Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 1. septembris
Ilmārs, Iluta, Austrums

Šlesers: sadarbība starp LPP/LC un SC turpināsies arī Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ups
u
Šlesera draugs Fliks vada kapitālsabiedrību,kurā valstij pieder vairāk par pusi daļu. Vai atbilstoši likumam par valsts uzņēmumiem, par jebkuru darījumu nav jārīko konkurss?
ABC
A
Pazemīgi pateicos par piedošanu:), taču pieļauju iespēju, ka vienā jaukā brīdī kunga iznešanās varētu kādam tā piegriezties, ka šis kāds hipotētiski (DP ievērībai - es uzsveru HIPOTĒTISKI) varētu palīdzēt kungam iebraukt ellē bez tankiem, buldozeriem un citiem pribambasiem. Nokļūšanu no eles uz debesīm par labu samaksu droši vien organizētu kāds eņģeļu un velnu darījumu starpnieks.
replika
r
Abi žurnālisti bija novirzījušies uz sīkumiem. Ja runa bija par Ķirsonu, vajadzēja pajautāt - kāpēc atkal bez konkursa?
KLM
K
Noņemu vienu burtu no Jūsu nika (solījos turpmāk Jūs nikam pievienot visus alfabeta burtus, tagad vienu ņemu nost - nu kā var rakstīt - ''poteciāla orangutāna uzbraukšana debesis, pie tam bez ceļamkrāna palīdzības'' - šausmas, kā var pieļaut tādu domu, ka orangutāns dosies debeīs bez ceļamkrāniem, buldozeriem, tankiem, bez kosmiskām raķetēm,lidostām ekstra klases valsts ceļiem, bez solītām 50 000 jaunām darbavietām.Nu,es nezinu, tomēr,paturot prāta, ka ielikat kungam rokās granātu,šoreiz varbūt piedodu Jums.
nnn2
n
Rodins vakar tiešām vakar tāds saguris izskatījās un izskatījās,laikam pēc interesantās dienas avīzes redakcijā nezin Rodinam pagāšnakt Fliks nerādījās sapņos.... Šlesers gan jautrītis,jo uz jautājumiem nav iemācījies atbildēt,bet maļ tik savu maļamo...
stulbā
s
Vakar smējos bez mitas, skatoties raidījumu, jo nu tauta varēja priecāties par savu izvēli. Neviens taču nespieda balsot! Šī "mutes caureja', kad runājot ilgi, nepasaka NEKO! Lapsas kungs - lielisks! Proskurovas kundze - pilnīgi "bezzobaina", bet Rodina kungs - par daudz inteliģents... Vēlos vēl daudz sēriju turpinājumā, lai līdz saeimas vēlēšanām viņi izgaistu kā pagājušā gada sniegs.
floksis
f
nu vakar 100.panta šleseris atkal sevi parādīja oj oj oj. Pulkstenis pa 30 taukšķiem ar uz rokas. tikai tie žurnalisti bija tadi saraustīti. nu jā buldozera orālo pļutku grūti pārtraukt.
ABC
A
Vai nenosauksi kadu žurnālistu, kurš būtu specializējies diskusijās ar Zoodārza pērtiķu mājas iemītniekiem? Man neviens nenāk prātā, ja nerunājam par NRA rakstoņām, taču viņi savukārt nekadi nav klasificējami kā žurnālisti, nemaz jau nerunājot par profesionāliem žurnālistiem.
ABC
A
Nu, tā granāta varētu būt zināma vara, par kuras saprātīgu izmantošanu orangutānam ir slāba izpratne. Protams, ja orangutāns sāktu bungot ar granātu pats sev pa galvu, galīgais rezultāts varētu būt ne tikai dzirdamība ārpus Latvijas robežām (to jau ir panākuši tādi viedi speci kā Atis Slakteris, Ivars Godmanis un daži citi paštaisīti finanšu ģēniji), bet arī potenciāla orangutāna uzbraukšana debesīs, pie tam bez ceļamkrāna palīdzības...
un
u
Šim orangutanam krūtīs arī tukšums, sirds nav. Lai sit pa krūtīm.
Tante
T
Neprofesionālu žurnālistu dēļ vakardienas raidījums nebija skatāms.
Cēsinieks
C
Ko liksim pretī? SCP, PS, JL bloku?
KLM
K
...atsauc atmiņā orangutānu vai gorillu,kas bungo ar priekšķepām pa krūtīm konkurentu iebiedēšanas nolūkā....... ............................................ ............................................................ ............................................................ ......... biju to lasījis, bet patīkami pārsteidza tas, ka Jūs orangutānam 100 panta studijā ielikat rokās granātu,savukārt apbēdināja apstāklis, ka nenorādijat orangutānam - ar granātu izdevīgāk dauzīt ne pa krūtīm, bet gan galvu - apsalūtais vakums galvā bungošanu padarītu dzirdamu pat aiz valsts robežām
ABC
A
Man šis kungs jau no sākta gala atsauc atmiņā orangutānu vai gorillu, kas bungo ar priekšķepām pa krūtīm konkurentu iebiedēšanas nolūkā (zinātāji apgalvo, ka šāda bungošana esot dzirdama plašā rādiusā). Latviskajā versijā varētu runāt parf tukšu 100 litru tilpuma mucu, kuras iekšpusē ārdās pārdzērušos važoņu bars.
iks
i
Ar -cieņu ir mums beidzot savējais āzis no Maskavas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas