Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesers: Maizītis ir mediju uzpūsts elks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai
V
šlosers ir no sūda uzpūsts elks?
arī idiots
a
es tev, brāli, pilnīgi piekrītu, patīkami ka kāds prātīgs cilvēks te starp sorosistiem un liberastiem parādās. tā Elerte ar Vairu pār vienu kārti metamas. Vienīgie un īstenie patrioti kas mūs iecels saulītē ir LŠŠ. vot tie ir goda vīri!!!! nu, arī Baķka un vēl viens otrs no saeimas. Kalvītis malacis!
red bull
r
Nav tik daudz tos sorosistus ko aizstāvēt. Lielāko personības kultu fabricē tukšrunātāja Elerte.
Bēdīgais
B
Labāks jau ir mediju uzpūsts elks kā elks, kurs pats sevi ir uzpūtis
Astrīda
A
Šlesera kungs, vai tikai tas vadoņa kults ir pieļaujams, kur par vadoni esat jūs? Tā izklausās, jo pats par vadoni esat uzdevies jau sen. Vienīgā nelaime ir tā ka jūsu līdzšinējā vadībā esam iebraukuši ļoti dziļā grāvi.
tauta
t
un šlesers ir paša lielummānijas un slimīgā uzmanības deficīta uzpūstais elks.
pamela
p
Kapēc tu tā domā?Vai tikai Lesčinskis kādu var apsaukāt par trako murgu un prāta aptumsuma nesēju?Mēģinu pielāgoties Lesčinska murgiem.Vai tas būtu tik slikti?
!!
!
Gandrīz kā ''tev nebūs svešus elkus pielūgt!''
Reālklasiķis
R
... slima cilvēka murgi, ko te raksti :)
Reālklasiķis
R
Šlesers pilnīgi pareizi saka- avīžnieku uzpūsta problēma, avīžnieki norādīs deputātiem par ko vēlēt, ko apstiprināt. Man, piemēram, Maizīša darbība par to, ka no budžeta tagad jāmaksā Lembergam par jautājumu, ko iniciēja Kariņš & co... nu piedodiet, neredzu te vunderkindu
TanteSidra
T
viss shis skaistums kas Shleseram tagad nak tik viegli no ieksham izskatas pec mums zinama Kurmisha gara darbiem, shie teksta fragmenti identifice vinja personas klatbutni: 1. _..."pat trakākajos murgos neienāktu prātā apstrīdēt Saeimas tiesības tos [lēmumus] pieņemt"..._ 2. _..."Kādā masveidīgā aptumšota prāta stāvoklī jābūt, lai aicinātu demokrātiskas valsts parlamentu par kādu jautājumu balsot atkal un atkal..."_
Kaspars Gasūns
K
Argumentus par izteica jau Bičkovskis. Vienotībai tas nemaz nav jādara. ;)
Kaspars Gasūns
K
Deputāti nerunā ar katru vēlētāju atsevišķi, bet gan caur mēdijiem. Patīk vai nepatīk mediji deputātiem, bet tie ir viņu un sabiedrības informācijas kanāls. Un šis IR jūtīgs jautājums, tādēļ viņiem nebūtu jābrīnās, ka sabiedrība tam pievērš pastiprinātu uzmanību. Tas, ka viņi tur dzīvo citā realitātē, nav šīs realitātes pārstāvju problēma.
pamela
p
Māte Terēze,vai tas ko lasu ir nācis no Lesčinska "VADOŅA"gludajām smadzenēm?Drīzāk gan tas noticis pašam esot prāta aptumsumā,jo vai tad nu mūsu trīs Prezdenti ir bijuši "trako murgu iespaidā",atmetot atpakaļ dažu labu Saeimas balsojumu?!Lesčinski,tev laikam nepielec,kā tā var būt,ka kāds ,pat bez ceļamkrāna palīdzības,bez sepantīna un bezmaksas enerģijas dzēriena var rast cieņu vēlētājos.Nepērkot to par naudu. Tevi ar visu tavu reklāmu būtu ar likumu jāaizliedz lai tu netēlotu un nekultivētu vadoņa kultu.Pārskati arhīva ierakstus,kur pats MURGO ,ka esi VIENĪGAIS kas spēj ko veikt Latvijas labā! TU Lesčinski,esi bīstams kulta veidotājs!Staļina + Hitlera klons!
nu un
n
Saeima ir tautas ievēlēta un atbildīga tautas priekšā. Pieprasīt no deputātiem, lai nemelo ir spiediens un bezkaunība? Protams, mūsu politiskie darboņi nebeigs apgalvot, ka pilsoniska sabiedrība un demokrātiski procesis ir slikti. Tas, kas citviet Eiropā ir normāla prakse, mums tiek pagriezts tā, ka visi kas nav par Saeimu ir tautas ienaidnieki. Man ir sajūta, ka dzīvoju PSRS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdsd

LU Sociālo zinātņu fakultātes dekāns Juris Rozenvalds:

Te nav runa par personības kultu. Ja nebūtu konteksta, ka deputāti ir melojuši, vārdos slavējot ģenerālprokuroru, bet balsojumā viņu neatbalstot, tā būtu pilnīgi cita situācija. Negribu idealizēt Maizīti, ģenerālprokurora darbs ir pakļaujams izvērtēšanai, bet tas, ka Saeima saka vienu un dara citu, ir precedents. Kaut arī A.Šlesers pats nav Saeimas deputāts, viņš ietekmē LPP/LC Saeimas frakcijas lēmumu pieņemšanu.



Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas