Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šlesers raidījumā Panorāma atvainojas Sudrabai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzeguzēns
D
Var būt pašai Šleserei vajag iesūdzēt savu goda vīru par cieņas aizskaršanu, jo šis psihopāta dēls pat savu sievu nežēlo apmelojot viņu visos iespējamos dzeltenos žurnālos un, pat centrālās avīzēs?
Dzeguzēns
D
Skatieties, deputāta kungs, vai kas tur par viņu apvainojas! Drīzāk jums būs uz turieni jālido pirdēdams un priecējoties.
Dzeguzēns
D
Izskatās, ka Šleseram bija milzīgs kauns personīgi pateikt atvainošanas rūnu. Toties, viņš ar lielu prieku un bezrūpību pierādīs metāties ar vārdiem gan par sievietēm (Sudraba, Aboltiņa, Inese Šlesere), gan par vīriešiem, gan par valsts ekonomiku un politiku. Ha! Viņam ir vienalga! Cietiet un balsojiet par Šleseru vai viņa partiju! Apbrīnoju Sudrabas kundzi, kura vienīga nostājas pretī šim šofera dēlam un parādīja tam, kas ir inteliģence, kas ir respekts. Līdz šim neviens neuzdrošinājās pat iepīkstēties par zākāšanu, izņemot pašu A.Šleseru ar savu publisku ģimenes un partijas raudāšanu par savu nelaimīgu bērnību. Šādā veidā Šlesera tēvs Ļeščinskis nopēra savu nepaklausīgo dēlēnu par citu cilvēku goda un cieņas aizskaršanu.
KLM
K
A.Š. ir labu manieru un taisnīgas stājas iemiesojums ................................................ .................................................. kā iemiesojumam viņam CIETA zem stikla kupola virs Doma laukuma kā piemineklim jau izraudzīta VIETA
NLO
N
Jāatvainojas būt par jebkuru rupjību, ne vienmēr to iespējams panākt. Salīdzinot ar dažu komentētāju, A. Š. ir labu manieru un taisnīgas stājas iemiesojums.
porsch
p
Vārdi "Ievērojot tiesas spriedumu..." (vispār jau "izpildot tiesas spriedumu"- bija jānāk no iekšām) liek "atvainošanos" vērtēt kā jaunu APVAINOJUMU.
selga
s
Izspieda pēdējo skaistumu no savām iekšām....
Kā var nesaprast!?
K
Tā kā tāds... Mēs tak' gribējām redzēt šovu!!! Nu, bez pacēlāja varētu arī iztikt, bet vismaz raudāšanai vajadzēja būt. Cieti! Bet mums pabāž kaut kāda sludinājuma tekstu - še, lasiet!
broņislavs
b
Es to Panorāmu redzēju. Viss likās skaidri un gaiši. Redzēju atvainošanās tekstu. Es tikai neiebraucu, par ko te visi šūmē? Kam vajadzēja būt savādāk???
valdis
v
Shleseram tomeer purns ir reti pretiigs, ne velti fiasko visaas frontees !CIETI!!!
Jupis
J
Šova "klauni un viņu partijas" epizode Nr. 1127 .
Šleseram
Š
kabataslakatiņi beigušies - nevar iet tiešajā ēterā, jo tad būs jāpuņķojas rokas sterbelē. Tāpēc arī izlīdzējās ar plakātu, transparentu, afišu vai... kā lai nosauc tur to tekstiņu? Asprātis!
pakausis
p
heh... viena "zvaigzne" kaut ko otrai "zvaigznei"... hahahaha... liela muiža!! gan šie abi.. gan viņi visi citi - prastas popzvaigznes.. nekas vairāk.. Britnijas un Madonnas kas bučojas vai nē.... pridurku šovs!
ķertie ļautiņi
ķ
nu piedod, Sudraba sāk veidoties par pasaules NABU! Ja tas bābieties nerimsies, būs pa visam traki. Darbi nesokās, jo rok un rok, bet neviens darbs līdz galam nav novests. Spriežot pēc retorikas, augstprātība līst pāri malām. Ieraugot sieviešu žurnālos intervijas ar "trauslo būtni" vispār slikta dūša metās. Nopietni iesaku būt pieticīgākai un pazemīgākai pret citiem cilvēkiem - aizmirstiet par tādu Prezidenti!
Pārliecība
P
Un mēs visi par šo "atvainošanās" ētera laiku samaksājām? :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas