Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šlesers šogad cerot pabeigt būvdarbus mājā Jūrmalā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edmunds
e
"viņš simto daļu no šī zemes gabala par 375 000 latu pārdeva tādai Ludmilai Monahovai, lai no viņas pēc četriem gadiem to atkal atpirktu, bet nu jau par daudz mazāku summu – nepilniem 10 000 latu" - vai shis nav klasisks naudas atmazgaasanas gadiijums? un klaja bleediiisanaas jo 100taa dalja zemes gabala nemaksaa 375t ls ?
Tante
T
Neesmu ne Šlesers,ne Inese,bet noteikti zinu,ka kulturāls cilvēks neatļausies nolaisties līdz tādam līmenim,lai otru gānītu un apsaukātu internetā.Jūsu tēvs godīgi strādādams,diemžēl,atstājis lielus robus jūsu audzināšanā.
Ērglis
Ē
Viņš bija šmigā, acīmredzamā.
t
t
minjona tev nav tiesību kādu saukt par muļķi tikai tāpēc, ka kādam ir savādāki uzskati godā savu tēvu un dzīvo mierīgi
Nopietns cilvēks.
N
Ser. Šleser'!, nopērciet lūdzu no manis smuku,mežu un pļavu ieskautu zemes gabaliņu ,paslēptu no svešām acīm (ir arī Ulmaņlaikos celta māja !) ,zeme 6 ha par 299 000 eiro. Es varētu atpirkt par 29 900 eiro Ja vēl pieliksi, 990 tad nemaz neatpirkšu un Monahovu iekšā nepīsim. Līkop ?! Ja esi ar mieru, iedošu adresi. Varbūt kādam tavam draudziņam vajag ? Goda vārds, laba , klusa vieta! Neviens neredzēs , ko tu tur dari !
ūdrītis
ū
Uzvārdi , Slakteris un Šlo sers jau nosaka šo veču nolemtību, kura jāataisno darbos. Kāpēc jāzog ? Viņi noteikti audzēja tulpītes, neļķītes, rozītes u.t.t.ar savām rociņām. Krāja rublīšus,latiņus dolārīšus u.t.t. un šodien var pirkt , ko grib un būvēt .ko grib. A JUMS skauž, vot !!! Andrītis ar' grieza tik pa šķēlītei vien no lielā tautas kukulīša un skat', jau mākoņos, bet vēl ne tais īstajos........
poohstick
p
Šlesers tajā TV3 intervijā izskatījās tāds reti dīvains un runāja arī īpatnēji. Ja manī nebūtu nostiprinājies kāds pretējs priekšstats, tad pat apgalvotu, ka ir ko salietojies.
Naktssargs
N
" A.Šlesers..pēc dažiem mēnešiem viņš simto daļu no šī zemes gabala par 375 000 latu pārdeva tādai Ludmilai Monahovai, lai no viņas pēc četriem gadiem to atkal atpirktu, bet nu jau par daudz mazāku summu – nepilniem 10 000 latu." Vai kāds nezina Ludmilas Monahovas adresi? nežēlīgi gribas pārdot viņai daļu no zemes gabala Plakanciemā (par kādu pusmiljonu), lai pēc gada par 25 Ls atpirktu...
Lelle
L
A kur palika Pasta miljoni???
x
x
nevajag jau nu taa dramatizeet. shitai maajinjai vinsh naudu pietiekami sapelniija, veel pirms saaka "apzagt savu valsti" ... kaa vienmeer, uzciitiigaa jeeliisha puupola sizhets ne par ko. nu vismaz tv raidiijumam, kas uz kaut ko pretendee vairaak par privaataas dziives slavu. ja nee, tad varbuut parunaasim, kursh ar kaadiem advokaagiem gulj un peec tam par ziimiigaam lietaam sizhetus taisa? ;)
Minjona
M
Ja Tu neesi Šlesers vai Inese, tad Tu esi vnk muļķe. Daudzi ir pārāk godīgi, lai apzagtu savu valsti, kamēr Šlesers - kretīns, kuram šī valsts ir viņa personīgais kārtējais biznesa projekts. Man neskauž, ja cilvēks ar savām rokām un godīgu darbu saved kārtībā savu namu un pagalmu, bet, ja Šlesers (un kompānija) savu labumu gūst, mani (un arī Tevi) bezkaunīgi apzogot, tad man ir ļoti lielas pretenzijas un es vēlos, lai arī Šlesers (un kompānija) saņem pelnīto sodu - tiek nogādāti cietumā, starp citu, arī ar nu ļoti sakoptu apkārtni. Es ļoti lepojos ar savu tēti, kura ģimeni krievi izpostīja, bet kurš tikai ar savām rokām un savu godīgo darbu ir ieguvis savu namu un iekopis savu dārzu. Šitas nožēlojamais kretīns Šlesers nekad, nekad un nekad nesapratīs, kādu gandarījuma un lepnuma sajūtu var izbaudīt, kad strādā godīgi.
Minjona
M
Kretīni dejo.
krista
k
LIKUMĪGAIS ZAGLIS.
Ojārs
O
Jā, grūti laiki, grūti... Kam tagad ir viegli?
Tante..
T
Ak,skaudīgie latvieši !Daudzi sava nama durvju priekšu nevīžo noslaucīt,bet skauž,ka cits saved kārtībā zemi uz kuras būvēs māju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas