Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Šlesers varot pateikt, kur meklēt darbu; Gaiķēns sāk darbu ostā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Tad jau Ainārs varētu savienot divus amatus.Rīgas vicemērs un NVA šefs vienlaicīgi.Un bezdarba problēma izzudīs kā nebijusi. Un uz vēlēšanām Ainārs varēs jāt uz bata zirga nevis braukt uz noplukuša pacēlāja.Un sauklis ,,CILVĒKS KAS IZSKAUDA BEZDARBU" būs viesiem redzams un saprotams.
vohomurka
v
Pilnīgi piekrītu! Un tas arī ir visskumjākais un vistraģiskākais - mūsu valstī ir viena daļa ļaužu, kuriem tiek "grūsti tauki rīklē" tikai par to vien, ka viņi ir. Precīzāk sakot, par to, ka viņi ir draugi/paziņas/radu radi dažiem apstākļu sagadīšanās pēc pie bagātības nonākušiem iznireļiem. Un, protams, ka pretēji viņu pašu apgalvojumiem - nevis enerģiskums/uzņēmība viņiem šo bagātību nodrošinājis, bet nejaušība un blēdība+badīgums. Tālāk - kā jau teicu: tādi tādus sāk un stutē... P.S. Atkāpjoties mazliet no tiešās tēmas, bet tomēr par to... Pat "drūmajos" cara laikos uzņēmējiem, īpašniekiem labais tonis bija gādāt par saviem strādniekiem - tika celti strādnieku dzīvoklīši, skolas strādnieku bērniem u.c. Protams, tie nebija nekādi luksusi, un cilvēki strādāja daudz un smagi, bet princips šāds bija iedibināts... Pēc slavenās revolūcijas, kur tādus "asinssūcējus buržujus" apslaktēja, lūk, nāca uz skatuves lumpeni - tie, kuri nevis strādāja fabrikās, bet dzerstījās zem tilta - un attiecīgi tika kultivēta arī morāle - laupi nolaupīto! To visu saku tāpēc, ka šodienas sabiedrībā redzu tieši šādu lumpenu iekārtu - paši laupa un rauš sev, un dēļ ētikas trūkuma uzspļauj līdzcilvēkiem, jo galvenais, ka tik sagrābt un nogrūst pārējos nevis morāli stiprināt un iekārtot vidi sev apkārt, kur līdzcilvēki tiktu stimulēti, motivēti attīstīties, sasniegt utt. Joprojām "cīnās", lai nav nabago nevis lai būtu turīgie - kā tai bārdainajā aņukā...
tm
t
Vai tas pēc būtības nav dīvaini, ka Šleseram ir iespējams norādīt, kur to darbu var atrast, bet pašas šīs darba vietas darbiniekus nemeklē? Intereses pēc pārskatīju NVA darbu datubāzi un online aģentūru piedāvājumus. No Rīgas Brīvostas uzņēmumu puses tur nav izsludināta neviena vakance! Kā tas tā nākas? :)
2000
2
Un tas ir Latvieša veiksmes stāsts? tā pat kā american dram. izdzīvo savu darbu ostā. jopcik.
Jukums
J
Ne jau vienādi, bet taisnīgi. Vismaz saprāta robežās. Un tam visam vēl klāt nāk arī attieksmes jautājums. Ar neapbruņotu aci taču ir redzams, ak lielo algu saņēmēji sevi uzskata (visbiežāk nepamatoti) par milzīgi lieliem speciālistiem. Bet patiešām labi speciālisti reāli strādā jebkurā nozarē. Un, diemžēl, netiek novērtēti.
Parēķināsim
P
4 jaunas darba vietas no Rīgas domes vēlēšanām, apmēram 1 darba vieta 2 mēnešos, tātad dalam 50 000 ar 2, iznāk 25 000 mēneši, dalam ar 12, iznāk 2082,5 gadi (atskatītājām jau radītās 4 darba vietas). Es protams saprotu, ka Šlesers uzskata sevi par nemirstīgu politiķi, bet tā tomēr pārspīlēt nevajadzētu.
vohomurka
v
Un nekādā ziņā arī nepiekrītu komunistu uzstādījumam, ka visiem jābūt pēc viena ģīmja un līdzības un jāsaņem vienādi - gan slaistiem, gan strādīgajiem!
vohomurka
v
Acīmredzot tā ir viena no mūžīgajām problēmām... Manuprāt, pat teorētiski ir grūti samērot tādas lietas kā, piemēram, kādai jābūt mediķu algai, kuri atbild par cilvēka dzīvību/veselību, un to cilvēku algai, kuri strādā riskantu darbu (ugunsdzēsēji, sapieri, ķīmisko/radioaktīvo atkritumu pārstrādātāji utt.)... Jā, es sapratu tavu jautājumu par ierēdņu atalgojuma, darba vides saprātīgu novērtējumu salīdzinājumā ar kaut vai manis nosauktajiem darba darītājiem. Nu, neko oriģinālu nepateikšu - tikai to, ka ētiski un godīgi būtu iespēju robežās mazināt nesamērību un neadekvātumu: proti, lai augstākais un zemākais atalgojums neatšķirtos simtos un tūkstošos reižu kā mežoņu valstelēs, kur "caram" pienākas viss, bet strādniekam - trīspirkstu kombinācija.
Jukums
J
Nez kāpēc šo sistēmu nevar sakārtot normāli - darba smagumu, atpūtas iespējas, atalgojumu samērojot ar krūmanēm, rimaševičiem, volkenšteiniem utt?
vohomurka
v
Redzi nu - ja cilvēks TĀDUS vārdus ņem mutē, tad nekāds labais viņš nav! Acīmredzot vēlas sievai un/vai citiem radiniekiem sēdēt uz kakla, vaimanājot, ka darba neesot. Sarežģītos apstākļos krietns cilvēks strādā jebkuru darbu - arī smagu, netīru, savai izglītībai neatbilstošu. Strādā un pelna iespēju robežās līdz brīdim, kad rodas cita - labāka un piemērotāka iespēja. Un vispār tavai zināšanai - ikviens darbs ir godājams - arī mazmāju tīrīšana. KAUNS ir slinkot. P.S. Starp citu - pazīstu cilvēkus, kuri ostā par krāvējiem ir nostrādājuši ne vienu vien gadu desmitu - jā, viņi nav relativitātes teorijas izgudrotāji, bet ir vienkārši, krietni darba cilvēki, kuriem dzīves mērķis nebūt nav slīkšana šņabja pudelē, bet savas ģimenes apgādāšana, rūpes par tuviniekiem utt. Tā ka nokaunies par savu komentu un netiražē dumjas runas!!! Saprati!?
KĀPU JOSLAS BENDE
K
VIENA DARBA VIETA GADA LAIKĀ ...... TĀTAD VISMAZ VĒL 3 DARBA VIETAS BŪS !!!!!!!!!! MALACIS KĀPU JOSLAS BENDĒTĀJ !
zinu gan!
z
pazina palika bez darba, speeciigs viirietis ar IT zinaashanaam. Kaads labveeliigs cilveeks paliidzeeja iekaartoties ostaa. 12Ls dienaa. darbs aaraa, tiiriit barzas, un parkraut kiimiskas kravas - maisus. CIlveeks saka - tad jau labaak uz katorgu, nevis ostaa. degradaacija garanteeta paris meeneshu laikaa, jo tur straadaa vieniigi muuli ar trulaam sejaam, peec smagaa darba griboshi vien kaartiigi piedzerties... un tadu darbu, domaajams, ostaa ir daudz...
KLM
K
kļūda, turpinu ....................................... kurš nevar atrast darbu, svinīgi paziņos - es varu pateikt kur var atrast darbi - liekot katram, kuram pateicis, birdināt virs Šlesera galvas spožu papīrīšu krāsaino sniegputeni...
rezultāts
r
nu... labi ka varēs nodrošināt ģimeni.. vismaz labāk šādi nekā tukši solījumi
KLM
K
Nu beidzot skaidri mērķi stikla kupolam virs Doma laukuma - katru darba dienu, cerību saules apmirdzēts, zem stikla kupola sēdēs Lielais bezdarbnieku glābējs, katram idiotam, kurš nevar atrast darbu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas