Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesers: lielākā Latvijas problēma ir valdības bezdarbība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
ŠLESERAM TAISNĪBA
Finka-jaunākais
F
Šlesers ir nobriedis kļūt LR prezidents, aiz to tik daudz funktierē ! Laikam trūkst naudiņas jūrmalmājas būvēšanai. JĀATGRIEŽAS PIE SASISTĀS SILEs.
fantastiski
f
Pareizi, Ainaris ir sakarigāks par V.D. ,smukāks un resnaks arī un doma tikai par latviešu kopienu pie Baltijas jūras.
šakalis
š
Jenot, kaut tu bagats kļūtu, abi ar Šleseru jaunu Latvijas valsti būvetu. Godmaņa , Šķēles valdību vajag - skaisti un gudri bija ka "podnieka suņi..."
Lasiitaajs
L
Un otra liela Latvijas probleema ir pats Shlesers vai kaa nu vinju tur agraak sauca + taa idinju banda kas shito te ir ieveeleejusi.
!
!
Lielākā Latvijas problēma ir Šleserveidīgie.
Dr.xy
D
Nozelojamais kretin, ANGELA MERKELE NEKAD NAV TEIKUSI par 12 miljonu emigrantu uznemsanu Vacija. Vacija atteicas ari pienemt beglus no arabu valstim.
ziv3
z
Viss jau būtu labi, tikai pa nelaimi, tieši šlesera komandas vīri kopā ar TP "speciem" radija visu šo jezgu un tad kad saprata ka Valsts bankrotēs - notinās kā pēdējie mīkstie. Tagad vēl kaut ko komentē, māca kā vajadzētu. Tādu sūda brāļu padomi ir pēdējais ko vajadzētu klausīties. No LV masveidā jau brauc prom kopš 2004. gada, ;pat treknajos gados, arī tad kad Šlesera kungs solija radīt tūkstošiem jaunu darba vietu (kuru joprojām nav). Man šitā populistiska tiršana jau sēž aknās - kādi somālieši, kādi arābi? LV blakus ir Baltkrievija un Krievija - tur arī būs tie migranti. Vēl viens ieteikums Aināram - ja tu, draudziņ, kaut ko apgalvo - tad lūdzu konkrēti mini piemēru, vislabāk ar atsaucēm, savādāt visi šie - tā dara pasaulē; vispār pieņemta prakse utt, ir tīrā demagoģija. Pasaulē veic arī sieviešu aprgaizīšanu, nēsa burkas, daudzsievība utt. - vispārēja praske - davai ieviešam....
mja
m
var jau izteikt jebko, bet katrā ziņā daudz sakarīgāks par Dombrovski Šlesers ir.
>> Arturs-pensionārs
&
Vai Norvēģijas kalnos Šlesers ar naudiņas izsišanu ir nodarbojie? Jauna lappuse viņa biogrāfijā.
peņa vāle
p
paldies par padomu turpmāk būšu peņa vāle
IM
I
Tagad jau ir absolūti skaidrs ka Latvija dabūs divreiz pamatīgi pa pieri. Pirmo reizi pa pieri dabūjām LB absolūti neprofesionālas darbības , vai bezdarbības rezultatā - augstā inflācija , lielie kredīti ārvalstu valūtās , sasaistītā valūta ar neiespējamu monetāŗo politiku. Tagad dabūsim otro reizi - nu jau vairs ne banku bezdarbības , bet gan banku darbības un valdības bezdarbības dēļ. Mums tak vairs nav valdības. Ir tikai SVF un PB apakšnodaļa , kam ar Latvijas ekonomiku visi sakari (izņemot tukšmuldēšanu) ir pārtrūkuši. Latvijas ekonomika ir uz grunti , darba vietas nav , nodokļu maksātāju nav , bet Latvijas valdībai (lasi starptautisko finansētāju apakšnodaļai) absolūts miers , nu tāds kā tas nemaz neattiektos uz viņiem. Skaidrs ka dabūsim (esam jau dabūjuši) otro reizi pa pieri no vienas vai otras Latvijas valsts institucijas absolūtas bezdarbības , vai darbības ne savā ampluā. Varam tāpat turpināt , un dabūt trešo reizi pa pieri , tas ir tad kad atskārtīsim ka patiesi esam banānu republika , un pat to mums nava.
lux
l
Ja palasa, ko te tāds _Arturs -pensionārs_raksta, tad laikam tomēr otrais variants.
Opis no laukiem
O
Ja tu gribi publiski izteikt savas domas,tad tomēr pacenties iepriekš iepazīties ar problēmas būtību, lai sevi nenostādītu muļķīgā situācijā.Naudas fizisku trūkumu var likvidēt ļoti vienkārši to piedrukājot,tikai tad atbilstoši jāsamazina maiņas kurss(jādevalvē) Pareksa glābšanas gadījumā latu piedrukāšana nederēja,jo bija vajadzīga konvertējama valūta . Tāpēc Godmanis panēma ārējo valūtas aizņēmumu. Bet Latvijas ekonomikas iekšējai sakārtošanai ,latu piedrukāšana,naudas trūkuma novēršanai, ir pašā laikā. Ja igauņi vienu eiro mainīja pret 15 kronām, tad Latvija pret 0,7 latiem,un te ir acīmredzams iemesls, kāpēc mums fiziski trūkst naudas,starp citu veiksmīgie slovēņi vienu eiro mainīja pret 239 tolāriem(latiem) un pilnībā saglabāja savas valsts infrastruktūru un ražošanu. Pareizi te daži raksta,ka valdības uzdevums ir gāzēt,bet ir valsts institūcijas kuru uzdevums ir kontrolēt un regulēt "gāzēšanas" procesu,lai nerastos negatīvas sekas. Par "gāzēšanas" negatīvajām sekām pilnībā atbildīgas ir attiecīgās uzraudzības institūcijas,nevis Šlesers. Šo institūciju vadītāji saņēma fantastiskas algas,bet neko nedarīja,lai godīgi veiktu viņiem uzticēto darbu.
tante
t
Ja Šlesers pameklētu un atrastu Dienvidu tilta celtniecībā pārmaksātos 27 miljonus, tad atkristu daudzas problēmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas