Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Šlesers pie Lužkova devies ar metro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Tas .draugs,ir Nujorkā,bet mēs runājam par Rīgas Šleseru/Lesčinski ar pulksteni uz rokas 30000Ls vērtībā un NEDEKLARĒTU!!Mēs ruinājam par RD ,kur pat neesot mašīnai apmaksāta stāvvieta,mēs run ājam par Rīgu,kur Šlesers/Lesčinskis BEZ konkursa nozog pensionāriem /transporta atlaides/ 6 milj.sevis un Flika reklamēšanai Krievijā,kur nekas nav jāreklamē,TIKAI jāver robeža vaļā par NIEKA 10000 Ls. "investīcijām",kas valstij tiek tērēti / un par maz/ paša Buldozera līdēju tualetes papīram. Uzradies vēl viens ŠLESERVEIDĪGS daunis no TP -- A.KRAUKLIS.Laikam nopircis mazmeitu - mīļāko sarijies VIAGRU un nu tik trako visās jomās,neizanalizejot teiktā JĒGU.Krauklis nu dikti aktivizējies,ka tik nenotiek avārija saskrienoties ar Lesčinski.Šķēlem milzīga taisnība/arī par sevi/ - POLITKRETĪNU bars.
Nujorkā
N
Mīļie draugi! Ņujorkas metro var sastapt daudzus gan pēc ieņemamā amata, gan bagātības ziņā ievērojamus ļaudis. Un tas ir pilnīgi normāli. Neviens par to nebrīnās.
standzinieks
s
Tas tu, Ainār?
...
.
Ja jāds nav bijis, tad Maskavas metro ir ļoti iespaidīgs, ir ko redzēt!
metro
m
Laimīgu taciņu uz īpašo kapliču.
Zanzibars
Z
Apbrīnojams stulbums no komentatoru puses. Šlesers jums laikam kā bullim sarkana lupata, - tiko par šo ko padzird, pie kam da jebko, tā acis pilnas asinīm un prātiņš iztecējis zābakos.
Lelle
L
Tas ir labi! Vismaz vienreiz dzīvē paskatījās kā izskatās ārpus glaunas mašīnas loga, ja ne Rīgā, tad kaut Maskavā. Tas tikai liecina par to, kā tiek vērtēti di..$ā līdēji pat pie vaņkām.Uz Ušakova pieņemšanu arī Lužkovs nenāca.
Clash
C
Metro nav draugs Lai nonīst to zeme Metro nav draugs Lai nonīst to zeme Metro mūs līdzi pazemē sauc Ar viņiem pa visu pilsētu brauc Un katrs, kaut kur paliks.... Neviens - nēēaizbrauks!!! Metro nav draugs Lai nonīst to zeme Metro nav draugs Lai nonīst to zeme Uz zemes tik daudz Cilvēkus .... sasauks! Neviens no viņiem nekur Neaiz neaiz brauks!!! (R.Dizkačs un grupa "Juprava" 1988.gads)
prahtweeders
p
Nu kā jūs nesapratāt - buldozeram izrādīja Maskavas eksotiku.Parastie pasažieri no vagona bija iztriekti un pie durvīm dežūrēja čekisti.
YL
Y
Latvijas krievticīgie kopā ar buldozeru domā, ka lielajā matuškā pēkšņi kaut kas mainīsies un viņi sāks pildīt savus solījumus. Viņi domā, ka ir gudrāki, piemēram, par Sorosu, kuru matuškā apzaga par 2 miljardiem, vai somu METSALĪITO, kuri bija spiesti laisties no krievu koktirdzniecības, jo kādam ienāca prāta pāris reizes palielināt muitu. Ha, ha, ha.... sleserim jābrauc bez merša. Tas ir vērtīgs piedzīvojums lielībniekam.
Prezents
P
Nesakāt ne pieci, ka Šlesers izpildīs solīto, viņš izdomās. Vienīgi, nevajag par daudz draudzēties, vajag ieturēt zināmu distanci, sajust, cik tālu var iet. Bet tie termināli Rīgas vidū, nu galīgi garām. Un būtu jauki, ja arī Rīgas trolejbusos, ja nav bail, iekāptu visa tā kodla, kas tagad burzās iekš metro.
lauķe
l
Kā tad tā - "raķete" pārvietojas ar metro? Vai tad Maskavas načaļņiks nevarēja atsūtīt dārgajam viesim pretī vismaz helikopteru?
Kurmitim
K
Tu te lūdzu nemuldi, Lielo Šleseru jebkurš jampampiņš slavēt tā vienkārši nedrīkst. Tas ir jānopelna ar smagu komunistisku darbu, tukšu galvu un sakarsētu mēli. Ilgu laiku biju pazudis, uzreiz klāt Lielajam Jaukajam un Tik Skaistajam zēnam vienu vietu palaizīt. Vēlreiz saku, nekā nebija, nopelni. Re kā cilvēks un jauneklis cenšas, ik dienu kaudze zvirbulēna cienīgu komentāru. Tu pat Tombovas vilku biedrs neesi, tāds iznirelis vien esi. Vispirms palasies _kā_ raksta Izcilais Jauneklis un Latviešu Tautas Lielākais draugs Cilvēks. Konspektē b. Staļina, Jaunekļa un Cilvēka nemirstīgos darbus, vakarā pirms gulēšanas 10x pārlasi, no rīta piecēlies atkārto un tā vismz 3 mēnešus, 1x nedēļā atskaities kvartāla poļitrukam, nokārto začetu un tikai tad lien internetā slavēt Lielo Skaisto Zēnu.
Zirga Zobs segliņš
Z
Šlesers pats atveda vai tie nākošgad vedīs Sibīrijas mēri?
Buba
B
Nu raķetei virs Maskavas visdrīzāk varētu notriekt, " Arēnas" autopacēlājs probkā varētu iestrēgt, bet priekš kam tad ir buldozeri!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas