir "galma "neķītrās intrigas nekā bērna ciešanas. Nav nākotnes tādai sabiedrībai, kas nesaprot, ka neviena sensācija nav pat vienas bērna asaras vērta, bet tūliņ kāds atradīsies un spīēs paziņojot, ka šī frāze ir paņemta no izcila zinātnieka teiktā, kur teikts , ka nekāds karš nav vienas bērna asaras vērts. Bet ir taču tik svarīgi kam Kastēns pabāž roku zem brunčiem. Bet vai tā vispār bija? Kurš ar sveci tur stāvēja?. Jūs vienaldzīgie.
Uldis
U
Šlesera teikto derētu attiecināt uz jebkuru šai valstī. Bet par ko tad rakstītu Diena un cita dzeltenā prese?
ABC
A
Šlesera kungam ir uzradies ar saprātu apveltīts PR speciālists, kas ir ļoti jau nu apsveicami, jo Šlesera nostāja šajā gadījumā ir atbilstoša civilizētas sabiedrības prasībām.
Dzo
D
Saubos ka vins vienigais stulbais sai valdiba
Rasmuss
R
Latvijas Republikas Ministrs, kura riiciiba ir mulkjiiga un stulba! Labi skan, vai ne...
sleser! sleser! sleser!
s
Redz kur ssauc. katlu par melnu. Ari ja faktiski sleseru neievele, vins ielidis tur kur velas. Kurs ir slesera onkulis vai jumts?
lno
l
Kapec Zatlers joprojam nelauj vert vala cekas maisus? Ka intereses turpina stradat sis prezidents. Freiberga bija bruvman, tas jau ir skaidris, jo vina izpildija visus zidu noradijumus. _____________________________________ Ar šo sabojāji iepriekš teikto. Acīmredzot tev joprojām nav skaidrs, tas ko citi jau sen sapratuši. Tātad secinājums viens? Tu atkal balsosi par "divkošiem, liekuļiem, kretiniem, pretigiem mēsliem":)
lasītāja
l
AHĀ! NU, PROTAMS, KA SIEVA VAINĪGA!!!
lno
l
Darīt var, bet runāt par to nedrīkst? Piedod, bet arī tev adresēts Šlesera vērtējums:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


LPP/LC: Kastēnam jādod iespēja laboties

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas