Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Šlesers varot pateikt, kur meklēt darbu; Gaiķēns sāk darbu ostā

«Neesmu nevienu iekārtojis darbā, bet ieteicis griezties pie konkrētiem uzņēmumiem, kas ostā strādā,» tā Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC) ceturtdien atbildēja uz jautājumu, vai bez «telšu pilsētiņas» izveidotāja Ginta Gaiķēna viņš arī citiem bezdarbniekiem sagādās darbu Rīgas brīvostā.

G.Gaiķēns Diena.lv apstiprināja, ka piektdienas rītā sāk dokera mehanizatora darbu ostā. G.Gaiķēns teica, ka nevēloties nekādi izcelties starp citiem ostas strādniekiem, tikai darīt savu darbu.

Jau ziņots, ka šo darbu viņam izgādājis vicemēra birojs mēnesi pēc tam, kad protestētājs tur vērsās ar savu CV. Pirms neilga laika A.Šlesera padomnieks Ģirts Dripe apvaicājies, vai darbavieta vēl aizvien nepieciešama, uz ko slavenais bezdarbnieks atbildējis apstiprinoši. G.Gaiķēns devās uz brīvostas personāldaļu un izturēja darba interviju uz mehanizatora darbu.

Vicemērs solīja tādā pat veidā palīdzēt arī citiem. «Ja būs vēl kādi gribētāji, varu pateikt, kuri ir tie uzņēmumi, kur darbu meklēt, bet es nevaru garantēt, ka viņi tiks pieņemti,» sacīja A.Šlesers. Viņš teica, ka darbs ostā ir smags un ne visi spēj to izturēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas