Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Šlesers: Zatleram ir jāpasaka, vai viņš uzticas Godmanim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
frage
f
10 Godmaņi=xŠleseri Ar cik vienlīdzīgs x?
xxx3
x
ZIRNEKLIS SLESERS SEZ STIKLA BURKA UN KOMENTE KAS ZATLERAM BUTU DARAMS..
Pagāns
P
Šleser,beidz tik daudz rēgoties!Patiesi palikšu par kristieti.Kā to riebekli ieraugu Tā jāmet krusts.
TanteSidra
T
Indulis 26.01.2009 12:39 _Godmanis varētu pateikt, ka neuzticas šleseram, un šī saeima un pat valdība varētu turpināt strādāt līdz vēlēšanām._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nu te ir visa lietas butiba. 100 punktu ka ziedojot atslegas figuru Shleseru varetu stradat lidz nakamam veleshanam.
Moris
M
KROPLIS!
Devil
D
Kas tas tads slesers ir...? Vins iedomajas, ka vares diktet VALSTS prezidentam noteikumus... Labak, lai sarga savu adu...
murgs
m
Nu jau ir tik tālu,ka šleserīts sāk komandēt pat prezidentu.Laikam tiešām tālāk nav kur.Esmu pret vardarbību,bet ja ir kurli,tad...
Atis
A
Rupjas Veidemanes vecie Dienas zeni - rokas nost no Ainara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
ABC
A
Būšu bērnišķīgs - attēla paraksts varētu būt PPP (Purns Prasa Pusķieģeli).
Tubis
T
Ta butu lielaka kluda, ja sos stulbo, aprobezoto Godmani prezidents atstas ka valdibas vaditaju.No Godmana un vinas saikas ir jatbrivojas pec iespejas atrak un visiem siem stulbajiem ministriem, kurus var merit, stulbumu, sleseros.
atmina
a
Zatleram ir neparprotami japasaka, ka noramala valsit, kada, protamas, Latvija nav, par ministru nekad nevaretu stradat tadi idioti kads ir slesers, kastens, veldre, slakters, seglins, zalans, demakova, roze....... Godmanis ir Latvijas posts, nelaime, meris.......no si monstra ir jatbrivojas pec iespejas atrak.
4.atmoda
4
Šleser, tu bandu bērns! Tev mēle nemežģās vienā laidā muldēt. Izveidojis savu astoņkāji, un jau sāc gozēties uzsaviem lauriem. Kārtīgi Tevi nomizot, un lai Inesīte ārstē tās brūces. Suņa bērns esi un paliksi!!!
Dārznieks
D
Nekorekts politiķa Šlesera jautājums politiķim ( ne cilvēkam ) Zatleram. Vai vispār Latvijā politikis politiķim var uzticēties ?
lūriķis
l
Lūdzu nejaukt jēdzienus -Partija un partija tā kā to izdarījuši mūsu vadoņi,jaucot krogusbrāļu un tautas intereses.
rebe
r
Godmaņa meitai neklājas strādāt Šlesera astoņkājī.Ar to vien Godmanis stipri zaudē tautas uzticību.Muļķim ir skaidrs,ka visas valsts padomes,valdes ,aģentūras ir zagļu rokas,kas nožņaudz Latvijas valsti.Tas ir amorāli,ka Godmaņa meita apzog valsti ,kuru ,viņas tēvs,cenšas celt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Ko Zatlers pateica LNT raidījumā 900 sekundes?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas