Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Šlesers: Tiklīdz Soross pieklauvē pie durvīm, tā valdība ir gatava pārdot airBaltic

Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers pārmet “Vienotībai” savu cilvēku ielikšanu _airBaltic _padomē, un vēlmi kompāniju privatizēt.

Premjers Ķīnā esot ticies ar kāda uzņēmuma pārstāvjiem, kura viens no akcionāriem pastarpināti esot Džordžs Soross, stāsta Šlesers. “Man šķiet, ka tā kā viņš ir izrādījis interesi par airBaltic, tad šajā gadā pēkšņi mainās attieksme,” norāda Šlesers. “Tiklīdz kā Soross pieklauvē pie durvīm, tā valdība ir gatava pārdot airBaltic,” teic bijušais Satiksmes ministrs.

AirBaltic pārdošana esot plānota pēc vēlēšanām.

Savukārt, skaidrojot Valda Dombrovska vakardienas lēmumu vērsties prokuratūrā, Šlesers norāda, ka vairs nav spēkā līgums, ko valdība noslēgusi ar airBAltic akcionāru, Skandināvijas lielāko aviokompāniju SAS. 2008.gadā, sākoties ekonomiskajai krīzei, SAS akcijas nolēma pārdot un, tā kā valdība to iegādi neatbalstīja, akcijas nopircis Fliks. Līdz ar ko bijis nepieciešams slēgt jaunu akcionāru līgumu, bet vecais zaudējis spēku. Jauno līgumu, nu jau ar Fliku, 2009.gada martā noslēgusi Dombrovska valdība.

“Vienīgais līgums, kurš ir spēkā, ir Gerharda parakstītais, Dombrovska atbalstītais. To lai viņi arī pārbauda,” raidījumā rezumēja Šlesers. Viņš arī aicināja Ministru prezidentu šo līgumu publiskot, “lai visa sabiedrība redz kādu līgumu viņš ir noslēdzis ar Fliku, par ko viņi ir vienojušies,” tā Šlesers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas