Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Sloga: ar Ulmani aizsākās Latvijas politikas nelaimes, no kurām joprojām netiekam vaļā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ErRors
E
Jā,arī man kauns vēl tagad Viņas vietā!
Arturs - Pensionars
A
Nelaidīsim muļķi.Viņš tomēr ir Ulmaņa rads.Cits jautājums vai tādēļ bija jākļūst prezidentam.te nu letiņi laida grīstē visu ko vien var salaist.Bet ko saka Satversme,kādas tad ir prezidenta funkcijas,varu cik saprotu īsteno Saeima un partiju sakārtotā koalīcija.Tātad diezgan šaurs ļaužu loks.Un paskatieties šīs Saeimas jaundeputātus,kāds bagātnieku lielloks.Nekad tur nav bijis tāds skaits lielo zemju īpašnieku,īstu vai turpat miljonāru.Un kas interesanti,bagātākie ir tieši Saskaņas centra ,tātad nelatviešu elektorāta pārstāvji,protams,procentuāli,jo skaitliski viņu tomēr ir mazāk.Nedomāju,ka šādai ievirzei ir prezidentu darbības sekas.Letiņi vienkārši no sirds plēšas savā starpā,bet pārējie veido savu labklājības,tas ir bagātības bāzi un nemuld,netēlo.Sistēma ir kapitālistiska un šeit nežāvājas,bet kož...
Pats Ulmanis
P
gan par sevi ir ļoti labās domās..., sniedz intervijas, runā, runā... un nesaprot, ka nav ne respektabls, ne politiķis, ne izglītots, ne tautā cienīts. Īpaši tagad, kad sašmucējās ar tiem laupītājiem. Kamēr Latvijā būs tādi kā Šķeles, Šleseri, Gulmaņi, Gaiļi, Godmaņi, nemaz nerunājot par Krakariem utml, vārdam "labklājība" būs tukša skaņa.
Limpopo
L
Nelaimes sākās jau 1918.gada 17.novembrī, kad K.Ulmanis izdarīja pirmo apvērsumu un ar savām autoritāra inriganta spējām atņēma varu starptautiski atzītai Latviešu pagaidu nacionālajai padomei. Kopš tā laika viss ir noticis kā ķēķī - padzen intrigas, pa kluso vienojas un-hops!
:)
:
Rumpitis, smadzenju tur nav.
lija
l
100 punktu taisnība.
vidzemnieks
v
Katra amatpersona jāvērtē pēc viņas vietas politiskajā sistēmā un pilnvaru apjoma. Tad nu LR prezidentiem tās varas un iespēju nav diez ko daudz. Nu nosaukt premjeru, reprezentēt valsti uz ārpusi, drusciņ iejaukties iekšpolitikā spēlējoties ar likumiem un baidot MK ierodoties tā sēdēs, dalīt ordeņus. un vēl šis tas varbūt. Ar šādu varas bagažu Latviju izputināt nevar. Tātad vaina meklējama gan citur, proti, politiskajā sistēmā, ko iztaisīja LC un kuras vadību pārņēma ""pahani" Aivars, Andris,Ainārs utt. Igauņiem bija Meri un tagad Ilvess, kuru intelektuālais potenciāls salīdzinot ar mūsu prezidentiem ir kā Everests pret Gaiziņkalnu. Tiesa gan, Igaunijā prezidents ir spēcīgāka politiska figūra pēc likumdošanas.
....
.
",No tevis jau neprasa daudz", tāds bija Ulmanis. Rumpītis!
Valdis
V
Štrunts ar vecuma plānprātību, ja tautai tie vecie āksti nebūtu jāuztur.
retais
r
Vienu uz vecumu kļūst gudrāki, bet citi paliek "bērna prātā".
sliktāk nevar būt.
s
tas, G.U gan godu nedara, ka sametās kopā ar PLL Šleseru Tā ir šmuce.
Tā viš ir.
T
Protam, ka 1. atjaunotās LR prezidents darīja visu, lai viss tiktu prihvatizēts un labi zināja,kas ko prihvatizēs.
ej nu
e
jjj- tu pats melo, ka ausis kust.
Ro
R
Neviens tā pat vien par prezidentu netop... kur tāds naivums no žurnālistu puses...? Spēcīgākā, protams, bija Vaira, bet nevar ārpolitiku veidot bez iekšpolitikas - un esam šobrīd tur kur esam... Man piemēram vēlēšanās nepatīk balsot par partijām, jo visās ir gudri un godīgi cilveki un otrādi. Es domāju, vai nevajadzētu atļaut katram vēlētājam balsot (ielikt krustiņu) par katru, kas viņaprāt pelnījis jebkuras partijas sarakstā... un partijas vērtēt pēc tā cik viņām krustiņu - minusiņu salikts...
Kaspars Bergmanis
K
Ulmanis savu vietu Seimā pametīs 2003.gada rudenī....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas