Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Slimnīcā Igaunijā turpina ārstēties viens autobusa avārijā cietušais

Ārlietu ministrijā _Dienu _svētdien informēja, ka pēc smagās autobusa avārijas Igaunijā palicis ārstēties viens cietušais, pārējie jau ir izrakstīti. Nedēļas sākumā tiks risināts jautājums par mirušo repatriāciju.

Mājās atgriezies arī 1955.gadā dzimušais autobusa vadītājs Alberts. Policija viņu sestdien iztaujājusi par avārijas apstākļiem, noņēmusi asins analīzes.

Aģentūra BNS noskaidroja, ka sestdienas naktī notikušais negadījums ir smagākais pēdējo 12 gadu laikā. Iepriekš tik traģiska avārija notika 1996. gadā,kad negadījumā iekļuva autobuss ar bērniem un 8 pasažieri gāja bojā, bet deviņi guva savainojumus.

Jau vēstīts, ka Igaunijā sestdienas 30 kilometrus no Valgas naktī avarēja Latvijas pasažieru autobuss, divi cilvēki gāja bojā, bet desmit guva dažādus savainojumus - lielākā daļa no viņiem pēc pirmās palīdzības saņemšanas devās atpakaļ uz Latviju.

Avārija notika plkst. 2.50, netālu no Valgas. Visticamāk, slidenās brauktuves dēļ autobuss nav noturējies uz ceļa un iebraucis grāvī un apgāzies uz kreisajiem sāniem. Pie autobusa "Neoplan" stūres atradās 1955. gadā dzimušais Alberts. Bojāgājušie - 1985.gadā dzimušais Vjačeslavs un 1953.gadā dzimušais Jānis.

Sākotnējā informācija liecina, ka šoferis bijis skaidrā, savukārt autobuss tehniskā kārtībā. Riepas bijušas ziemas sezonai atbilstošas. Avārijas vietā ceļš esot bijis ļoti apledojis un slidens. Kopā autobusā atradies 31 pasažieris un vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas