Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Šlesers: pēc katrām vēlēšanām nostiprinos arvien vairāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Policists
P
"Pagājušajām vēlēšanām, kurās viņa partija Rīgas domē iekļuva ar otro labāko rezultātu" nu nu, tik nesen un jau aizmirsies? Trešie nevis otrie. Bet otrie taču skan labāk nekā trešie no četriem. Un Šleser - ja tu lasi komentārus un nejauši uzduries uz manējā tad - cūka tu esi un tautas acīs tu esi cūka un tie kas par tevi balsoja bija Stendzenieka reklāmu apžilbināti zombiji. Un pēc katrām vēlēšanām tu nevis nostiprinies, bet katrās vēlēšanās tev nepieciešākas arvien lielākas summas lai nozombētu tautu. Labi, tiecies tu ar visādām augstām personām, bet realitātē tu pat RAKSTĪT BEZ KĻŪDĀM NEPROTI.
Dr.xy
D
Schloesser:" par Latvijas prezidentu es nevelos but,jo prezidentam nav nekadas varas".Vai tad sis pusanalfabets cer klut par prezidentu savu kungu un pavelnieku vieta Krievja? Vai ari vinu ir ieprogrammejusi psiho sekta"Sientology". Lai nu ka tas butu,bet cietuma psihiskaja nodala vins noklus.
pamela
p
Man ir5 neizsakāms prieks,ka no 88 komentiem tikai!!1-ns,ko rakstīja pats Buldozers ir ar + zīmi.Lesčinskis atkal ir vircā ar savu lielību. BEZ Stendzinieka un naudas maisa Šlesers/Lesčinskis būtu nulle VISĀS vēlēšanās ar visu bezmaksas enerģ.dzērienu. LABU MANTU!!!!!PĒRK VISI BEZ REKLĀMAN!!! Izlasiet uzmanīgi !! šo murgojumu.NEVIENA vārda par kalpošanu tautai,valstij.Tikai narkotikas un sevis pielīdzināšana karaļiem,prezidentiem u.c.VIP personām.Pirms vēlēšanām šis māva,ka jāzin KAS spiež gāzi grīdā un vai ir SKAIDRĀ. Nu tad lūdzu -- viņš atrodas visu laiku narkodullumā.Jaunekļa gados ar VDK atļauju pažobelēs abi ar Karginu tirgoja valūtu.NO tēva mantoti gēni,iedzīvoties bagātībā ar nelietīgu nodarbošanos.Tapēc jau teica ,ka PROBLĒMA ir Kundziņsalas iedzīvotāji.Pat pēc šī komentāra iesaku politpārvaldei konsultēties ar LABU psihiatru,jo tā DIAGNOZE,ne muļķa IETEKME iet dziļumā,smagumā. Iesaku VĒLREIZ izanalizēt Debessbraucēja muldēto arī specialistiem no psihiatrijas,jo tā ir smaga diagnoze! Izskatās,ka DIENA jau pamazām maina ideoloģiju un ietekmes īpašnieku,jo raksts ANONĪMS un agrākā DIENA Šleseru/LESČINSKI nereklamēja kā labu "LATVIETI".Turpmāk laikam katru dienu lasīsim par Š./L. ik pirdienu.Lai gan DIENU vairs NEPASŪTĪŠU,ja tā notiks.
fejs
f
šlesers ticis pie varas tikai pateicoties citām partijām, ko viņš droši vien nopērk. ja nebūtu muļķu SC, tad Šleseram amatu neredzēt.
khe
k
nu, lai kādu bildīti neliktu, bet šlesers tomēr vienmēr izskatās viegli debils, viņš nav enē dzdzērāju ģimimis?
nu>>
n
kā domājat, cik cilvēkam, kas pieradis katru dienu piedzerties jāsamaksā, lai tas nobalsotu par šleseru vai jebkuru citu? necik.. zupas bļoda šodien, jo rītdiena dzērāju vairs neinteresē
nu>>
n
pie mūsu dumjās tautas tas ir iespējams. ______ tauta nav dumja, tauta ir izmisumā.. paskatieties kādas ir rindas pie patversmēm 7 vakarā un kādas rindas pie zupas virtuvēm, jūs šausmas nepārņem? kā domājat, cik cilvēk
jautrais
j
Nav sliktas ambīcijas, pie mūsu dumjās tautas tas ir iespējams.
Dio
D
Afigetj, baigais uzņēmējs un politiķis, kam ķeras klāt, tas viss sabrūk!
HA ha ha
H
Diena sāk pelnīt naudiņu? Rentabls laikraksts, kā zināms, ir tāds, kurš katrānumurā publicē vairākus slavinošus pasūtījuma rakstus. Šī anonīmā slavas dziesma izskatās tieši tāda, kā izskatās. Nožēlojami!!!
nu nu>> Rīdzinieks 24.0
n
Arī nakamajās vēlēšanās es balsošu par LPP/LC, jo tur ir pieredzējuši politiķi _________________________________________________ _ nākamajās vēlēšanās LPP/LC nebūs saraksta.. tā, ka nākamajās vēlēšanās sēdi mājās, dzer zālītes un esi ļoti mierīgs :)
a.b.
a
1.Gudrs cilvēks nekad nelielās ar meliem 2.nostiprinas nevis kā gudrs politiķis,bet kā liels naudas maiss un nekaunīgs cilvēks. 3.Diemžēl mums vēl pietiekoši stulbi ļautiņi ,kuri uzķeras uz viņa makšķeres. 4.Vai kāds var nosaukt uzņēmumu,kuru viņš vada?u.t.t
zex
z
Nemels nu muļķības šļuseri-lešinski,ja tev nebūtu KGB nauda negodīgā biznesa, starta kapitālam,vēlak,likumīgi piezagtā,iefiltrējoties LR valdībā,...tu būtu galīgs,nenozīmīgs sū* !? Tā sazagtā,sašeptētā nauda ciniskais nekaunīgais ,...raksturs, tevi sū*da br'āli,...iznesa politikas sū*du bedees,virspusē !? Kas tad sunim ap*dirsto asti cels,ja ne pats !?
elektorāts
e
bet kāpēc ir publicēts šis vēstījums??? vai tas iezīmē jaunuu kursu - naudasmaisu pavadā??? vai varbūt - jaunie saimnieki veidos jaunu biznesu?? Ari man beidzot kauns par DIENU...
F
F
kopā ar ušakovu-kremļa zābaku pāris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas