Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Šlesers: VK nav jāvērtē politiskie lēmumi, kas saistīti ar nozares attīstību

Satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC) kritizē Valsts Kontroles (VK) finanšu revīzijas, kas attiecas uz valsts naudas iespējamu šķērdēšanu. “Valsts Kontrolei nebūtu jāvērtē politiskie lēmumi, kas ir saistīti ar nozares attīstību,” savu pārliecību LNT 900 sekundēs pauda ministrs, atbildot uz jautājumiem par lidostas Rīga valdes locekļu braucienu uz Formula 1 sacensībām, tērējot tam 15 tūkstošus un SM lēmumiem finansiāli atbalstīt biznesa forumus.

“Es kā ministrs alkoholu nelietoju un es nevaru apšaubāmās kompānijās naktīs kaut kur kārtot attiecības, lai palielinātu kravu plūsmas caur mūsu ostām, es labāk atbalstīšu atklātus un saprotamus biznesa forumus, tādā veidā mēs cenšamies kravas palielināt,” sacīja A.Šlesers.

Savukārt Rīga valdes locekļi uz Formula 1 sacensībām devās, lai stiprinātu attiecības ar sadarbības partneriem. “Runa ir par attiecībām ar klientiem, galvenajiem klientiem, kas veicina lidostas ienākumus, lidostas vadībai ir tiesības veidot šādas attiecības,” ir pārliecināts satiksmes ministrs.

Pēc ministra vārdiem, “VK pārmet visiem un izskatās, ka viņi ir sākuši kampaņu uz pārvēlēšanu”.

“Izskatās, ka tur [VK revīzijās] ļoti daudz kas ir tendenciozs. Pavisam nesen tika pārmests, ka nedrīkst organizēt sporta svētkus. Iekšlietu ministrija, kurai jākonsolidē policisti, lai viņi būtu labā formā, atteicās no sporta svētku organizēšanas. Izdarīsim tā, lai visi valsts sektorā strādājošies nevar saņemt prēmijas, nevar iet brīvdienās, tas ir absurds,” VK darbību vērtē A.Šlesers.

VK revīzijas rezultātus par SM var lasīt šeit


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas