Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šlesers nikns par valdības vilcināšanos saistībā ar viņa īpašumu Jūrmalā

Saeimas deputāts Ainārs Šlesers (LPP/LC) izplatījis atklātu vēstuli, kurā partiju _Jaunais Laiks _nosaucis par politisko spēku, kas "sīkmanīgas politiskas nenovīdības iespaidā" iestājas par nesakoptu Jūrmalu. Viņš uzskata, ka partija vēršas pret viņa centieniem būvēt ģimenes īpašumā Jūrmalā.

Bijušais kempings Pumpuri Jūrmalā, Upes ielā, Saeimas deputāta un bijušā satiksmes ministra Aināra Šlesera (LPP/LC) īpašumā ir jau kopš pagājušā gadsimta beigām. Pēc ilgstošas neatlaidīgas dažādu juridisko šķēršļu pārvarēšanas tur jau slejas gandrīz pabeigts pārvaldnieka nams, taču galvenā dzīvojamā māja un baseins pagaidām tapt vēl nevar. Daļa īpašuma teritorijas ir Rīgas jūras līča krasta kāpu aizsargjoslā, tāpēc saskaņā ar Aizsargjoslu likumu meža zemes transformācijai, proti, koku izciršanai, nepieciešams īpašs valdības akcepts. Attiecīgā rīkojuma projekts pagājušajā nedēļā pieteikts Valsts sekretāru sanāksmē, Ministru kabinetā (MK) to varētu skatīt pēc dažiem mēnešiem.

A. Šlesers norāda, ka šo īpašumu ir atbrīvojis no graustiem un ir tikai loģiski un saprotami, ka tagad viņš tur vēlas uzbūvēt ģimenes māju. Viņš uzsver, ka visas nepieciešamās atļaujas un saskaņojumi visām darbībām šajā īpašumā ir saņemti un tas noticis pilnīgi likumīgā kārtībā. "Tādejādi Jūsu [Jaunā Laika] rosīšanās ,ar mērķi kaut apstrīdēt un kaut ko apturēt, vērtējams kā politisks pasūtījums. To apliecina kaut vai bijušās Jūrmalas vadītājas Ineses Aizstrautas atzīšanās man. Aizstrauta ir pateikusi, ka būdama Jaunajā laikā un vadīdama pilsētu, viņa saņēmusi skaidru partijas politisku uzstādījumu – darīt visu, lai tikai traucētu Šleseram sakopt savu īpašumu. Te skaidri redzams, ka Jaunais laiks ir partija, kas nenāk ar savām idejām, bet spēj vienīgi kritizēt. Šādi paziņojumi dažas nedēļas līdz vēlēšanām ir vienkārši nenopietni," teic A. Šlesers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Par koku ciršanu Šlesera villai lems valdība

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas